Üzgün, mutsuz, kırılmış hissediyorum....

Bende senin duygularını yaşadım biz onları kıskandıgımız için değil bastırmaya calıştıgımız annelik iç güdüsüyle üzülüyoruz ha ben ne yaptım bıraktım işi cok sıkıntılar çektim 2 cocugum var şöyle bi bakıyorum arkadaşlarım kadro aldı güzelce yedi içti gezdi şimdi cogunun bebeği ya yeni doğacak yada küçük benimki 5 yaşında ha değer miydi bunca sıkıntıya bence değdi evlatlarımın bi gülüşü yetio herşeye ama yaş ilerledikten sonra büyütmek zor oluyor

Yazdıklarından çıkardığım SONUÇ ...
Kuzenin ile aran ne kadar kötü olursa olsun oda bir insan sende bir insansın ..
hayatta herşey herkese gülmüyor
ya birimiz fakirken diğerimiz zengin hayattın kuralları bu
ama sen bulunduğun ortamı ve şimdiyi sevmelisin ki mutlu olmalısın kusura bakma ama onuda göremedim sende ..
anne olmak için ne zengin bir kocaya gerek var nede eşşek gibi çalışan bir kadın olmana .
rabbim isterse herşey olur ,ve..
son olarak
HER BEBEK RIZGIYLA GELİR bunu yaz bir kenara .

kinle alakası yok biliyormusunuz. çocuk istiyorum bende 13 ay oldu deniyoruz. benim üstüme ablam doğurdu, arkadaşlarım doğurdu, insan sevinmez mi? seviniyoruz ama içimizde oluşan o burukluğu anlatmak mümkün değil. yeğenlerimi severken gözlerim dolar. kıskançlık kin nefret değil ama...

geçen gün ailemle dışarı çıktık, büyük yeğenim bir şey istedi ağlamaya başladı bende olmaz istediğin kadar ağla dedim ablam geldi çekil teyzesi gel annecim sen dedi götürdü yeğenimin istediğini yaptı. içim de oluşan o durum çok acı vericiydi.

konu sahibini çok iyi anlıyorum yani..

sevgili M meredithgrey anne olmak istiyorsan olmalısın, şuan bile eksikliğini hissediyorsun yaşın geçince çok daha kötü olacaksın. pişman olmamak adına en azından 1 tane çocuğunuz olsun..

Hayat gercekten hiç adil değil.

Benimde kuzenim 21 yasında daha ünv de iken evlendi. Zengin birini buldu şimdi okul iş vs Hiçbirini yapmıyor. Bense aynı senin gibi eşşek gibi çalışıp kuş kadar maas alıyorum.

Çocuk desen bende de yok yas geçiyor. Ne olacak bilmiyorum.

Ben durumunuzu anlamlandıramadığım için yorum yapmadım,
Fakat iyi ki yapmamışım .
Son cümleniz haddini aşmış.
Konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olmak gerekir.
Hııııı olamıyorsanız ya konu açmazsınız yada yoruma karşılık vermezsiniz.
Ama son cümlenizdeki gibi hakaret edemezsiniz.
İçinde bulunduğunuz durumdan biran önce kurtulmanızı ümit ederim. İyi günler

Zengin koca mevzuna da açıklık getireyim. Eşim mühendis, evimiz, arabamız, kirada dükkanımız var. (Aileden kalacak evleri saymıyorum) Sadece şu an şartlar müsait değil böyle bir sorumluluğa, benim çalışmam gerek, çok çalışmam, hakkımı alamadan çalışmam gerek. Geleceği bilemem, Allah bilir o zaman da istersem olur mu bilmiyorum. Tüm üzüntüm de buydu aslında.

Zengin kocayi ne yapcaksiniz? Önemli olan insanliktir.
Bebegin o kadar masrafli oldugunu bilmiyordum.
Bizde ailede bir tek kocam calisiyor, maasi cok az, ev kira. Onun ailesinden hic bir yardim yok. Benim ailem de ara sira yardim ediyor. Kizim 2 yaşinda. Tek maasla cokta guzel buyuttuk kizimizi. Bez degil de mama pahali ama sütünüz olursa mama almaya da ihtiyaciniz olmaz ( Biz mama aliyorduk) Kiyafet dediyin de fazla para tutmuyor, kendi harcamalarinizdan kisarsaniz bebişe cok da guzel bakarsiniz. Bebis icin besiktir, arabadir letgodan ala bilirsiniz.
Bebegi zamaninda yapin, sonra cok gec ola bilir ve bir omur pismanligini yaşarsiniz ...

Çocuk sevmiyorsanız yapmak zorunda değilsiniz ki. Çocuk bir eksiklik değil sevmediğiniz istemediğiniz bir çocuğu nasıl büyüteceksiniz hem? Ben de sevmem çocukları kendimi hiç anaç çocuk görünce deliren bir insan olarak da görmedim. o yüzden sizi gayet iyi anlıyorum insanları anlamıyorum. Boşverin hayatınızı yaşayın. Üzülmeyin kıyaslamayın kendinizi tek amacı çocuk zenginlik olan insanlarla. Mutlu olduğunuz şeyleri yapın.

Beynini kullanmak iyidir. Sizin de içinde bulunduğunuz bu gereksiz alınganlıktan kurtulmanız dileğiyle. İyi günler.

Ben size bişey demek istiyorum. Anladım şartlar elvermiyor ama bence çocuk yapın hanfendi kesinlikle yapın .yıllar sonra arkaniza bakıp pişman olmamak için bi bebeğin tatlı kokusunu içinize çekmek için anne olun .tabiki çok zor haklısınız binlerce kere haklısınız .ama size şunu söyleyeyim çevremde hocalarim var aynı bu düşüncelerle yada kendimizi bilime adadık diye erteleyenler 50 60 yaşına geldiklerinde bize hep şunu söylediler. Çocuk yapın hayatın en güzel duygusundan vazgectik pismaniz dediler.benden nacizane tavsiye yaşınız tam vakti bence

O duyguları çok iyi biliyorum rabbim sonunda kısmet etti rabbim isteyen herkese versin anlıyorum . Ama konu sahibi çocuk istiyormu istemiyormu anlayamadım kuzeninin eski den herkesin ilgisini onun üzerindeyim şimdi de çocuğu olmuş Bla Bla Bla ben öyle anladım insallah rabbim hak eden herkese verir bende yaşadım anne olan herkese imrenerek bakardım insanlar hamile oldukları zaman bana söylemezler di üzülüyorum ya da kıskanırım diye neden üzüleyim neden kisksnayim mutluluğunu paylaşmak istediğim okadar insan vardı ama şimdi hepsiyle mesafeliyim .

Üç kedim var zaten. İnanılmaz mutluyum onlarla ve şu ana dek hiçbir zaman bir çocuk özlemi içinde olmadım. Ama acaba diyorum beş sene sonra ya ben istersem olmazsa?

Yaşamayan anlayamaz, bende aynı tepkileri veriyorum bazen.
Ruh hali herzaman farklı oluyor. 39 yaşındayım çok istedim tedavi oldum onca zaman ama olmadı.
Bazen biraktım artık akışına diyorum, umursamıyorum, bu saatten sonra bebek hayatımı alt ust eder böyle iyiyim diyorum. Aylarca aklıma gelmez ama bir video bazen beni yerlere seriyor.
Ne olursa olsun sonuçta kadınsın bir yerde hormonlar içgüdüler devreye giriyor.
Dönem dönem depreşir sıkma canını bu fesatlıktan değil seni anlıyorum.

Seni merak ediyordum
Üzdün beni gerçekten. Bende çocuk istemiyorum.Kedilerim yeter diyorum ama ilerde pişman olur muyum orasını bilmiyorum. Bakımı zor evet ama ben onun geleceğini hazırlamaya yeterli olmadığım için sorumluluğunu alamam gibi geliyo"şimdilik diyeyim.
Acaba, eşinin duygularını öğrenmek için ona mı söylesen ? Belki oda senin gibi düşünmeye başladı ama söyleyemedi sana... Bence geç değil, imkansız değil şuan senin için. Biraz daha düşün değerlendir ama olumsuzlukları değil, nasıl çözebileceğini düşün. Olmaz mı?

Kuzenim video çekmiş, e haliyle çok mutlu. Ailede herkes bir bayram havasında. Ben bu duyguları yaşayacak mıyım acaba? Hiç umurumda olmazdı ama son günlerde emin değilim kendimden.

Banam ile büyük problemler yaşayarak büyüdüm. Sevilmedim, sevse de göstermedi, ilk üye olduğumda 2013’de çarşaf çarşaf konularım var, üşenmeyen baksın.

Hiçbir zaman takdir görmedim, eleştirildim, sevgi görmedim aileden. Kuzenim benim gibi değil ama o çok sevildi, takdir edildi. Benim bunu kıskanmam normal olmaz mı? HEPİNİZ Mİ ÇOK ERDEMLİ ÜST İNSANLARSINIZ?

Hiç mi çabalayıp çabalayıp bir arpa boyu yol gidemediğiniz olmadı?

Üç kedim var zaten. İnanılmaz mutluyum onlarla ve şu ana dek hiçbir zaman bir çocuk özlemi içinde olmadım. Ama acaba diyorum beş sene sonra ya ben istersem olmazsa?

3 kedi daha alırsınız o zaman <3.

Benim de 9 kedim var onları seviş şeklimi görenler sende var bir anaçlık diyorlar ama aynı şeyi çocuklara karşı gösteremiyorum. Küçük minnoş hayvanlara özgü bu sevgim benim. Kaldı ki durumlar düzelirse yapamazsanız bile evlat edinirsiniz. Annelik için illa doğurup emzirmek gerekmiyor şanssız koşullarda dünyaya gelmiş bir çocuğa çok güzel bir hayat sunabilirsiniz.

Ama ben yine de kediyi tercih ederdim baştan söyleyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…