• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzman eşleri

Benim bi talibim vardi asker ama istemedim.Ben daga gidecegim daga gitmeyene asker demem diyordu.Cok sey yasadim bundan sonra da boyle seylerle kafa yoramam diye kabul etmedim.Bence iyi dusunun sadece para icin yapilmaz esinin icinde de boyle bi istek olmali.Benim tanistigim kisinin icinde cok istek vardi hic gocunmuyordu ama para icin yapanin psikolojisi daha cabuk bozulur bence.

Merhaba kızlar
Az önce eşimle konuştuk. Uzmanlık sınavına girmeyi düşünüyormuş. Komutanı beni dinlersen girmeni çok isterim bu mesleğin senin için çok avantajı var demiş. Eşiminde aklına yatmış bana danıştı. Sınava girerim kazanırsam eğitim görürüm daha sonra görev yerim nere çıkarsa kızımızla beraber gider yaşarız herşeyden uzak oluruz diyor.

Bizim evimiz yok kızlar. Eşimin belirli bir mesleği yok geldiğinde ev almayı dusunuyoduk ama kendini çok zorlaması gerekiyor. Çalışmayı çok sever kendisi ne iş olsa yapar. Ama bende artık onun hirpalanmasini istemiyorum. Bu meslege baslarsam hayirlisiyla evimizi aliriz rahat ederiz diyor. Ama korkuyorum kızlar. Zaten yeterince ayrı kaldık aklımda bir sürü soru oluştu. Ya bizim gidemeyecegimiz bir yerde görev yaparsa. Daha fazla ayri kalmak istemiyorum. Ortalikta karisik zaten tâbi kaderde ne varsa o yaşanır olacağı varsa heryerde olur ama aklım acayip karıştı kızlar. Birazdan arayacak beni detaylı konuşmak için benden bi karar bekleyecek biliyorum.

Eşi asker olan bayanlar veya yakını kardeşi abisi tanıdığı bana bir yardımcı olabilir misiniz? Yanı ne gibi güzellikleri var ya da ne gibi zorluklar yaşadınız. Lütfen yardımcı olun yorumlariniz benim için çok önemli. Hayırlı geceler diliyorum..
Benim esimin akrabası var uzman cavuss Hakkari'de eşiyle kızıyla yaşıyorlardı tabi yanliz kalıyordu bazen eşi ve aslında korkutmak istemem ama olanı söylüyorum geçen ay çatışma çıktı ve vuruldu kalcasindan şuanda tedavi görüyor yanında iki şehit varmış tabi yüklü miktar maaşı var olanakları yüksek ama kötü yanlarinida göz önüne almak lazım

Tum askerlere ve ailelerine de Allah yardim etsin insallah sehit haberleri almayiz artik burunlari kanamadan donsunler
Aminnn amin inşallah benm kaynim askerde şehit dustü rabbim mekanını cennet eylesin tüm şehitlerimizin kayınvalide m yazık kadın ağlamaktan gözleri kurudu çok zor hı durun rabbim kimseye vermesin

Merhaba kızlar
Az önce eşimle konuştuk. Uzmanlık sınavına girmeyi düşünüyormuş. Komutanı beni dinlersen girmeni çok isterim bu mesleğin senin için çok avantajı var demiş. Eşiminde aklına yatmış bana danıştı. Sınava girerim kazanırsam eğitim görürüm daha sonra görev yerim nere çıkarsa kızımızla beraber gider yaşarız herşeyden uzak oluruz diyor.

Bizim evimiz yok kızlar. Eşimin belirli bir mesleği yok geldiğinde ev almayı dusunuyoduk ama kendini çok zorlaması gerekiyor. Çalışmayı çok sever kendisi ne iş olsa yapar. Ama bende artık onun hirpalanmasini istemiyorum. Bu meslege baslarsam hayirlisiyla evimizi aliriz rahat ederiz diyor. Ama korkuyorum kızlar. Zaten yeterince ayrı kaldık aklımda bir sürü soru oluştu. Ya bizim gidemeyecegimiz bir yerde görev yaparsa. Daha fazla ayri kalmak istemiyorum. Ortalikta karisik zaten tâbi kaderde ne varsa o yaşanır olacağı varsa heryerde olur ama aklım acayip karıştı kızlar. Birazdan arayacak beni detaylı konuşmak için benden bi karar bekleyecek biliyorum.

Eşi asker olan bayanlar veya yakını kardeşi abisi tanıdığı bana bir yardımcı olabilir misiniz? Yanı ne gibi güzellikleri var ya da ne gibi zorluklar yaşadınız. Lütfen yardımcı olun yorumlariniz benim için çok önemli. Hayırlı geceler diliyorum..
Sadece parası için yapılacak bir meslek kesinlikle değil .. O niyetle başlayanlar sözleşmeleri biter bitmez istifa yazıyorlar .. Hepimizin içinde illaki vatan , millet sevgisi var ama bir kolluk kuvveti olabilmek için başka çarpıyor olması lazım yoksa tahammülü yok . Eşimle 2 yıldır tanışmamıza rağmen toplamda 6 aydan daha kısadır beraber olabildiğimiz zaman .. Askerliğin getirdiği stresin çoğunluğunu siz yükleneceksiniz .. Olmadık yerlere tayin çıkabilir ayrı kalabilirsiniz ya da şu an benim yaşadığım gibi hem doğuya gidip hem de eşinizi sınırdışı görevlerde bulabilirsiniz .. Vatan sağolsun diyip karnımda muzicemle bekliyorum .. Gözüm haberde , elim telefonda .. Bu iş gönül ve sabır işidir . Sadece eşiniz değil sizin ve çocuğunuz için de .. Hakkınızda hayırlısı olsun ❤️ Biraz uzun ve karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın malum gebelik ve yaralı olduğum bir konu yan yana gelince biraz fazla hassaslaştım ..

Canım daha biz haber bekliyoruz durumunuz stabil diye haber gelmişti 2 gün önce . Neyse daha ayrıntı yazmıyım şimdi . Benimde nerede kalacağım sıkıntılı oluyor işte . Biz güneydoğudayız kv iç anadoluda annemler ise Akdeniz’de bir şehirde ev yaptırıyorlar inşaatla ilgilenmek için orada ev kiradaladklar bugün oraya gittiler. Yoksa normalde kv ile aynı şehirdeler. Eşim dedi ki böyle birşey olursa annemle babam otobüsle buraya gelsin arabayla babam annem sen dönersiniz oradan annenlere gidersin dedi. Arabayı kv lerin otoparka bırakırsın dedi kv ile yaşadığımız şehir arası 750 km o kadar tek başıma araba kullanamam. Bende dedim ki tugaya arabayı bırakıyım Evi kapatırım oradan Kendi anneme giderim dedim eşimde tmm dedi. Kv ile konuştum oda tmm dedi bilmiyorum böyle planladım doğru mu yapıyorum
Tabi canım kendi ailende daha rahat edersin..hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısıyla dönerler Allah hepsinin yardımcısı olsun

Sadece parası için yapılacak bir meslek kesinlikle değil .. O niyetle başlayanlar sözleşmeleri biter bitmez istifa yazıyorlar .. Hepimizin içinde illaki vatan , millet sevgisi var ama bir kolluk kuvveti olabilmek için başka çarpıyor olması lazım yoksa tahammülü yok . Eşimle 2 yıldır tanışmamıza rağmen toplamda 6 aydan daha kısadır beraber olabildiğimiz zaman .. Askerliğin getirdiği stresin çoğunluğunu siz yükleneceksiniz .. Olmadık yerlere tayin çıkabilir ayrı kalabilirsiniz ya da şu an benim yaşadığım gibi hem doğuya gidip hem de eşinizi sınırdışı görevlerde bulabilirsiniz .. Vatan sağolsun diyip karnımda muzicemle bekliyorum .. Gözüm haberde , elim telefonda .. Bu iş gönül ve sabır işidir . Sadece eşiniz değil sizin ve çocuğunuz için de .. Hakkınızda hayırlısı olsun ❤️ Biraz uzun ve karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın malum gebelik ve yaralı olduğum bir konu yan yana gelince biraz fazla hassaslaştım ..
Rabbim yardimcinız olsun...inşallah bebeğinizin hatrına eşinizi de şu zor dönemde tüm askerlermizi de sıkıntısız kazasız belasız sevdiklerine kavuşacaktır.dualarımız onlarla gönlünüzü ferah tutun siz

Eşim asker çevremdeki kızlar asker eşi ve gorev yerimizdeyiz. Muhakkak guzel yanı yada zorluğu var. Senin dayanma gücünle alâkalı. Ulaşamadığın an kıyameti koparacaksan bulaşmayın.

Ayrıca bizim bölükteki askerler Afrin'e yola çıkıyor kızlar. Hepinizden dua bekliyoruz...
Allah muzaffer eylesin ordumuzu, sağ salim kazasız belasız dönsünler yuvalarina inşallah. Rabbim sizlere de dayanma bekleme gücü versin.

Rabbim yardimcinız olsun...inşallah bebeğinizin hatrına eşinizi de şu zor dönemde tüm askerlermizi de sıkıntısız kazasız belasız sevdiklerine kavuşacaktır.dualarımız onlarla gönlünüzü ferah tutun siz
Allahım razı olsun ❤️ Birliğimiz beraberliğimiz duadaşlığımız daim olsun ❤️ Rabbim tüm güvenlik güçlerimizi korusun ayaklarına taş değdirmesin benim yarim de içinde ..

Allahım razı olsun ❤️ Birliğimiz beraberliğimiz duadaşlığımız daim olsun ❤️ Rabbim tüm güvenlik güçlerimizi korusun ayaklarına taş değdirmesin benim yarim de içinde ..

Offf Allah yardımcıları olsun :KK43: benim eşim üsteğmen, Erzurumda görev yapıyoruz sınıra gitti buradan bir sürü asker de. Huzur ve barış dolu günler diliyorum.
Amin canım... sefer bizim zafer Allahın. Bu ordu yıkılmayacak. Hiçbirinin tırnağına taş değmeden gelecekler Allahın izniyle..

Aynı durumdaydım bende hatta konu açmıştım burada komando uzman eşi olan var mı diye. Benim eşimde Bursa'da asker şuan 7 ayı bitti. Albayın tavsiyesiyle girmek istedi sınavlara izmire gitti ve mülakat sınav derken kazandı şuanda güvenlik soruşturmasını bekliyor Isparta'ya gidicek 4 aylık eğitime. Benimde bi kızım var 22 aylık. Çok zorlandım ilk başta nasıl olucak lojman çıkarmı falan diye sonra bazı şeyler nasip dedim alnımıza ne yazıldıysa o olur. Şartları gerçekten iyi maddi olarak ama işte ortam çok karışık ben hala aradayım eğitim çok zormuş bi eğitime gitsin 6 aylık istifa süreci var olmazsa bırakıcak bizi yanına alamazsa durmam diyor bakalım hayırlısı olsun hakkınızda.

Eşleri afrine gidenler nereden gittiler. Kardeşim uzman, birliği Kayseri'de uzun zamandır reyhanlidaydi. Bugün konuştuk suriyedeyim dedi. Allah hepsinin yardımcısı olsun ayaklarına taş degdiemesin. Mehmedimiz sağ salim donsun insallah

Eşleri afrine gidenler nereden gittiler. Kardeşim uzman, birliği Kayseri'de uzun zamandır reyhanlidaydi. Bugün konuştuk suriyedeyim dedi. Allah hepsinin yardımcısı olsun ayaklarına taş degdiemesin. Mehmedimiz sağ salim donsun insallah
Canım Kayseri zaten kaydırma birlik ilk önce onlar gittiler birde bolu gitti . Biz siirtteyiz haber bekliyoruz

Back
X