Üzgünüm anne ama bunun adı cahilllik

Ne alaka ?
Annen sadece aşırı düşünceli. Sende öyle dediğinde “ aman ne derlerse desinler” de geç. Anneni üZmeye değer mi? Saçma düşünüyorsun çok saçma
Kendi görünüşüne ve rahmetli babaaneme karşı yanlışlarını yüzlerine vuran kavgadan kaçmayan bir hali var ama. Kendisinde sorun olarak gördüğü şeyleri bizde görmüyor ben de rahatsız oluyorum haliyle. Çat çat hakkını savunan bağırıp çağıran annem bizim meselelerine gelince başkaları haklı oluyor. Kızım haklısın sana haksızlık yapıldı demesi yeterli ama bizim meselelere karşı çok farklı. Damatları yanında olmadan ev bosmus. Sürekli bir oğlum oğlum hali

Benim evim yok bildiginiz evim yok. Aylarca eşimle annemin evinde kaldık. Ben hala kalıyorum. Üstelik bu maddi sorunlar e yanlışları yüzünden öldü demissjniz kim öldü?

Biraz mütevazilik iyidir bence erkek çocukla alakası olduğunu düşünmüyorum.
Keşke benim annem de böyle olsaydı ama tam biz cazgır geçinmesi imkansız bir insandır, inanın böylesi daha sinir bozucu

O
Benim evim yok bildiginiz evim yok. Aylarca eşimle annemin evinde kaldık. Ben hala kalıyorum. Üstelik bu maddi sorunlar e yanlışları yüzünden öldü demissjniz kim öldü?
Oldu demek istedim eşimin yanlışları yüzünden oldu. Ben aylarca uyardım maddi meselelerde dinlemedi. Annemlerde kalmaya geldik kendi ailesiyle anlaşamadığı için eşim. Burda ekmek elden su gölden oturdu. Annemlerde bu durumdan memnun o da memnun komşuların akrabaların acıyarak baktığı ben rahatsızım sadece böyle bir şey olabilir mi ya

Ben burada asil sorunun damatlarda oldugunu dusunuyorum. Anneniz evhamli ama hep anneniz yuzunden mi eslerde sikinti cikiyor yani? Mesela maddi zorluklar yuzunden evinizi kapatip annenizle yasamissiniz bunun sorumlusu anneniz mi?

Komsularin nasil baktigina takilma bosver ama anne diyince bu konuda ben cok hassasim cunku anlattiklarinizin tam tersine benim annsmde cogu erkekten cok cesaretli cok mantikli yapici ve kolay kolay evlatlarini ezdirmyen bir kadin ve tek basina cok yukun altindan kalkti halada evlatlari icin yapiyor bunu hepimiz evli cocuklu olmamiza ragmen her skntmza kosar onun icin önce biz geliriz damatlarini sever ama tartip bicer akilli davranir yanlislarini hatalarini sabri tasinca guzel guzel soyle yuzlerine..sizin anneniz ezik flab deil belkide yetsme tarzi yada asiri iyimser bi kadin belkide etraflica dusunemiyor icinde fesatlik yok bence ben buna inanmak istyorim duruma cok uzuldum keske akranalarinizdan lafi sözü gecen biri ailenizle konusup yol yordam gösterseler yokmu oyle birileri

Ben burada asil sorunun damatlarda oldugunu dusunuyorum. Anneniz evhamli ama hep anneniz yuzunden mi eslerde sikinti cikiyor yani? Mesela maddi zorluklar yuzunden evinizi kapatip annenizle yasamissiniz bunun sorumlusu anneniz mi?
Annem değil ama bence eşimle bu konuyu konuşmalilardi. Hadi onu yapmadi uatnfi çekindi vb. Benim asıl rahatsız olduğum konu annemin beni düşünmemesi bilmiyorum ikimiz konuştuğumuzda bari beni desteklese. Çünkü sevilmediğimi düşünüyorum. Üstelik belirttim bir mesajimda annem kendi hakkını sonuna kadar savunan bir kadın. Annemin beni sahiplenmesi o istiyorum . 30 yaşımdayım ama insan annesinden manevi destek bekliyor

Halam var ama annem dinlemez onu. Teşekkür ederim

Ayyy aynı anneme benziyormuş ananeniz benimkilerde böyle bense tam zıt karsidaki kim olursa olsun haksızlığa gelemem cevabı veririm .(bu bana gore cahillik baska bisey değil.)Babam bile hala söyler esimden once kalkıp sofra kurmazsam beni dövermiş.Ben 9 yillik evliyim dusunun hala aynı bende artik takmıyorum cehalet....

Annen yıkıcı deil yapıcı oluyorsa bu olgunluğunu gösterir. Oturup sizle damatlarn dedikodusunu yapsa belki sizn kalbimiz kararacak eşlerinize karşı. Seviyor demekki damatları . Bu iyi bşey.

Degisik bi anne modeli bence.. anne dedigin cocugunun menfaatini dusunur

altın örf adet anlarım mütevazılıktır

ama hamile kadına laf edilmesi annesi de olsa hakkı değildir
kız ezikleniyordur onun yüzünden
anneniz hamile kızına laf edecek uyuz bir insan ve maalesef çözümü yok galiba siz koruyun yoksa yazık günah diğer kızı ezikleyecek

aynı benim annemmm.damat ne derse o. eşim ne derse haklı. bana gelince çene papuç

Esinizle aranizda bir sorun oldugunda,anneniz esinizi degil sizi tutsa kavga cikar. Bu ayrimi anlamalisiniz bence. Cogu kvye neden kiziyoruz pasa oglum,prens oglum,gelin senin ayaginin altina kece olsun oglum,dedigi icin

bnm annemde öyle.. hep kocalarımızı kayırır.. ben bunu buraya yazacak kadar dert edinmedim ama.
damatlarını çok sever onları hep haklı görür ama ortada çok ciddi sorunlar oldugunda da aslan gibi parçalar onları...
siizn annenizde öyle .. cahillikle hiç alakası yok fazla iyimsr demekki.

Eziklik degil de...
kendi evladını ezip başkasının çocuğunu yuceltmeye çalışan bu yüzden böyle davranan anneler de gördüm

Çok hanım fazla mütevazı olduğundan böyle yapanı da

Annenizi siz tanirsiniz kötü niyetle yapıyorsa mesafe koymanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…