Uzm.Dr. Müşerref Banu YILMAZ hastaları?

Sizindemi yıkanmadan yapıldı aşılama eğer öyleyse gerçekten çok acır..kanamada zorlandığı için oldu ..vajinismus tedavisi olan bişey canınızı sıkmayın.peki peogesteron tedavisi için hangi ilacı verdi. Ilk aşılmamda progestan fitil kullandım.bu sefer corinone jel verdiler.berbat bi ilac kupkuru yapiyo ve dokuluyo topaklasip..Allah yuzumuze gulsun imsallah hahirlisiyla alalim kucagimiza

Kızlar ne olur aşılama sonuçlarınızı yazın belli olunca inşallah tutar da bizede umut olur

Malesef farkli tedaviler denememe rağmen aşamadim. 4 yillik evliyim artik çocuğum olsun istiyorum aşılamaya basvurduk. Yikama yapmadi cok az kanama oldu ama zardan kaynaklandigini düşündüm. Çığlık çığlığa bağırdım ama daha once hic tecrübem yoktu,ona bağladım. Hayirla cocuklarimiz olsun da,acilar gelir gecer. Progestan icince resmen 2 saat ayaga kalkamiyorum oyle bi baş dönmesi..

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Dün rahim filmi çekildim. Tüpler açık yazıyor rapordan anladığım kadarıyla hamd olsun. Önümüzdeki adetle de tedavi başlayacağız inşallah. Hepimize dua ediyorum
Rabbim sağlık sıhhatle kavuştursun yavrularımıza inşallah. Heyecanla o günleri bekliyorum

Kızlar iyi akşamlar benim aşırı derecede kaşıntım var ama malesef ilaç kullanmam yasak cirinone jel yapıyo..elimde pamuk sulandırılmış sirkeyle siliyorum sürekli.dayanmam gerekiyo çünkü.1 hafta daha.17 martta beta hcg baktırıcam kanda.idrar testini kabul etmiyorlar bu arada.inşallah çektiğimiz acılara değer.dualarım sizinle...

Merhabalar öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlı bi evlat nasip etsin inş.bn birşey sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim...bundan 2 ay önce dr a gittim 1.5 seneye yakın korunmadığımızı Bebek istediğimizi söyledim Dr hanım muayene bile etmeden direk Banu hanıma yönlendirdi tüp bebek veya aşıla olacağımı söyledi bnm 1 tane çocuğum var normal yollarla olmuştu bunuda normal yollarla yapma şansım yokmu sadece tüp bebek aşılamamı üzerinemi bi türlü randevu alıp almama konusunda karasısızm yardımcı olursanız çok dua ederim kan değerlerime kistim varmı yokmu düzensizlik neden oluyo diye. Bakmalarını istiyorum

Adetinizin ikinci veya üçüncü günü gidin, kan tahliliyle hormonlariniza bakarlar. Sonra duruma göre ilaç veya iğne tedavisiyle yumurtalarinizi büyütürler, çatliyorsa kendliginden veya yine igneyle catlatarak ilişki saatleri önerirler. 6 ay kadar yine olmazsa o zaman aşılama veya tüp bebek yapıyorlar. Ama esinizin ve sizin tahlil sonuclariniza göre bi tedavi belirlenir, yani direk aşılama veya tup bebek yapmiyorlar. Once destekleyerek dogal yoldan deniyorlar.
Çocuk isteğiyle gidince direk o kliniğe yonlendiriyorlar, duzenleri o şekilde.

Anladım direk dr hanım aşılama tüp bebek diyince şaşırdım cevabınız için çok çok teşekkür ederim dualarım sizlerle

Anladım direk dr hanım aşılama tüp bebek diyince şaşırdım cevabınız için çok çok teşekkür ederim dualarım sizlerle
Gecen carsamba yapildi benim aşılamam.
Ama mesela degerlerinizde bi problem varsa, vakit kaybetmemek için direk aşılama da tavsiye edebilir. Sizin ve esinizin sağlık durumuna bağlı. Tahlillerinizden sonra doktor hanima soylersiniz,önce dogal yollari tercih ediyoruz diye.
Allah hayirlisiyla kavustursun evlatlarimiza

selam kızlar aşılama için hastane ne kadar ücret alıyor. ilaç dışında ekstra para harcadınız mı ve son olarak hastanenin başarı oranı hakkında bilginiz var mı

selam kızlar aşılama için hastane ne kadar ücret alıyor. ilaç dışında ekstra para harcadınız mı ve son olarak hastanenin başarı oranı hakkında bilginiz var mı
Ilaçlar hariç ki onda da rapor çıkarılıyor hepsini odemiyorsun 550+100(sperm yıkama) ödeyeceğin tutar. Başarı konusunda benimde pek bilgim yok ama bir iki kişi duydum aşılması tutan zaten bölüm yeni sayılır

öncelikle cevabın için teşekkürler emyldrm raporu biz istemeden çıkarıyorlar mı bahsi geçen yer fatihteki vakıf gureba değil mi

Hastanenin başarı oranını bilmiyorum. Tüm muayeneler ve kan tahlilleri ücretsiz. Erkekten alınan sperm testi 50 tl. Gerisi biraz sizin tedavi şeklinize bağlı. Klomen sanırım 20 tl gibi bişey en fazla.
Gonalf vs ovitrelle kullandım ben, 395 lira tuttu igneler. Ama hepsini kullanmadim, eger sonucum olumlu olursa kalanını satabilirim.
Aşılama işleminin ücreti 560 lira ve ayni gun esinizden alinan sperm yimama islemi 100 lira. Bunun dışında benim d vitaminin vs düşüktü takviye vitamin ücretleri oldu.
Asilama 660 lira ama öncesindeki iğne ilac tedavileri size bağlı.
Bunlar raporlu fiyatlar tabii.

çok teşekkürler hastane vatan caddesşnde mi yoksa fatih çarşıya yakın bi noktada mı

Ben bişey daha sormak istiyorum de hanım bana monodoks ve naprosyn adlı iki ilaç yazdı hsg filmi istedi bu ilaçları ne için yazdığını soramadım bi fikri bilgisi olan varmı acaba

Ben bişey daha sormak istiyorum de hanım bana monodoks ve naprosyn adlı iki ilaç yazdı hsg filmi istedi bu ilaçları ne için yazdığını soramadım bi fikri bilgisi olan varmı acaba
Banada rahim filmi cekilecegim zaman vermişti antibiyotik ve ağrı kesici antibiyotik enfeksiyon riskine karşı diğeri de ağrı sızı olursa diye :)

Banada rahim filmi cekilecegim zaman vermişti antibiyotik ve ağrı kesici antibiyotik enfeksiyon riskine karşı diğeri de ağrı sızı olursa diye :)
Bana bu hafta çektir demişti ben bu hafta çektiremiyeceğim sanırım o Zamn. Çektireceğim haftamı içmem gerekiyor bu ilacı şimdi içersem bi anlamı olmaz o Zamn dimi

Bana bu hafta çektir demişti ben bu hafta çektiremiyeceğim sanırım o Zamn. Çektireceğim haftamı içmem gerekiyor bu ilacı şimdi içersem bi anlamı olmaz o Zamn dimi
Bana çekime gitmeden yanlış hatırlamıyorsam 1 yada 2 gün önce başlamam gerektiğini söylemişti zaten 1 haftalık ilaç ama ben film sonrası kullanmadım ağrım sızım falan olmadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…