- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 37
- Konu Sahibi Askeresiii
Kardeşim Nusaybin gazisi ve ben çok tedirginim Allah'a emanetlerCanım Kayseri zaten kaydırma birlik ilk önce onlar gittiler birde bolu gitti . Biz siirtteyiz haber bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşim Nusaybin gazisi ve ben çok tedirginim Allah'a emanetlerCanım Kayseri zaten kaydırma birlik ilk önce onlar gittiler birde bolu gitti . Biz siirtteyiz haber bekliyoruz
Dua edelim canım olur mu bol bolKardeşim Nusaybin gazisi ve ben çok tedirginim Allah'a emanetler
Aynen şuan bizm olduğumuz yer bize batı polise doğu olarak geçiyor ama dağdan inmeyen taraf asker yani üstelik geçen yıl geçici görevle doğuda kaldılar şimdi afrine gidiliyor, bu nasıl batı...Allah yardımcıları olsun çekilecek iş değil gerçekten sırf parası iyi diye yapanlar için söylüyorum.Ailece askerlik yapıyorsunuz.Benim eşim de istifa etti 3 yıl önce bizim sorunumuz farklıydı daha dogrusu eşimin psikolojisi kaldırmadı diyeyim 10 yıl dayanabildi.
İstifalar çogaldı evet bazıları dayanamıyor bazıları da tazminatını alıp memurluga geçiş yapma hayaliyle bıraktı.
Mesela biz de güneydogudaydık ama bize batı olarak geçiyordu orası polislere doğu olarak düşünün artık bu sebepler de istifayı tetikliyor ister istemez
Biraz önce bi arkadaş msj atmış x Doğum yapmış gidelim mi diye. Bende ben gelemeyeceğim biz biraz karışığız dedim afrinden bahsettim. Bana diyor ki alışacaksın canım görev filan diyor ki bunu diyen polis eşi. Bende dedim ki bu görev ilçeye gidip gelmek gibi değil afrin bu dedim sinirlendim kadına . Kendi tuzu kuru konuşuyorAynen şuan bizm olduğumuz yer bize batı polise doğu olarak geçiyor ama dağdan inmeyen taraf asker yani üstelik geçen yıl geçici görevle doğuda kaldılar şimdi afrine gidiliyor, bu nasıl batı...
Yaşamayan ne bilsin bizm halimizi yaşayan anlar yani birbirimizi anca biz anlarız alışacaksın diye bi laf yok 40 yaşınada gelsen alışamazsın eşini göreve göndermeye ...Biraz önce bi arkadaş msj atmış x Doğum yapmış gidelim mi diye. Bende ben gelemeyeceğim biz biraz karışığız dedim afrinden bahsettim. Bana diyor ki alışacaksın canım görev filan diyor ki bunu diyen polis eşi. Bende dedim ki bu görev ilçeye gidip gelmek gibi değil afrin bu dedim sinirlendim kadına . Kendi tuzu kuru konuşuyor
Eşim asker çevremdeki kızlar asker eşi ve gorev yerimizdeyiz. Muhakkak guzel yanı yada zorluğu var. Senin dayanma gücünle alâkalı. Ulaşamadığın an kıyameti koparacaksan bulaşmayın.
Ayrıca bizim bölükteki askerler Afrin'e yola çıkıyor kızlar. Hepinizden dua bekliyoruz...
Aman işte boş boş çene ancaYaşamayan ne bilsin bizm halimizi yaşayan anlar yani birbirimizi anca biz anlarız alışacaksın diye bi laf yok 40 yaşınada gelsen alışamazsın eşini göreve göndermeye ...
Allah yardımcıları olsun, sağsalim dönsünler İnşAllahEşim asker çevremdeki kızlar asker eşi ve gorev yerimizdeyiz. Muhakkak guzel yanı yada zorluğu var. Senin dayanma gücünle alâkalı. Ulaşamadığın an kıyameti koparacaksan bulaşmayın.
Ayrıca bizim bölükteki askerler Afrin'e yola çıkıyor kızlar. Hepinizden dua bekliyoruz...
Rabbim sağ sağlim ve zaferle dönmelerini nasip etsin inşallahEşim asker çevremdeki kızlar asker eşi ve gorev yerimizdeyiz. Muhakkak guzel yanı yada zorluğu var. Senin dayanma gücünle alâkalı. Ulaşamadığın an kıyameti koparacaksan bulaşmayın.
Sadece parası için yapılacak bir meslek kesinlikle değil .. O niyetle başlayanlar sözleşmeleri biter bitmez istifa yazıyorlar .. Hepimizin içinde illaki vatan , millet sevgisi var ama bir kolluk kuvveti olabilmek için başka çarpıyor olması lazım yoksa tahammülü yok . Eşimle 2 yıldır tanışmamıza rağmen toplamda 6 aydan daha kısadır beraber olabildiğimiz zaman .. Askerliğin getirdiği stresin çoğunluğunu siz yükleneceksiniz .. Olmadık yerlere tayin çıkabilir ayrı kalabilirsiniz ya da şu an benim yaşadığım gibi hem doğuya gidip hem de eşinizi sınırdışı görevlerde bulabilirsiniz .. Vatan sağolsun diyip karnımda muzicemle bekliyorum .. Gözüm haberde , elim telefonda .. Bu iş gönül ve sabır işidir . Sadece eşiniz değil sizin ve çocuğunuz için de .. Hakkınızda hayırlısı olsunBiraz uzun ve karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın malum gebelik ve yaralı olduğum bir konu yan yana gelince biraz fazla hassaslaştım ..
Insaatta çalışıyordu baba mesleği inşaat geliri iyi bi meslek ama eşim daha çok genç inanın akşam eve geldiğinde bel ve sırt ağrısından nerde uyuya kaldığını bilmiyordu ve sosyal hayat sıfır o yüzden ınsaatta eziyet çekmesini istemiyorum kıyamıyorum. Bazıları diyor ki para içinde yapmasin içinde istek olmalı. Biz vatan aşığı insanlarız içinde tabiki istekte var. Maaşımda iyi olduğu için bizim için güzel bi seçenek ama yapamicam sanırım. Ben aşırı pimpirikli ve kurgucu bi insanım bi göreve gitse kafamda kurar kurar dururum. Belki kararım değişir diye fikir almak için yazdim. Ama artık kararım netleşti istemiyorum. Gerekirse bende çalışırım zorluk çekerim ama eşim basimda olsun. Herkese güzel yorumları için teşekkür ediyorum.Ben esimin asker veya polis olmasini, surekli yuregim agzimda yasamayi istemezdim.
Allah bu durumdaki herkesin yardimcisi olsun.
Baska bir meslegi yok demissiniz. Yanlis anlamadiysam cocugunuz var. Ne yapiyor yani bu is olmazsa sinava girmezse ne yapacak? Bu zamana kadar nasil gecindiniz? Ona gore hic istemesem de dusunulebilir. Ev sart degil. Ona takilmayin. Ama gecim saglayamayacak durumdaysaniz mesele baska.
Insaatta çalışıyordu baba mesleği inşaat geliri iyi bi meslek ama eşim daha çok genç inanın akşam eve geldiğinde bel ve sırt ağrısından nerde uyuya kaldığını bilmiyordu ve sosyal hayat sıfır o yüzden ınsaatta eziyet çekmesini istemiyorum kıyamıyorum. Bazıları diyor ki para içinde yapmasin içinde istek olmalı. Biz vatan aşığı insanlarız içinde tabiki istekte var. Maaşımda iyi olduğu için bizim için güzel bi seçenek ama yapamicam sanırım. Ben aşırı pimpirikli ve kurgucu bi insanım bi göreve gitse kafamda kurar kurar dururum. Belki kararım değişir diye fikir almak için yazdim. Ama artık kararım netleşti istemiyorum. Gerekirse bende çalışırım zorluk çekerim ama eşim basimda olsun. Herkese güzel yorumları için teşekkür ediyorum.
Insaatta çalışıyordu diyorum ınsaatta şu mesleği vardı demiyorum getir götür kır temizle ayak isleri yaptırıyorlardı bu bir meslek miE meslegi varmis o zaman. Neden yok diyorsunuz? Insaat sektorunun icinde, ev edinmeniz zaten bir cok kisiye gore kolay. Ne bu saatten sonra pismis asa soguk su katiyorsunuz?
Insaatta çalışıyordu diyorum ınsaatta şu mesleği vardı demiyorum getir götür kır temizle ayak isleri yaptırıyorlardı bu bir meslek mi
Allah yardımcıları olsun kardeş sizedir sabır versin.Eşim asker çevremdeki kızlar asker eşi ve gorev yerimizdeyiz. Muhakkak guzel yanı yada zorluğu var. Senin dayanma gücünle alâkalı. Ulaşamadığın an kıyameti koparacaksan bulaşmayın.
Allahım yardımcılar olsun hep dua ediyoruz okuyoruz canımEşim asker çevremdeki kızlar asker eşi ve gorev yerimizdeyiz. Muhakkak guzel yanı yada zorluğu var. Senin dayanma gücünle alâkalı. Ulaşamadığın an kıyameti koparacaksan bulaşmayın.
Bolu gitti kayseri girmiş galiba suriyeye ama bolu reyhanlida bekliyormuş eski yerimiz orası insallah kimseye bişey olmadan sağ salim dönerler boludan arkadaşlarla konusuryoum herkes çok üzgün bende çok üzülüyorum elden tek dua etmek geliyorCanım Kayseri zaten kaydırma birlik ilk önce onlar gittiler birde bolu gitti . Biz siirtteyiz haber bekliyoruz