Üzgünüm anne ama bunun adı cahilllik

Gonca899

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
52
49
3
36
Dertliyim paylaşmak istedim. Sorun annemin damat sevgisi mi erkek çocuk sahibi olamama ezikliği mıdır nedir bilemiyorum. Benimle eşim arasında bir olay olsa eşim haklı. Kardeşim hamile normalden fazla yiyor. Kaldı ki şimdi çalışmasa da çalıştı hamilelik yokken. Annem sözde takılır. Esin ne çok yiyorsun diyordur. Garipsiyorlardir. Ne çok yiyor derler vb. Bir oldu hadi takıldım iki üç bitmedi. Kardeşimin avukatlık bir işi oldu eşi yüzünden avukat masrafını kv kp ödedi. Bu gelin ne masraflı diyorlardır. Zaten oğulları yüzünden olmuş kardeşim mi odemeliydi. Kardeşimin hakkı olan hiç bir şeyi düğünde nisanda istemediler. Utanirlarmis söylemeye. Karşı taraf da bu durumdan faydalandı. Hicbir şey yapmadı. Altınları bile kvdesinde. Bana da aynen böyle oldu. Ama ben söylüyorum yüzüne. Oğlun olmadığı için böyle yapıyorsun diyorum. Ben cevabını verdiğim için bana diyemiyor. Ama kardesime dediğinde bile sinirleniyorum.

Şimdi anladım.

Anne çok kuruntulu

Ama aranızdaki muhabbet daha farklıdır tabi

Yaşayan bilir

Kolaylık dilerim

A
Annenize bunun için mi bu kadar kızıyorsunuz?
Annenizin kalbini kırmayın ya
Annemin kalbini kırmamak için uğraşıyorum zaten ama annem babam hiç normal geliyorlar. Eşin seni dovse bile birsey demem diyemem bir baba ve annem. Şu iki kız kardeş de annemin yanındayız ve eşlerinin yanlış kararları yüzünden zor durumdayız. Kardeşim mahkemelik oldu. Benim evim yok bildiginiz evim yok. Aylarca eşimle annemin evinde kaldık. Ben hala kalıyorum. Üstelik bu maddi sorunlar e yanlışları yüzünden öldü. Benim bir yıldır yapma dediğim şeyler yüzünden. Dertlerini anneme anlattığımda haklısın deseydi yeterdi

Nasıl yani kira bile olsa bı evinizmi yok eşiniz nerde peki

Aşırı utanıyor olmalı insanlardan ne derler fobisi var galiba.
Neyse ya takma anneni napalim de karekteri boyle

Ne alaka ?
Annen sadece aşırı düşünceli. Sende öyle dediğinde “ aman ne derlerse desinler” de geç. Anneni üZmeye değer mi? Saçma düşünüyorsun çok saçma

Sanırım sorunlarınıza köprü olmaya çalışırken bir tarafı daha çok kayiriyor.hani damatla iyi geçinelim kizimizi uzmesin gibi.ama damatlar bu durumda genelde şımarır.fakat kötü niyetli gelmiyor bana.ha bu arada annenizden önce esleriniz daha büyük problem bence farkindamisiniz

Aynı ananem ama erkek evladı da var. Seninkiler gene hafif... Bana bi ara resmen ilerde dayak yiyeceğimi evlenince bunun normal olduğunu empoze etmeye çalıştı. Sen evlenince böyle yap kocan vurur ağzının ortasına sesini çıkarma sakın diye. Bizi iyi bir insan olarak yetiştirmeye çalışıyolar kendilerince ama eziklik psikolojisi aşılıyolar... Aradaki çizgiyi tutturamıyorlar saygıyı yanlış öğrenmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…