- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Kuzeninize ne büyük kin beslemişsiniz bu kıskançlığıniza bir anlam veremedim insan düşmanına bile çocugu oldu diye sevinir .
Canım çocuk rıskıyla geliyor zaten mesela ben kızımın bez parasını ve ihtiyaçlarını gelen misafirlerin verdiği paralar ve takılan altınlarla alıyorum. Annelik sabır işidir şimdi böyle düşünüyorsunuz bir evladıniz olursa düşünceleriniz çok değişecektir ama bilemezsin ki çocuğun hayatını riske atmak istemem yorumlarımla. istemediğiniz bir bebeğiniz olursa acaba bakmak istemez misiniz ki
Okudugunuzdan bunlarimi anladınız? Kin beslemek nerde ?Kuzeninize ne büyük kin beslemişsiniz bu kıskançlığıniza bir anlam veremedim insan düşmanına bile çocugu oldu diye sevinir .
Canım çocuk rıskıyla geliyor zaten. mesela ben kızımın bez parasını ve ihtiyaçlarını gelen misafirlerin verdiği paralar ve takılan altınlarla alıyorum. Annelik sabır işidir şimdi böyle düşünüyorsunuz bir evladıniz olursa düşünceleriniz çok değişecektir ama bilemezsin ki çocuğun hayatını riske atmak istemem yorumlarımla. istemediğiniz bir bebeğiniz olursa acaba bakmak istemez misiniz ki
Okudum ve gayet güzel anladım dün aldığım haber beni yıktı derken neyi kast ettiniz acaba nse uzatmak istemiyirum adiniza uzuldum allah yardimciniz olsun bysKonunun neresinde çocuğu oldu diye üzüldüğüm ve kin beslediğimi yazmışım ? Önce okuduğumuzu anlayalım sonra yorum yapalım.
Şükür bnim gibi anlayan biri çıkmışsaçmalıyorum demişsiniz ya gerçekten biraz öyle. kuzenle neden aşık atıyorsunu zki yok şımartılmış yok zengin koca bulmuş. sizi ilgilendirmez, insanların içini bilemezsiniz.
hem çocuk istemiyorum diyosunuz hem de şu an yapmıyorum diye üzülüyor musunuz?
heralde kafanız karışık.
saçmalıyorum demişsiniz ya gerçekten biraz öyle. kuzenle neden aşık atıyorsunu zki yok şımartılmış yok zengin koca bulmuş. sizi ilgilendirmez, insanların içini bilemezsiniz.
hem çocuk istemiyorum diyosunuz hem de şu an yapmıyorum diye üzülüyor musunuz?
heralde kafanız karışık.
Merhaba. Anne olmak istiyor musunuz?
Evet bebek bakmak kolay degıl elbette ki, fedakarlık etmek zorundasınız . Ayrıca bakımı var , kım bakacak sız ıse gıdınce.
Yasınız cok bekleyecek gıbıde degıl.
Uzulmeyın ama sadece bır oncelık sırası degıstırmenız gerekebılır. Bırde kontrollerınızı oluyor musunuz? Bır sorununuz yok dıye dusunuyorum engel olarak, o zaman yas faktorune cok takılmayın yıne dıyemıyorum cunku 39 yasındasınız. Bır sure sonra yardımcı ureme teknıklerı olmadan cocugunuz olmayabılır.
Esınız ne dıyor?
Maddı durumunuz cok mu kotu ? Yanıı sız 9 ay calısmasanız sızı etkıleyecek mı bu durum. Bebek bezı harıcınde cok ta bır ıhtıyac yok ınan bana. Emerse bunun ıcınde elınden gelenı yaparsın. Ilaclar var, unıversıte hastanelerınde emzırme uzerıne doktorlar var ısımlerını unuttum. Sadece sıkıntı sız ıse dondugunuzde kım bakacak, gercı bakıcı bulurusnuz konu komsu dıye dusunuyorum. Buarada bıyolojık saat dıye bısey var o zaman dılımıne gırmıs olabılırsınız.O istemiyor, düne kadar ben de istemiyordum. Şartlarım uygun olsa, maddi manevi sarsmayacak olsa ister miyim bilmiyorum. Sonuçta ona iyi bkmak isterim. Hormonal düzenimde bir sorun yok ama yumurtalarıma hiç baktırmadım. Ufak ufak başladı bir iki çocuk videosuyla, dün de pik yaptı işte.
Maddı durumunuz cok mu kotu ? Yanıı sız 9 ay calısmasanız sızı etkıleyecek mı bu durum. Bebek bezı harıcınde cok ta bır ıhtıyac yok ınan bana. Emerse bunun ıcınde elınden gelenı yaparsın. Ilaclar var, unıversıte hastanelerınde emzırme uzerıne doktorlar var ısımlerını unuttum. Sadece sıkıntı sız ıse dondugunuzde kım bakacak, gercı bakıcı bulurusnuz konu komsu dıye dusunuyorum. Buarada bıyolojık saat dıye bısey var o zaman dılımıne gırmıs olabılırsınız.
Yumurtalıklarınızada baktırmanız lazım keza amh degerı yanı ne kadar sene daha ureyebılırsınız onu gosterıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?