18 yaşındaKaç yaşında kızınız ?
Büyük ihtimal bizler sosyal medya internetle uğraşmaktan etrafimizdakileri pek goremeyecegizGerçekten büyüklerimiz anlayışsız hoşgörüsüz
Bizde böyle olurmuyuz acaba
İki kızım var biri 18 yaşında diğeri 16Simdiki gencler hep boyle.o yaslarda ben de misafir muhabbetlerini sevmezdim o yuzden gencleri yadirgamiyorum.can sikacak bir durum yok.
tümmmmm misafirlere cani gönülden katılıyorum, ayrıca sizide tebrik ederim, güzel eğitiyorsunuz kızınızı...
annelerimiz eskiden bize öğretirdi, el öpülmesi gerektiğini, büyüklere saygılı konuşulması gerektiğini, gittiğimiz evde
ev sahibine yardım etmeyi vs. vs..çok yanlış düşündüğünüzü ilerde fark edeceksiniz...örf ve adetlerimizden neden bu kadar kaçınıyoruz bilmiyorum...
kadın ile erkek farklı görevler için bu dünyadadır, sizin dediğiniz gibi olsaydı farklı cinsiyet organlarımız olmazdı...çay ikramını, erkek düşmanlığına neden bağladınız anlamış değilim...konumuz erkekler değil...Ne güzel, kadini hizmetci olarak gören örf ve adetler! Cok mühim cay servisi yapmak ya! Oglan olsa ayni beklenti olacakmiydi? Kiz olunca niye bu beklenti oluyor? Ev sahibi misafiri agirlar, torun degil!
evet dogru fitrat meselesi biraz da.o ayiplayanlarin cocuklari acaba her gelen misafire hurmet hizmet mi ediyorlarmis?insanlar bayiliyor elestiri yapmaya.anneniz kizinizin arkasinda olmaliydi ama olan olmus artik yeri gelince guzelce uyarip bir daha yapmamasini soyleyebilirsiniz.İki kızım var biri 18 yaşında diğeri 16
18 yaşındaki hiç sevmez büyüklerle oturup sohbet etmez
Ama küçüğü bayılır
Yanı fıtrat meselesi
Annemin evinde olması canımı sıktı
İki kızım var biri 18 yaşında diğeri 16
18 yaşındaki hiç sevmez büyüklerle oturup sohbet etmez
Ama küçüğü bayılır
Yanı fıtrat meselesi
Annemin evinde olması canımı sıktı
Annem daha çok sahip çıkabilirdi
kadın ile erkek farklı görevler için bu dünyadadır, sizin dediğiniz gibi olsaydı farklı cinsiyet organlarımız olmazdı...çay ikramını, erkek düşmanlığına neden bağladınız anlamış değilim...konumuz erkekler değil...
konu burada adamlar değil, eğitilmemiş kız çocuğu....bu kızın anlatttıklarını, biz küçükken annemize anlatsaydık, annemiz misafirlere değil, bize kızardı...Hahaha pipi ile cay servisi yapilamiyormu yani? Adamlarin elleri farklimi calisiyor?
Umarim trol yada ergen bir kücük oglan cocugusundur.
Neyine katılıyorsun misafirlerintümmmmm misafirlere cani gönülden katılıyorum, ayrıca sizide tebrik ederim, güzel eğitiyorsunuz kızınızı...
annelerimiz eskiden bize öğretirdi, el öpülmesi gerektiğini, büyüklere saygılı konuşulması gerektiğini, gittiğimiz evde
ev sahibine yardım etmeyi vs. vs..çok yanlış düşündüğünüzü ilerde fark edeceksiniz...örf ve adetlerimizden neden bu kadar kaçınıyoruz bilmiyorum...
Anlamadınız heralde konuyu ki yorumlarımda belirtmiştim mesele çayı götürüp götürmeme meselesi değilbir gün büyüklere çay götürmekle hiçbir gencin incileri dökülmez. El öpmemek de meziyet değil, gerçekten öpücük kondurulmuyor sonuçta bir seremoni sadece. Ben de küçğk çocuk sandım yani yorumları görünce
Konuyu anladığına eminmisin18 yaşındaymis bende 10 falan sandım.
Ben gittiğim evde ev sahibine yardım ederdim evlenmeden önce, evlendikten sonra, annemin misafiri geldiğinde, gün olduğunda anneanne-babaanneye. Ne olacak canım iki çay koysa eli mi aşınacak. İlerde ayni davranışı sizede yapınca kızım biz büyüğüz hadi yardim et bi demeye hakkiniz hiç yok. Şimdi demeyeceginizi söyleyeceksiniz ama Allah düşürmesin.
Dusmeseniz bile evinize gelen misafirinize siz otururken o hizmetlense ne olacak eline yapismayacak ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?