Uzm.Dr. Müşerref Banu YILMAZ hastaları?

Bence acaba diye düşünmeyin. Ben de bir düşük yaptım. Progesteron kullandım. Ama yine de düştü. Üstelik son dönemlerde iğnesini kullanıyordum. Progesteron yüzünden 2 gün ağrı çektim. Hiç yoğun kanamam olmadı damla damla hep. Düşüremedim. Çektiğim ağrıyla kaldım. Sonra kürtaj oldum mecburen. Yani sağlıksızsa o bebek düşüyor Zaten. Ben progesterona bağlıyorum açıkçası. Kullanmasaydım belki adet gibi kanamayla gidecekti.
Ama içiniz nerde rahatsa vs kime daha çok güveniyorsanız ona devam edin.

Kızlar bende öyle

Canım nasip tamamen o şekilde düşünme..eğer embriyo sağlıksızsa zaten tutunmaz ne olursa olsun tevekkülü elden bırakma ..çocuğuk olacak ve burdan mutlu günlerini yazacaksın onu kucağına aldığında ben inanıyorum..şimdi ne yazsak boş ama sakın negatif olma ve sitres yapma.pozitif olman çok önemli tedavi süresinde

Bende dün kalp atışlarını duydum.7 haftalık şimdi bi yanlışlık yoksa.haftaiçi medipole gideceğim bakalım.glukofen kullanıyodum bahçecide selen hanım vermişti.bende pko olduğu için insülin direncim düşüyo.onu baskılamak içindi.kalp atışlarını duyunca bırak demişti dün bıraktım.şuan previt pozitive,inofolic combi kullanıyorum.troidim 4 seviyesinde yüksek biraz .2,5 olması için euthrox 25 verdi.birde devit3 kullanıyorum.salı günüde hormon ve hemogram tahlili yaptırıcam.birde idrarda kültür bakılcak.bakalım umarım yolunda gider..insallah bebişlerimizi kucağımıza alırız.Allah hepimize nasip etsin inşallah

Mr
Mrb .. gittiginiz tup bebek merkezi nerede ve ucret hakkinda bilgi verirmisiniz .. benim ilk denemem olcak dogru karar vermek istiyorum

Mr

Mrb .. gittiginiz tup bebek merkezi nerede ve ucret hakkinda bilgi verirmisiniz .. benim ilk denemem olcak dogru karar vermek istiyorum
Umut tüp bebek merkezi.Bahçeci Klinik Selen hanımla görüştüm ben.Klinik Altunizadede.ulaşım olarakta kolay.iyi bi merkez başarı oranı çok yüksek.eğer başlayacaksınız bu merkezin sadece bu şubesi sigortayla anlasmali.yarı fiyatına düşüyor eğer tüp bebek raporunuz varsa.ebru hanima baslayacaktik eger hamile kalmasaydim.docent ayni zamanda ve cok iyi bi doktor.internettende bakin.on gorusme icin sizi cagiriyorlar ucretsiz oluyo.o gun size doktor olasi herseyi anlatiyo.fiyatlandirma icinde orda hemsire var onunla gorusuyosunuz.yaklasik 7,5-8 bini bulur demisti bize..ama hastadan hastaya degisen bisey bu.ilaclar icinde.tahliller falanda.zaten eger bu ise baslayacaksiniz kesinlikle tup bebek merkezlerini secin.sadece bu isle ugrasan yerleri.basari orani yuksek merkezleri arastirin.ve embriyolog labaratuvar ortami cok onemli.basarinin yuzde seksenini belirliyor...gerisi tevekkul..hayirlisi olsun simdiden..

Tesekkur ederim .. yarina randevunuz var bahceci umut tup bebek merkezinde .. muhtemelen orayi tercih edecegim cok maddi manevi cok zor bir surec .. sizin hamileliginiz hayirli olsun .. bahceci umutta mi hamile kaldiniz

Yok ben orda ebru hanima karar vermiştim.ramazandan sonra başlayacaktık hatta tüp bebeğe ama ben kendi kendime hamile kaldım..inşallah hakkınızda hayırlısı olur..merak ederim ben burdan yazarsınız görüşme nasıl geçti diye inşallah kavuşursunuz tez zamanda bebeğinize.mübarek 3 aylarda

Mahsallah ne guzel hayirli olsun tanimasamda cok sevindim gercekten ins bende tup bebege gerek kalmadan hamile kalirim ramazan ayinin yuzu suyu hurmetine ins bebek isteyen herkese ALLAH nasip eder

Çok teşekkür ederim..biz kafamızda tamamen bitirdik artık iki sene tedavi ve iki kere başarısız aşılamanın ardından çok güzel bi sürpriz oldu bizim için..inşallah en yakın zamanda sizde yaşarsınız..ilaçlar verdilermi size..

mrb .. bugun gorustuk .. esime micro tese yapilacagi icin maliyet cok artti ama ben selen hanimda karar verdim .. ins sartlar uygun olursa hastaligimin ikinci gunu baslayacagiz .. cok heyecanliyim bi o kadr korkuyorum cunku ilk ve son denemem olacak dua edin lutfen

Neden ilk ve son onu anlayamadım.inşallah Rabbim kucağınızı doldursun hayırlısıyla..Selen hanımda oldukça ilgili ve bilgili bi doktor..zaten merkez sizin için en doğru tedaviye karar veriyor.inşallah duyacağım güzel haberleri.dualarım sizinle

Canım hangi eczaneden aldın ilaclarini

Canım hangi eczaneden aldın ilaclarini
Yanlis hatırlamıyorsam Adı petek eczanesiydi hastaneden çıkınca ışıklardan karşıya geçiyorsun otobüs durağının olduğu yerde bi sokak var oradan girdiğinde görürsün zaten

Mesajlarınızı duygulanarak okudum. Kısa da olsa ben de sizin geçtiğiniz yollardan geçtim. Şimdi 4 ay bitti oglumu bekliyorum nasipse. Nacizane tavsiyelerim, elbette üzülmemek elde değil ama gerçekten düşen bebeklerinize uzulmemeye çalışın. Çünkü sağlıklı bebeği isteseniz de dusuremezsiniz. Bir cok bilincsiz insan var, agir kaldirmak gibi tehlikeli seylerle istemedikleri bebeği öldürmeye çalışan. Ama Allahin ömür verdiği bebek ölmüyor. Lutfen boyle düşünmeye çalışın. Hamileligin önündeki en büyük engel stres.
Ben banu hanıma çok guvendim, rahim filmi bile cektirmeden aşılama istedim. Ilk asilama tuttu. Ustelik 19 20 mm bulmamisti yumurtam. 16 mm iken catlatma ignesini vurduk. Asilamadan sonra eve bile gitmedik, hastaneden çıkıp yemek yedik gezdik. Aşırı olmamakla beraber her işimi yaptım. Hala yapıyorum. Progestani 12.haftaya kadar kullan demişti ama hersey yolunda olunca 7.haftada kafama göre bıraktım. Gebelik takibine de çok sık gitmiyorum. Mümkün olduğu kadar kötü şeyleri aklimdan uzak tutmaya çalışıyorum. Çünkü evhamın hiçbir şeye faydası yok. Herşey bir şekilde olacagina varıyor. Sizler için de elimden geldigi kadar dua ediyorum.
Geçen hafta endokrin için bezmialeme gittim. Sanki o koridorlardan geceli, gun asiri yumurta takibine gideli yillaaar olmus gibi geldi. Halbuki sadece 3 ay önceydi. Insallah sizler de en yakin zamanda guzel haberler alırsınız, butun bu yasadiklarinizi unutursunuz

gerçektende öyle size katılıyorum bu konuda.ben çok duygusaldım ama asla umutsuz olmadım..hatta inanırmısınız ramazan ayında müjdeleneceğimi düşündüm hep.eşim aşırı sitresliydi.onun sitresini yenersek olacağını düşündüm hep.buda iki senemizi aldı.tedaviler iki başarısız aşılama sonunda artık kafasından attı.bahçeçiyle de görüşüp tüp bebeğe karar verdik.ramazandan sonra gidecektik.derken şükürler olsun 3253 betayla yaklaşık 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim..ben hep çok dua ettim çok tevekkül ettim..okadar çok dua ediyorumki allahım isteyen herkese öncelikle de burdaki arkadaşlarıma hayırlı bi şekilde anne baba olabilmeyi nasip etsin..bende çok rahatım ve hamileliğimde öyle geçiyor.yani sitres gerçektende gebeliğin önündeki en büyük engel..rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.şuan gebeliğimin 9.haftasındayım.bu mübarek kandil günü dualarımız kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…