Uzm.Dr. Müşerref Banu YILMAZ hastaları?

Ayy cigerime oturdu inan ki ( sizinki 10 haftayı geçmişti di mi? Banu hanım mı fark etti, o mu alacak? Allah yardımcınız olsun dua edeceğim. Bir kere oldu ya çok şükür, yine olur inşallah
Saol cnm 10 5 günlük olması gerekti hicbir agrım sızım yoktu kahverengi akımtım oldu ben düşük vs sandım hani iğne verirler durdururlar dıye hayl ediyordum yarın gidecektim ama annem moralimin bozuk oldugunu görünce acile gittik bezmialeme 8 4 gözüküyor 2 hafta olmus kalbi dualı dedi acildeki dr baska dr cagırdı oda aynısını dedi cok üzüldüm eli ayagı herseyi olmus gözümün önünden gitmiyor sabah alcaklar yavrumu rabbim kimseye yasatmasın

Öle cnm rabbimim vardır bir bildigi hayırlısı olsun saol cnm rabbim size evlatlarınızı bagıslasım

Öle cnm rabbimim vardır bir bildigi hayırlısı olsun saol cnm rabbim size evlatlarınızı bagıslasım

Canım forumun başından sonuna yazışmaları okudum ilk seninki umut olmuştu, inan bende çok üzüldüm. Rabbim sabır versin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar bahşeder.

Canım tebrik ederim, forumu başından sonuna bir çırpıda okudum vajinismus olduğunu okuyunca daha da meraklandım. Vajinismus problemin çözüldü mü? Bende aynı sorunu çektim 2 yıllık evliydim ve rahim filmi zamanı kızlık zarım yırtıldı terapistlere gittim saçma sapan egzersizler verdiler yapamadım işkence gibiydi bunların yanında yaşım ilerliyor acaba biz bunla uğraşırken başka sorunlar olmasın diye jinekoloğa gitmeye karar verdim şansıma diğer doktorlarda randevu için gün yoktu kısırlık polikliniğinde Banu hanıma randevu aldım durumumu anlattım sağolsun çok ilgiliydi yapacağı her işlemi anlattı ultrasonla muayene edemedi amh tahlili yaptı onun sonucunda yıkıldım amh değerim çok düşük çıktı normal yoldan şansım çok azalmış aşılama hatta tüp bebek dedi, diğer tahliller rahim filmi eşime sperm analizi 1 ay böyle geçti tabi psikolojim alt üst oldu ben zaten ilişkiye giremiyorum girsem tutması zor resmen hayata küstüm. Vajinismus için başka bir doktoru yine burada forumlarda okudum terapistlere bir sürü para verip sonuç alamamıştım yeşim hanımında ücreti başta çok gelmişti bu ne yaa biraz daha versem tüp bebek parası dedim ama eşim ısrar etti Yeşim Yerçok'a gittim şimdiyse verdiğim para helal olsun diyorum :) 15 günde sorunum çözüldü arada regl olduğum için uzadı eğer ara vermesem 1 hafta 10 günde biterdi artık ilişkiye giriyorum hatta jinekoloj olduğu için diğer tahlillerimi gösterdim aşılamada şansın var ama normalde olabilir dedi banu hanıma tekrar kontrole geldiğimde ultrasonla muayene olabilidim oda şaşırdı kime gidiyorsan tedavine devam et geçen sefer hiç girememiştik dedi 6 yumurtam varmış amh değerim biraz yanıltmış yeşim hanıma vajinismus için gittiğim seanslarda yumurta gelişimime baktı çok sağlıklı 2 yumurta var büyümüş gelişmiş bugün yarın çatlar ilişkiye gir dedi denedik bakalım belki tutar hatta o çok umutlu tutacağı konusunda, tutmasa da banı hanımda aşılama ile tedaviye başlayacağız. Çok uzattım farkındayım ama ben düzeldiysem herkes düzelir bırak ilişkiye girmeyi ultrasonla muayeneyi benim bacaklarım kitleniyor titriyordu yeşim hanım 5. derece vajinismus olduğumu biraz zor birkaç seansta çözülemeyecek bir tedavi sürecine gireceğimizi anlatmıştı. Rabbime şükürler olsun en azından o problemim çözüldü şimdi darısı evlat sahibi olmada :)

Canım forumun başından sonuna yazışmaları okudum ilk seninki umut olmuştu, inan bende çok üzüldüm. Rabbim sabır versin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar bahşeder.
Allah razı olsun cnm nasip kısmet vardır bir hayır rabbim hepimize hayırlısını saglıklısını nasip etsin inş bizim şer gördüğümüzde bir hayır vardır siz moralinizi yuksrk tutun ve bu dusunceden uzak olun bana oldu dıye size olacak degil iyi düşünün moraliniz iyi olsun dualarımdasınız inş

inşallah canım, başkasının duası insanın kendi duasından daha çok tutar derler Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı kısmetiyle gelen bir evlat verir sana da daha doğrusu isteyen herkese :)

umutlu1234 ile karıştırdım canım pardon
Cnm karıslasılan bir durummus her zaman saglıklı bebek tutunmazmıs bebek hasta olmasa kalbi durmazdı dedi cunku hıc bir sıkayetım yokken oldu kanamam agrım vs hıc yoktu banu hanım bile meşellah hersey yolunda demişti ama işte nasip degilmiş vardır bir hayır..bugun kontrole gıttım haftaya tekrar gıdıcem enfeksiyona karsı antıbıyotık ve fitil verdi

tekrar çok geçmiş olsun inşallah bu kez herşey yolunda gider,bu ilk denemen miydi ? Ayrıca amh fsh lh değerlerin kaçtı?

tekrar çok geçmiş olsun inşallah bu kez herşey yolunda gider,bu ilk denemen miydi ? Ayrıca amh fsh lh değerlerin kaçtı?
Saol cnm evet ilk deneme tek yumurtam kalmıstı oda tutmustu ama nasip olmadı.amh 1.75
Lh 5.01
Fsh 11.69
E2 37
Prolaktinde 22.79 cnm

üzülme tatlım eskiler düşüğün peşi bebektir derler doktorunun tavsiyelerini dinle canı veren de alan da Allah vardır bir hayır elbet.

Çok geçmiş olsun şimdi okudum yazdıklarınızı insan ne diyeceğini bilemiyor.2 senedir tedavi oluyorum bezmialemde yaklaşık 6 kere yumurta çatlatma iğnesi klomenle yada klomen olmadan gebelik elde etmeyi denedik..daha sonrasında iki kere başarısız aşılamam oldu.ben bahçeci klinikle mustafa bahçeci hocayla görüştüm hatta ramazandan sobra tüp bebeğe gidecektik.reglim gecikti test yaptım evde çift çizgiyi gördüm.sonra hemen betama baktırmaya gittik.3250 olmuş.hamileymişim.ertesi günde banu hanima gittim keseyi gördük.yaklaşık 5 haftalık..yani kafamdan tamamen attığım bi zamanda kendi kendine oldu..inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım ve burda yorum yapan herkeste umarım en yakın zamanda sağlıklı bi şekilde bebişlerine kavuşurlar dualarım sizinle sakın umutsuz olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…