- 27 Ağustos 2018
- 146
- 94
- 13
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Kuzenim sorumsuz, aileden şımartıldı, hep sırtı sıvazlandı, bana şefkat göstermeyen babam bile onu bağrına bastı i, zengin koca buldu ve sonuç; hamile. Ben eşşek gibi çalışan ben zemgin kocaya varmadığım için mi anne olamıyorum ?
Kuzeninize ne büyük kin beslemişsiniz bu kıskançlığıniza bir anlam veremedim insan düşmanına bile çocugu oldu diye sevinir .
Canım çocuk rıskıyla geliyor zaten. mesela ben kızımın bez parasını ve ihtiyaçlarını gelen misafirlerin verdiği paralar ve takılan altınlarla alıyorum. Annelik sabır işidir şimdi böyle düşünüyorsunuz bir evladıniz olursa düşünceleriniz çok değişecektir ama bilemezsin ki çocuğun hayatını riske atmak istemem yorumlarımla. istemediğiniz bir bebeğiniz olursa acaba bakmak istemez misiniz ki
Heralde üzgün ve karmakarışık hissederken en büyük hatam buraya konu açmak oldu.
DAHA ÇOK YAKIN ZAMANA KADAR İSTEMİYORDUM diyorum kendim de ne hissettiğimi anlamlandıramıyorum kalkmış kafan karışık diyor.
Şu an istesem de yapamam ileride istesem yaşım geçiyor. Üzgünüm, hayat şartlarım mutsuz ediyor beni güvensizim garanti göremiyorum hiçbir şeyi diyorum kuzeni kıskanmışssın diyor.
Ay lütfen gözüyle, beyniyle okumayan az öteye gitsin.
Ben durumunuzu anlamlandıramadığım için yorum yapmadım,
Fakat iyi ki yapmamışım .
Son cümleniz haddini aşmış.
Konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olmak gerekir.
Hııııı olamıyorsanız ya konu açmazsınız yada yoruma karşılık vermezsiniz.
Ama son cümlenizdeki gibi hakaret edemezsiniz.
İçinde bulunduğunuz durumdan biran önce kurtulmanızı ümit ederim. İyi günler
O duyguları çok iyi biliyorum rabbim sonunda kısmet etti rabbim isteyen herkese versin anlıyorum . Ama konu sahibi çocuk istiyormu istemiyormu anlayamadım kuzeninin eski den herkesin ilgisini onun üzerindeyim şimdi de çocuğu olmuş Bla Bla Bla ben öyle anladım insallah rabbim hak eden herkese verir bende yaşadım anne olan herkese imrenerek bakardım insanlar hamile oldukları zaman bana söylemezler di üzülüyorum ya da kıskanırım diye neden üzüleyim neden kisksnayim mutluluğunu paylaşmak istediğim okadar insan vardı ama şimdi hepsiyle mesafeliyim .kinle alakası yok biliyormusunuz. çocuk istiyorum bende 13 ay oldu deniyoruz. benim üstüme ablam doğurdu, arkadaşlarım doğurdu, insan sevinmez mi? seviniyoruz ama içimizde oluşan o burukluğu anlatmak mümkün değil. yeğenlerimi severken gözlerim dolar. kıskançlık kin nefret değil ama...
geçen gün ailemle dışarı çıktık, büyük yeğenim bir şey istedi ağlamaya başladı bende olmaz istediğin kadar ağla dedim ablam geldi çekil teyzesi gel annecim sen dedi götürdü yeğenimin istediğini yaptı. içim de oluşan o durum çok acı vericiydi.
konu sahibini çok iyi anlıyorum yani..
sevgili M meredithgrey anne olmak istiyorsan olmalısın, şuan bile eksikliğini hissediyorsun yaşın geçince çok daha kötü olacaksın. pişman olmamak adına en azından 1 tane çocuğunuz olsun..
Çocuk sevmiyorsanız yapmak zorunda değilsiniz ki. Çocuk bir eksiklik değil sevmediğiniz istemediğiniz bir çocuğu nasıl büyüteceksiniz hem? Ben de sevmem çocukları kendimi hiç anaç çocuk görünce deliren bir insan olarak da görmedim. o yüzden sizi gayet iyi anlıyorum insanları anlamıyorum. Boşverin hayatınızı yaşayın. Üzülmeyin kıyaslamayın kendinizi tek amacı çocuk zenginlik olan insanlarla. Mutlu olduğunuz şeyleri yapın.
Yaşamayan anlayamaz, bende aynı tepkileri veriyorum bazen.
Ruh hali herzaman farklı oluyor. 39 yaşındayım çok istedim tedavi oldum onca zaman ama olmadı.
Bazen biraktım artık akışına diyorum, umursamıyorum, bu saatten sonra bebek hayatımı alt ust eder böyle iyiyim diyorum. Aylarca aklıma gelmez ama bir video bazen beni yerlere seriyor.
Ne olursa olsun sonuçta kadınsın bir yerde hormonlar içgüdüler devreye giriyor.
Dönem dönem depreşir sıkma canını bu fesatlıktan değil seni anlıyorum.
Üç kedim var zaten. İnanılmaz mutluyum onlarla ve şu ana dek hiçbir zaman bir çocuk özlemi içinde olmadım. Ama acaba diyorum beş sene sonra ya ben istersem olmazsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?