• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzman eşleri

Allah yardımcıları olsun çekilecek iş değil gerçekten sırf parası iyi diye yapanlar için söylüyorum.Ailece askerlik yapıyorsunuz.Benim eşim de istifa etti 3 yıl önce bizim sorunumuz farklıydı daha dogrusu eşimin psikolojisi kaldırmadı diyeyim 10 yıl dayanabildi.
İstifalar çogaldı evet bazıları dayanamıyor bazıları da tazminatını alıp memurluga geçiş yapma hayaliyle bıraktı.
Mesela biz de güneydogudaydık ama bize batı olarak geçiyordu orası polislere doğu olarak düşünün artık bu sebepler de istifayı tetikliyor ister istemez
Aynen şuan bizm olduğumuz yer bize batı polise doğu olarak geçiyor ama dağdan inmeyen taraf asker yani üstelik geçen yıl geçici görevle doğuda kaldılar şimdi afrine gidiliyor, bu nasıl batı...

Ben esimin asker veya polis olmasini, surekli yuregim agzimda yasamayi istemezdim.
Allah bu durumdaki herkesin yardimcisi olsun.
Baska bir meslegi yok demissiniz. Yanlis anlamadiysam cocugunuz var. Ne yapiyor yani bu is olmazsa sinava girmezse ne yapacak? Bu zamana kadar nasil gecindiniz? Ona gore hic istemesem de dusunulebilir. Ev sart degil. Ona takilmayin. Ama gecim saglayamayacak durumdaysaniz mesele baska.

Aynen şuan bizm olduğumuz yer bize batı polise doğu olarak geçiyor ama dağdan inmeyen taraf asker yani üstelik geçen yıl geçici görevle doğuda kaldılar şimdi afrine gidiliyor, bu nasıl batı...
Biraz önce bi arkadaş msj atmış x Doğum yapmış gidelim mi diye. Bende ben gelemeyeceğim biz biraz karışığız dedim afrinden bahsettim. Bana diyor ki alışacaksın canım görev filan diyor ki bunu diyen polis eşi. Bende dedim ki bu görev ilçeye gidip gelmek gibi değil afrin bu dedim sinirlendim kadına . Kendi tuzu kuru konuşuyor

Biraz önce bi arkadaş msj atmış x Doğum yapmış gidelim mi diye. Bende ben gelemeyeceğim biz biraz karışığız dedim afrinden bahsettim. Bana diyor ki alışacaksın canım görev filan diyor ki bunu diyen polis eşi. Bende dedim ki bu görev ilçeye gidip gelmek gibi değil afrin bu dedim sinirlendim kadına . Kendi tuzu kuru konuşuyor
Yaşamayan ne bilsin bizm halimizi yaşayan anlar yani birbirimizi anca biz anlarız alışacaksın diye bi laf yok 40 yaşınada gelsen alışamazsın eşini göreve göndermeye ...

Eşim asker çevremdeki kızlar asker eşi ve gorev yerimizdeyiz. Muhakkak guzel yanı yada zorluğu var. Senin dayanma gücünle alâkalı. Ulaşamadığın an kıyameti koparacaksan bulaşmayın.

Ayrıca bizim bölükteki askerler Afrin'e yola çıkıyor kızlar. Hepinizden dua bekliyoruz...

Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah

Yaşamayan ne bilsin bizm halimizi yaşayan anlar yani birbirimizi anca biz anlarız alışacaksın diye bi laf yok 40 yaşınada gelsen alışamazsın eşini göreve göndermeye ...
Aman işte boş boş çene anca

Eşim asker çevremdeki kızlar asker eşi ve gorev yerimizdeyiz. Muhakkak guzel yanı yada zorluğu var. Senin dayanma gücünle alâkalı. Ulaşamadığın an kıyameti koparacaksan bulaşmayın.

Ayrıca bizim bölükteki askerler Afrin'e yola çıkıyor kızlar. Hepinizden dua bekliyoruz...
Allah yardımcıları olsun, sağsalim dönsünler İnşAllah:110:

Rabbim sağ sağlim ve zaferle dönmelerini nasip etsin inşallah

Sadece parası için yapılacak bir meslek kesinlikle değil .. O niyetle başlayanlar sözleşmeleri biter bitmez istifa yazıyorlar .. Hepimizin içinde illaki vatan , millet sevgisi var ama bir kolluk kuvveti olabilmek için başka çarpıyor olması lazım yoksa tahammülü yok . Eşimle 2 yıldır tanışmamıza rağmen toplamda 6 aydan daha kısadır beraber olabildiğimiz zaman .. Askerliğin getirdiği stresin çoğunluğunu siz yükleneceksiniz .. Olmadık yerlere tayin çıkabilir ayrı kalabilirsiniz ya da şu an benim yaşadığım gibi hem doğuya gidip hem de eşinizi sınırdışı görevlerde bulabilirsiniz .. Vatan sağolsun diyip karnımda muzicemle bekliyorum .. Gözüm haberde , elim telefonda .. Bu iş gönül ve sabır işidir . Sadece eşiniz değil sizin ve çocuğunuz için de .. Hakkınızda hayırlısı olsun ❤️ Biraz uzun ve karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın malum gebelik ve yaralı olduğum bir konu yan yana gelince biraz fazla hassaslaştım ..

Kıyamam :( çok güzel anlattın sanırım bana göre değil :( Rabbim bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sizi bir ömür birbirinizden ayırmasın <3

Ben esimin asker veya polis olmasini, surekli yuregim agzimda yasamayi istemezdim.
Allah bu durumdaki herkesin yardimcisi olsun.
Baska bir meslegi yok demissiniz. Yanlis anlamadiysam cocugunuz var. Ne yapiyor yani bu is olmazsa sinava girmezse ne yapacak? Bu zamana kadar nasil gecindiniz? Ona gore hic istemesem de dusunulebilir. Ev sart degil. Ona takilmayin. Ama gecim saglayamayacak durumdaysaniz mesele baska.
Insaatta çalışıyordu baba mesleği inşaat geliri iyi bi meslek ama eşim daha çok genç inanın akşam eve geldiğinde bel ve sırt ağrısından nerde uyuya kaldığını bilmiyordu ve sosyal hayat sıfır o yüzden ınsaatta eziyet çekmesini istemiyorum kıyamıyorum. Bazıları diyor ki para içinde yapmasin içinde istek olmalı. Biz vatan aşığı insanlarız içinde tabiki istekte var. Maaşımda iyi olduğu için bizim için güzel bi seçenek ama yapamicam sanırım. Ben aşırı pimpirikli ve kurgucu bi insanım bi göreve gitse kafamda kurar kurar dururum. Belki kararım değişir diye fikir almak için yazdim. Ama artık kararım netleşti istemiyorum. Gerekirse bende çalışırım zorluk çekerim ama eşim basimda olsun. Herkese güzel yorumları için teşekkür ediyorum.

Insaatta çalışıyordu baba mesleği inşaat geliri iyi bi meslek ama eşim daha çok genç inanın akşam eve geldiğinde bel ve sırt ağrısından nerde uyuya kaldığını bilmiyordu ve sosyal hayat sıfır o yüzden ınsaatta eziyet çekmesini istemiyorum kıyamıyorum. Bazıları diyor ki para içinde yapmasin içinde istek olmalı. Biz vatan aşığı insanlarız içinde tabiki istekte var. Maaşımda iyi olduğu için bizim için güzel bi seçenek ama yapamicam sanırım. Ben aşırı pimpirikli ve kurgucu bi insanım bi göreve gitse kafamda kurar kurar dururum. Belki kararım değişir diye fikir almak için yazdim. Ama artık kararım netleşti istemiyorum. Gerekirse bende çalışırım zorluk çekerim ama eşim basimda olsun. Herkese güzel yorumları için teşekkür ediyorum.

E meslegi varmis o zaman. Neden yok diyorsunuz? Insaat sektorunun icinde, ev edinmeniz zaten bir cok kisiye gore kolay. Ne bu saatten sonra pismis asa soguk su katiyorsunuz?

E meslegi varmis o zaman. Neden yok diyorsunuz? Insaat sektorunun icinde, ev edinmeniz zaten bir cok kisiye gore kolay. Ne bu saatten sonra pismis asa soguk su katiyorsunuz?
Insaatta çalışıyordu diyorum ınsaatta şu mesleği vardı demiyorum getir götür kır temizle ayak isleri yaptırıyorlardı bu bir meslek mi

Insaatta çalışıyordu diyorum ınsaatta şu mesleği vardı demiyorum getir götür kır temizle ayak isleri yaptırıyorlardı bu bir meslek mi

Kendiniz meslek kelimesini kullanarak soylediniz bu yaptiginin baba meslegi oldugunu ve hatta geliri iyi bir meslek oldugunu.

Isi var iste adamin. Meslek olsa nolur olmasa ne olur? Atanamayan kac ogretmen var sirf su forumda? Konu meslekse en alasina sahipler... ama issizler. Cogunlukla aileden esten alinan harcliklara muhtaclar. Onemli olan meslek sahibi olmak degil ki...

Kavramlara takilmayin. Bugun getir gotur yapar. Yarin ilerletir. Hangi insaat ustasi anasindan usta olarak dogdu?

Uzmanların işi biraz daha agır görev süreleri uzun bi gidiyor 6 ay en az dönemiyor bazı yerlere eş götürülmüyor bikaç sene ayrı kalıyorsunuz ora bıtene kadar sürekli yanlız kalıyorsunuz eşiniz devamlı yanınızda olamıyor zor bi süreç ben sabırla sevgiyle beklerim eşimi olsun derseniz girsin yoksa para için yapılmaz bu iş para için girenlerde süresini tamamlayıp istıfa ediyor zaten eşiniz inşaatta çalışıyormuş Allah korusun ordada düşme falan bişey olmuycagının garantisi yok bu meslekte böyle her an herşey olabilir takdiri ilahi orasıda iyi düşünmek lazım herkes asker yada polis eşi olamaz sabır ister

Allah yardımcıları olsun kardeş sizedir sabır versin.

Benim esimde uzman ama şükür biz memnunuz belki nadir ve şanslı olanlardaniz o yüzden elhamdülillah eşim 5 yıllık uzman 2 yıllık evli olcaz bu ay 24 de 5 ay ayrı kaldık sadece vetayinimiz çıktı mus merkez guzel biyer görev her yerde var şu afrin biterse insallah kimseye bişey madan en buyuk tmennimiz o eşim yanimda bu arada şükür rabbime allah sabır versin herkese beklemek zor ama işi o insaatle ev sahibi olmak çok zor yıpratıcı herkes diyor işi var evet var ama bişey olmuyor askari ucretle bu arada 2 yılda biz evimizi aldik ve yüklü miktar birikimimiz var .eşiniz yapabilirse sizde biraz sabredersiniz herşey gönlünüzce olsun

Allahım yardımcılar olsun hep dua ediyoruz okuyoruz canım

Canım Kayseri zaten kaydırma birlik ilk önce onlar gittiler birde bolu gitti . Biz siirtteyiz haber bekliyoruz
Bolu gitti kayseri girmiş galiba suriyeye ama bolu reyhanlida bekliyormuş eski yerimiz orası insallah kimseye bişey olmadan sağ salim dönerler boludan arkadaşlarla konusuryoum herkes çok üzgün bende çok üzülüyorum elden tek dua etmek geliyor

Back
X