- 22 Mart 2016
- 1.601
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi Umutlu1234
-
Saol cnm 10 5 günlük olması gerekti hicbir agrım sızım yoktu kahverengi akımtım oldu ben düşük vs sandım hani iğne verirler durdururlar dıye hayl ediyordum yarın gidecektim ama annem moralimin bozuk oldugunu görünce acile gittik bezmialeme 8 4 gözüküyor 2 hafta olmus kalbi dualı dedi acildeki dr baska dr cagırdı oda aynısını dedi cok üzüldüm eli ayagı herseyi olmus gözümün önünden gitmiyor sabah alcaklar yavrumu rabbim kimseye yasatmasınAyy cigerime oturdu inan ki( sizinki 10 haftayı geçmişti di mi? Banu hanım mı fark etti, o mu alacak? Allah yardımcınız olsun dua edeceğim. Bir kere oldu ya çok şükür, yine olur inşallah
Canım çok çok üzüldüm Allah sabır versin ama bundada bi hayır vardır diye düşünmeye çalış çok zor Allah yardımcın olsun inşallah.. film gibi nin de dediği gibi hamile kalıyosun bak inşallah yine olcakKızlar maalesef bebegimin kalbi durmus yarın alınacak dua edin bana
Öle cnm rabbimim vardır bir bildigi hayırlısı olsun saol cnm rabbim size evlatlarınızı bagıslasımCanım çok çok üzüldüm Allah sabır versin ama bundada bi hayır vardır diye düşünmeye çalış çok zor Allah yardımcın olsun inşallah.. film gibi nin de dediği gibi hamile kalıyosun bak inşallah yine olcak
Öle cnm rabbimim vardır bir bildigi hayırlısı olsun saol cnm rabbim size evlatlarınızı bagıslasım
Şahane bi haber. Isterseniz öğleden sonra gidin, daha tenha oluyor. Artık yumurta takibi bitti, sabah gitmek zorunda değilsiniz :) cok sevindim sizin adınıza, inşallah sağlıkla kucaginiza alıp huzurla buyutursunuz. Benim bugun 7+1 ve bulantilar, halsizlikler zirvedeyine de çok şükür
Allah razı olsun cnm nasip kısmet vardır bir hayır rabbim hepimize hayırlısını saglıklısını nasip etsin inş bizim şer gördüğümüzde bir hayır vardır siz moralinizi yuksrk tutun ve bu dusunceden uzak olun bana oldu dıye size olacak degil iyi düşünün moraliniz iyi olsun dualarımdasınız inşCanım forumun başından sonuna yazışmaları okudum ilk seninki umut olmuştu, inan bende çok üzüldüm. Rabbim sabır versin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar bahşeder.
Allah razı olsun cnm nasip kısmet vardır bir hayır rabbim hepimize hayırlısını saglıklısını nasip etsin inş bizim şer gördüğümüzde bir hayır vardır siz moralinizi yuksrk tutun ve bu dusunceden uzak olun bana oldu dıye size olacak degil iyi düşünün moraliniz iyi olsun dualarımdasınız inş
Amin cnm amin cok saol inşinşallah canım, başkasının duası insanın kendi duasından daha çok tutar derler Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı kısmetiyle gelen bir evlat verir sana da daha doğrusu isteyen herkese :)
Amin canım sana ve tüm isteyenlere de en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallahÖle cnm rabbimim vardır bir bildigi hayırlısı olsun saol cnm rabbim size evlatlarınızı bagıslasım
Amin canım sana ve tüm isteyenlere de en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallah
Hangi durum için?Peki Müşerref hanım ne diyor bu durum için?
Peki Müşerref hanım ne diyor bu durum için?
Önemli değil canımumutlu1234 ile karıştırdım canım pardon
Cnm karıslasılan bir durummus her zaman saglıklı bebek tutunmazmıs bebek hasta olmasa kalbi durmazdı dedi cunku hıc bir sıkayetım yokken oldu kanamam agrım vs hıc yoktu banu hanım bile meşellah hersey yolunda demişti ama işte nasip degilmiş vardır bir hayır..bugun kontrole gıttım haftaya tekrar gıdıcem enfeksiyona karsı antıbıyotık ve fitil verdiumutlu1234 ile karıştırdım canım pardon
Cnm karıslasılan bir durummus her zaman saglıklı bebek tutunmazmıs bebek hasta olmasa kalbi durmazdı dedi cunku hıc bir sıkayetım yokken oldu kanamam agrım vs hıc yoktu banu hanım bile meşellah hersey yolunda demişti ama işte nasip degilmiş vardır bir hayır..bugun kontrole gıttım haftaya tekrar gıdıcem enfeksiyona karsı antıbıyotık ve fitil verdi
Saol cnm evet ilk deneme tek yumurtam kalmıstı oda tutmustu ama nasip olmadı.amh 1.75tekrar çok geçmiş olsun inşallah bu kez herşey yolunda gider,bu ilk denemen miydi ? Ayrıca amh fsh lh değerlerin kaçtı?
Amin inş hepimizin güzel haberleri nasip olır cnmtekrar çok geçmiş olsun inşallah bu kez herşey yolunda gider,bu ilk denemen miydi ? Ayrıca amh fsh lh değerlerin kaçtı?
üzülme tatlım eskiler düşüğün peşi bebektir derler doktorunun tavsiyelerini dinle canı veren de alan da Allah vardır bir hayır elbet.Allah razı olsun cnm nasip kısmet vardır bir hayır rabbim hepimize hayırlısını saglıklısını nasip etsin inş bizim şer gördüğümüzde bir hayır vardır siz moralinizi yuksrk tutun ve bu dusunceden uzak olun bana oldu dıye size olacak degil iyi düşünün moraliniz iyi olsun dualarımdasınız inş
Aynen öle cnm atlattım çok şükür inş hayırlısı rabbim size nasip etsin en kısa zamandaüzülme tatlım eskiler düşüğün peşi bebektir derler doktorunun tavsiyelerini dinle canı veren de alan da Allah vardır bir hayır elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?