- 24 Ocak 2017
- 32
- 30
- 8
- Konu Sahibi Umutlu1234
-
Malesef farkli tedaviler denememe rağmen aşamadim. 4 yillik evliyim artik çocuğum olsun istiyorum aşılamaya basvurduk. Yikama yapmadi cok az kanama oldu ama zardan kaynaklandigini düşündüm. Çığlık çığlığa bağırdımSizindemi yıkanmadan yapıldı aşılama eğer öyleyse gerçekten çok acır..kanamada zorlandığı için oldu ..vajinismus tedavisi olan bişey canınızı sıkmayın.peki peogesteron tedavisi için hangi ilacı verdi. Ilk aşılmamda progestan fitil kullandım.bu sefer corinone jel verdiler.berbat bi ilac kupkuru yapiyo ve dokuluyo topaklasip..Allah yuzumuze gulsun imsallah hahirlisiyla alalim kucagimiza
Merhabalar öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlı bi evlat nasip etsin inş.bn birşey sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim...bundan 2 ay önce dr a gittim 1.5 seneye yakın korunmadığımızı Bebek istediğimizi söyledim Dr hanım muayene bile etmeden direk Banu hanıma yönlendirdi tüp bebek veya aşıla olacağımı söyledi bnm 1 tane çocuğum var normal yollarla olmuştu bunuda normal yollarla yapma şansım yokmu sadece tüp bebek aşılamamı üzerinemi bi türlü randevu alıp almama konusunda karasısızm yardımcı olursanız çok dua ederim kan değerlerime kistim varmı yokmu düzensizlik neden oluyo diye. Bakmalarını istiyorum
Anladım direk dr hanım aşılama tüp bebek diyince şaşırdım cevabınız için çok çok teşekkür ederim dualarım sizlerleAdetinizin ikinci veya üçüncü günü gidin, kan tahliliyle hormonlariniza bakarlar. Sonra duruma göre ilaç veya iğne tedavisiyle yumurtalarinizi büyütürler, çatliyorsa kendliginden veya yine igneyle catlatarak ilişki saatleri önerirler. 6 ay kadar yine olmazsa o zaman aşılama veya tüp bebek yapıyorlar. Ama esinizin ve sizin tahlil sonuclariniza göre bi tedavi belirlenir, yani direk aşılama veya tup bebek yapmiyorlar. Once destekleyerek dogal yoldan deniyorlar.
Çocuk isteğiyle gidince direk o kliniğe yonlendiriyorlar, duzenleri o şekilde.
Gecen carsamba yapildi benim aşılamam.Anladım direk dr hanım aşılama tüp bebek diyince şaşırdım cevabınız için çok çok teşekkür ederim dualarım sizlerle
Ilaçlar hariç ki onda da rapor çıkarılıyor hepsini odemiyorsun 550+100(sperm yıkama) ödeyeceğin tutar. Başarı konusunda benimde pek bilgim yok ama bir iki kişi duydum aşılması tutan zaten bölüm yeni sayılırselam kızlar aşılama için hastane ne kadar ücret alıyor. ilaç dışında ekstra para harcadınız mı ve son olarak hastanenin başarı oranı hakkında bilginiz var mı
selam kızlar aşılama için hastane ne kadar ücret alıyor. ilaç dışında ekstra para harcadınız mı ve son olarak hastanenin başarı oranı hakkında bilginiz var mı
Fatih çarşıda ek binası var ama tüp bebek bölümü vatan caddesinde.çok teşekkürler hastane vatan caddesşnde mi yoksa fatih çarşıya yakın bi noktada mı
Banada rahim filmi cekilecegim zaman vermişti antibiyotik ve ağrı kesici antibiyotik enfeksiyon riskine karşı diğeri de ağrı sızı olursa diye :)Ben bişey daha sormak istiyorum de hanım bana monodoks ve naprosyn adlı iki ilaç yazdı hsg filmi istedi bu ilaçları ne için yazdığını soramadım bi fikri bilgisi olan varmı acaba
Bana bu hafta çektir demişti ben bu hafta çektiremiyeceğim sanırım o Zamn. Çektireceğim haftamı içmem gerekiyor bu ilacı şimdi içersem bi anlamı olmaz o Zamn dimiBanada rahim filmi cekilecegim zaman vermişti antibiyotik ve ağrı kesici antibiyotik enfeksiyon riskine karşı diğeri de ağrı sızı olursa diye :)
Bana çekime gitmeden yanlış hatırlamıyorsam 1 yada 2 gün önce başlamam gerektiğini söylemişti zaten 1 haftalık ilaç ama ben film sonrası kullanmadım ağrım sızım falan olmadı diyeBana bu hafta çektir demişti ben bu hafta çektiremiyeceğim sanırım o Zamn. Çektireceğim haftamı içmem gerekiyor bu ilacı şimdi içersem bi anlamı olmaz o Zamn dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?