• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzman eşleri

Bolu gitti kayseri girmiş galiba suriyeye ama bolu reyhanlida bekliyormuş eski yerimiz orası insallah kimseye bişey olmadan sağ salim dönerler boludan arkadaşlarla konusuryoum herkes çok üzgün bende çok üzülüyorum elden tek dua etmek geliyor
Mardin Erzurum Bingöl Tatvan adıyaman başla var mı acaba

Kıyamam :KK43: çok güzel anlattın sanırım bana göre değil :KK43: Rabbim bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sizi bir ömür birbirinizden ayırmasın <3
Vatana çok yiğit lazım ❤️ Dualarında unutma inşallah ❤️ Yapamayacağım olur mu :sinirli: Bırak eşin girsin mülakatlara . Bişeycik olmaz . Yavrucuğuna sarılır yolunu gözlersin . Beklemesi bile ayrı bir gurur .. Zor geçiyor ama geçiyor . Miniğine güzel bir gelecek , daha iyi standartlarda yaşamak hepimizin istediği şeyler . Alışılıyor Allahın izniyle ❤️ Hayırlısı sizinle olsun :KK51:

Vatana çok yiğit lazım ❤️ Dualarında unutma inşallah ❤️ Yapamayacağım olur mu :sinirli: Bırak eşin girsin mülakatlara . Bişeycik olmaz . Yavrucuğuna sarılır yolunu gözlersin . Beklemesi bile ayrı bir gurur .. Zor geçiyor ama geçiyor . Miniğine güzel bir gelecek , daha iyi standartlarda yaşamak hepimizin istediği şeyler . Alışılıyor Allahın izniyle ❤️ Hayırlısı sizinle olsun :KK51:
Bu yazdığın şeyler beni çok mutlu etti biliyor musun. Senin eşin bu işi yapmasın onun eşi yapmasın başkası yapmasın kim yapacak ? Bu işler kader meselesi

Eşim asker çevremdeki kızlar asker eşi ve gorev yerimizdeyiz. Muhakkak guzel yanı yada zorluğu var. Senin dayanma gücünle alâkalı. Ulaşamadığın an kıyameti koparacaksan bulaşmayın.

Ayrıca bizim bölükteki askerler Afrin'e yola çıkıyor kızlar. Hepinizden dua bekliyoruz...
Rabbim yar yardımcıları olsun Allah ayaklarına taş degdirmesin yüce rabbim

Bu yazdığın şeyler beni çok mutlu etti biliyor musun. Senin eşin bu işi yapmasın onun eşi yapmasın başkası yapmasın kim yapacak ? Bu işler kader meselesi
Hakkıyla yapacak olan herkese ihtiyacı var ordumuzun ❤️ Rabbim hepsini koruyup kollasın , onlar bizim gururumuz şerefimiz❤️

Merhaba kızlar
Az önce eşimle konuştuk. Uzmanlık sınavına girmeyi düşünüyormuş. Komutanı beni dinlersen girmeni çok isterim bu mesleğin senin için çok avantajı var demiş. Eşiminde aklına yatmış bana danıştı. Sınava girerim kazanırsam eğitim görürüm daha sonra görev yerim nere çıkarsa kızımızla beraber gider yaşarız herşeyden uzak oluruz diyor.

Bizim evimiz yok kızlar. Eşimin belirli bir mesleği yok geldiğinde ev almayı dusunuyoduk ama kendini çok zorlaması gerekiyor. Çalışmayı çok sever kendisi ne iş olsa yapar. Ama bende artık onun hirpalanmasini istemiyorum. Bu meslege baslarsam hayirlisiyla evimizi aliriz rahat ederiz diyor. Ama korkuyorum kızlar. Zaten yeterince ayrı kaldık aklımda bir sürü soru oluştu. Ya bizim gidemeyecegimiz bir yerde görev yaparsa. Daha fazla ayri kalmak istemiyorum. Ortalikta karisik zaten tâbi kaderde ne varsa o yaşanır olacağı varsa heryerde olur ama aklım acayip karıştı kızlar. Birazdan arayacak beni detaylı konuşmak için benden bi karar bekleyecek biliyorum.

Eşi asker olan bayanlar veya yakını kardeşi abisi tanıdığı bana bir yardımcı olabilir misiniz? Yanı ne gibi güzellikleri var ya da ne gibi zorluklar yaşadınız. Lütfen yardımcı olun yorumlariniz benim için çok önemli. Hayırlı geceler diliyorum..

belirli bir mesleği olmayanlar değil yalnız mühendislik bitirmiş arkadaşlarda düzgün iş bulamadıgı için askerlik sınavlarına giriyorlar kazanıyorlar gidiyorlar yakın akrabalarımdan örnek var. burada önemli bir husus var maaşı iyi olabilir iyi bir hayatınızda olabilir (maddi olarak) ama her an ölebilirsin kelle koltukta bu büyük bir risktir.

Mardin Erzurum Bingöl Tatvan adıyaman başla var mı acaba
Bingolde orda bildigine göre biz.mustayiz bir katarda tatvanda suriyede elbabta çok zor hepsinin rabbim yar ve yardımcısı olsin

Allah yardımcınız olsun canım rabbim ailelerine bağışlasın eslerinizi sağ salim gelsinler.bordo bereliler dahil olmuş operasyona insallah sağ salim bitecek.alah sabır versin asker eslerine

Back
X