İns oyledirEziklik degilki bu,
Fazla mütevazı annen o kadar..
Annemin kalbini kırmamak için uğraşıyorum zaten ama annem babam hiç normal geliyorlar. Eşin seni dovse bile birsey demem diyemem bir baba ve annem. Şu iki kız kardeş de annemin yanındayız ve eşlerinin yanlış kararları yüzünden zor durumdayız. Kardeşim mahkemelik oldu. Benim evim yok bildiginiz evim yok. Aylarca eşimle annemin evinde kaldık. Ben hala kalıyorum. Üstelik bu maddi sorunlar e yanlışları yüzünden öldü. Benim bir yıldır yapma dediğim şeyler yüzünden. Dertlerini anneme anlattığımda haklısın deseydi yeterdiAnnenize bunun için mi bu kadar kızıyorsunuz?
Annenizin kalbini kırmayın ya
Nasıl yani kira bile olsa bı evinizmi yok eşiniz nerde pekiA
Annemin kalbini kırmamak için uğraşıyorum zaten ama annem babam hiç normal geliyorlar. Eşin seni dovse bile birsey demem diyemem bir baba ve annem. Şu iki kız kardeş de annemin yanındayız ve eşlerinin yanlış kararları yüzünden zor durumdayız. Kardeşim mahkemelik oldu. Benim evim yok bildiginiz evim yok. Aylarca eşimle annemin evinde kaldık. Ben hala kalıyorum. Üstelik bu maddi sorunlar e yanlışları yüzünden öldü. Benim bir yıldır yapma dediğim şeyler yüzünden. Dertlerini anneme anlattığımda haklısın deseydi yeterdi
Eşim yanımda değil başka yerde çalışıyor. Maddi sorunlar yüzünden evimizi kapattıkNasıl yani kira bile olsa bı evinizmi yok eşiniz nerde peki
Eşyalar duruyor ama demiEs
Eşim yanımda değil başka yerde çalışıyor. Maddi sorunlar yüzünden evimizi kapattık
Evet kvdemdeEşyalar duruyor ama demi
Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda toparlarsiniz insallahEvet kvdemde
Teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun en kısa zamanda toparlarsiniz insallah
ezigin alasi hem ezik hem de cocugunu ezdiriyorEziklik degilki bu,
Fazla mütevazı annen o kadar..
ezigin alasi hem ezik hem de cocugunu ezdiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?