- Konu Sahibi Umutlu1234
-
Canım ya maşallah Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin çok sevindim darısı başımıza inşallah asilamada sonuç alanı gördük çok şükürKızlar aşılamanın 14.günü sonucum 277 çok şükür. İnşallah hayirlisiyla neticelenir. Hepinize dua ediyorum,Allah daha guzellerini yasatsin size
Yaaaa çoook sevindimmmm. Allah tamamına erdirsin. Değerin de çok güzel.Kızlar aşılamanın 14.günü sonucum 277 çok şükür. İnşallah hayirlisiyla neticelenir. Hepinize dua ediyorum,Allah daha guzellerini yasatsin size
Canım çok çok sevindim hayırlı olsun inşallah musarref hanimda ilk asilamandami tuttu cevaplarsan sevinirimKızlar aşılamanın 14.günü sonucum 277 çok şükür. İnşallah hayirlisiyla neticelenir. Hepinize dua ediyorum,Allah daha guzellerini yasatsin size
Merhaba sonucunuzu aldinizmi acaba inşallah banu hanim size ugurlu gelmiştirKızlar merhabalar..ilk aşılamamı Rabiye hanım yapmıştı ..inanın spekulum takılırken acım olmadı bile.öncesinde rahim ağzını yıkadı ve çok titiz davrandı.ne ağrım oldu ne acı ne kanama..ama malesef sonuç negatif oldu ikinci aşılamamı Banu hanım yaptı.zaten aceleyle aldılar dr.hanım çıkacakmış dediler.hayatımda okadar canımın yandığını hatırlamıyorum gözümden yaş geldi.rahim ağzımı yıkamadan direk spekulum taktı ve inanılmaz acı çektim.kanamam oldu iki gün.bide cirinon jel verdiler zaten çok zor durumdayım bide o jeller kupkuru yapıyor.benden tavsiye yapar yapmaz yürüyün yoksa birikiyor ve topaklanma yapıyor.birde ilişki veriyorlar..çok zor günler geçiriyorum .17 Martta sonucumu öğreneceğim.bendede pcos var aslında tedaviyede yanıt verdim ama bakalım bu sefer ne olacak ..nasipte yoksa tüp bebek için mustafa bahçeci hocayla konuştum bahçeci kliniğe başlayacağım..herkese geçmiş olsun.hepimizin sağlıklı bebişleri olsun inşallah
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. aşılamadan sonra özellikle dikkat ettiğiniz bişey varmıydı yaptığınız yapmadığınız. Benmde cuma günü yapıldı bugün 4. Gün işte testi beklerken elimden gelen bişey varsa yapmak istiyorum. Siz daha tecrübeli sayılırsınız bilgi verirseniz sevinirimKızlar aşılamanın 14.günü sonucum 277 çok şükür. İnşallah hayirlisiyla neticelenir. Hepinize dua ediyorum,Allah daha guzellerini yasatsin size
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. aşılamadan sonra özellikle dikkat ettiğiniz bişey varmıydı yaptığınız yapmadığınız. Benmde cuma günü yapıldı bugün 4. Gün işte testi beklerken elimden gelen bişey varsa yapmak istiyorum. Siz daha tecrübeli sayılırsınız bilgi verirseniz sevinirim
Bilgi için çok teşekkürler.. allah 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalah. O ağrılarda insanı korkutur tabi ama nasıl bi ağrı adet ağrısı oluyomuş bildiğim kadarıyla... hastaneye gidip gelöe süreci ise sorma kabus gibi.. Banu hanım takip ediyomu gebeliğide ne kadar devam ediyo muayenelere acabaMerhaba inşallah guzel haberler alırsınız. Açıkçası hareketlerime pek dikkat etmedim,yatmadim. Saraçoğlunun bir videosu var, hamile kalmak isteyenlerin yememesini önerdiği seyler,onlari yemedim bi sure. Maydanoz taze nane mısır vs gibi şeyler. Youtubedan bakabilirsiniz isterseniz. Son adet tarihine göre 5 hafta oldu benim, ama hic gecmeyen agrilarim var, bu hafta banu hanima gitmeyi düşünüyorum. Yumurta takibinde o kadar sık gidiyor ki insan,sonrasinda hic gidesim gelmiyor. Insallah sizler de guzel haberler alirsiniz
Bilgi için çok teşekkürler.. allah 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalah. O ağrılarda insanı korkutur tabi ama nasıl bi ağrı adet ağrısı oluyomuş bildiğim kadarıyla... hastaneye gidip gelöe süreci ise sorma kabus gibi.. Banu hanım takip ediyomu gebeliğide ne kadar devam ediyo muayenelere acaba
Çok haklısınız hastaneler bizleri çok yordu ama sizinki güzel heyecanlar artık.. keşke benimde olsada gitsem diyorum bana da jel verdi progesteron desteği olarak. Hamile kaldığımda devam edip etmeyeceğimide bilmiyorum yani illa ki yolumuz bi şekilde düşüyo oralara.. ben 12. Haftaya kadar kullandığınız hapı kullnan duydum ama hakkınızda hayırlısı..Benim niyetim 8.haftaya kadar hic gitmemekti ama progestani ne zaman birakacagima kendim karar vermeyeceğim icin mecbur gidecegim. Ama bu hafta cok erken. Kalp atışı duyulmasi imkansiz. Haftaya tekrar gel diyecek. Zaten omrum hastanelerde gecti, bari hamileligi huzurla evimde gecireyim istiyorum
Bildigim kadariyla banu hanim gebelik takibi yapmıyor, asilama sonrasi kontrol yapip baska doktora gidin diyecektir. Doktor tavsiyesi de soracagim. İnşallah sizin de en kisa zamanda boyle guzel heyecanlariniz olur
Çok haklısınız hastaneler bizleri çok yordu ama sizinki güzel heyecanlar artık.. keşke benimde olsada gitsem diyorum bana da jel verdi progesteron desteği olarak. Hamile kaldığımda devam edip etmeyeceğimide bilmiyorum yani illa ki yolumuz bi şekilde düşüyo oralara.. ben 12. Haftaya kadar kullandığınız hapı kullnan duydum ama hakkınızda hayırlısı..
Bildigim kadarıyla cekilmiyor ama telefonla ogrenebilirsinizKızlar o hastanede rahim filmi çekiliyor mu
Dediğini bende duydum ama inşallah öyle bi tehlike olmaz ve kullanmazsın ilacı ilerleyen dönemlerde.. güzel haberler alırsın inşallah muayenende de en güzeli dr a görünmek. Zaten herşeyin bir zamanı var kalp atışı için erkense onu duymayı beeklemediğin için sorun olmaz bence.. dua içinde AminnnnProgestani 9 ay kullanan bile var. Erken dogum ve düşük tehlikesi olduğunda. Ama hersey yolundaysa tabii kullanmamayi tercih ederim. Cuma gunune randevu aldim gideceğim,muhtemelen kalp atışı gorunmeyecektir ama en azindan ilacı kullanma durumumu sorarim. Insallah siz de en kisa zamanda gebelik takibi icin gidersiniz
Merhaba randevu vardı galiba cuma günü nasıl geçti herşey yolundadır inşallah unut oluyosun bizlere deProgestani 9 ay kullanan bile var. Erken dogum ve düşük tehlikesi olduğunda. Ama hersey yolundaysa tabii kullanmamayi tercih ederim. Cuma gunune randevu aldim gideceğim,muhtemelen kalp atışı gorunmeyecektir ama en azindan ilacı kullanma durumumu sorarim. Insallah siz de en kisa zamanda gebelik takibi icin gidersiniz
Çok şükür 5+6 vajinal ultrasonla keseyi gördük. Banu hanım çok açıklayıcı, eşime de bana da uzun uzun gosterdi, anlattı. Rabbim sağlıkla tamamina erdirsin.Merhaba randevu vardı galiba cuma günü nasıl geçti herşey yolundadır inşallah unut oluyosun bizlere de
Maşallah cnm Allah hayırlı eylesin darısı topikteki kardeslerimize inşÇok şükür 5+6 vajinal ultrasonla keseyi gördük. Banu hanım çok açıklayıcı, eşime de bana da uzun uzun gosterdi, anlattı. Rabbim sağlıkla tamamina erdirsin.
Sizlere de en yakın zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?