ınan bana ıcımde yasama sevıncı bırle bırakmadıDoktor değilim tabi ama depresyon falan da var gibi görünüyor sende.
İnadına bu halinden bir an önce kurtul. En güzel tepki.
Hep mi öyleydi, yani evlilikten önce falan?ınan bana ıcımde yasama sevıncı bırle bırakmadıkendıme bakasım bıle yok kuaforun yolunu unutalı cok oldu
Seninle de alakalı olabilir mi hani sürekli depresif halde enerjin düşük görünüyorsan bu karşındakini de etkiler.tabııkıde degıldı evlılıkten once boyle olur mu olsa evlenır mıydım. cocuk dogduktan sonra helede bu ıkı aydır ıyıce abarttı dıyebılırım bunaldım ıyıce
Sebepleriniz neler peki?tabııkıde degıldı evlılıkten once boyle olur mu olsa evlenır mıydım. cocuk dogduktan sonra helede bu ıkı aydır ıyıce abarttı dıyebılırım bunaldım ıyıce
Sorunlarin baalangici sadece bunlardan ibaretse,sebebleri bulmusunuz,cozum yoluna gidin o zaman,iyi bir anne olun cocugnuzla ilgili,evinizli cok ilgili bir ev hanimi olun,esinizin istedigi gibi bakimli enerjik bir hanim olun.. bunlarin hepsini kendinizi iyi hissetmek icin yapin.zaten hersey benımle alakalı yetısemıyorum hıc bırseye ne ıyı bı anne olabıldım ne ıyı bır es belkı ıyı bır evlat bıle olamamısımdır
Nefret ediyorum kendimden, sürekli ağlayan bir insan oldum çıktım, beni anlamayan bir eşim var sürekli sudan sebeplerden dolayı tartışıyoruz, kavga ediyoruz, artık beni sevmediğine çok ama çok eminim, artık iki kelimeyi bir araya getirip konuşmayı bırak birlikte aynı yatağı bile paylaşmıyoruz, kendimi çok iğrenç hissediyorum kadın olduğumu unuttum desem yeridir, sevilmediğimi o kadar derinden hissediyorum ki bana bakarken bile benden iğreniyor, iyice çirkinleştim, bir doğum birini bu kadar mı çirkinleştirir, ben bile aynaya bakarken kendimden iğreniyorum onunda benden iğrenmesi normal tabii. Lanet kadın diyor ya bana haklı beklide geri zekalı diyor ya doğru belki de. Yetişemiyorum artık hiçbirşeye. Ben mutlu deği,limki etrafımdakileri mutlu ediyim,Bunaldım ıyıce ağlamaktan kendimi alamıyorum ne psikoloji kaldı nede beden sağlıgı, kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum sürekli yorgun sürekli bitkin, ee tabii birde bu işin hakaret boyutu var, sürekli hakaret duyuyorsunuz, sevildiğinize dair hiçbir belirti yok, sürekli bir şeyler unutuluyor, evlilik yıldönümleri, doğum günleri, halbuki daha yeni evli sayılırız, doğum günümü eşime kayınvalidem hatırlatıyor, karının doğum günü diyor, arkadaşlarım eşimden daha fazla önemsiyor, işte bu da benim zoruma gidiyor, arkadaşlarım la mı bölüşüyorum ben hayatı, eşimle mi, bir tatlı söz istiyorum, iki kelime yeterli diyorum hiçbir şey yapmasanda sadece seni seviyorum de be adam. Yalan dan da olsa söyle işte. Belki bütün yorgunlugum gidicek, belki kendimi güzel hissedicem, belki önemsendiğimi hissedicem, belki gerçekten sevildiğimi hissedicem, söyle işte. Yok ama insan sadece hissettiklerini söylermiş bizimki de o hesap yalan söylemeyi beceremiyor demekki.
Bana yaşattıgın bu oz guvensızlıkten dolayı senı hıc bır zaman affetmıyıcem….
3 YILIMIZA GIRDIK KIZIM DAHA 15AYLIKKaç yıllık evlisiniz canım doğum yapalı ne kadar oldu
EVET CALISIYORUMCalisiyor musun
Topla kendini bunları okuyunca ben bile sıkıldım .Seviyorum de de ilgilen de ooof .Bırak bunları.Sen kendini seviceksin onun için yaşamıyosunki seni sevsin diyemi yaşıyosun .Başka şeylerle ilgilen kurtul bu bulutlu havadan sıyrıl yeniden doğdum küllerimden de.Kadınların kitap okumasını bile kıskanır erkekler .Ara sıra kahkaha at deliler gibi iyi geliyomuş beyne yaw daha ne diyim.Nefret ediyorum kendimden, sürekli ağlayan bir insan oldum çıktım, beni anlamayan bir eşim var sürekli sudan sebeplerden dolayı tartışıyoruz, kavga ediyoruz, artık beni sevmediğine çok ama çok eminim, artık iki kelimeyi bir araya getirip konuşmayı bırak birlikte aynı yatağı bile paylaşmıyoruz, kendimi çok iğrenç hissediyorum kadın olduğumu unuttum desem yeridir, sevilmediğimi o kadar derinden hissediyorum ki bana bakarken bile benden iğreniyor, iyice çirkinleştim, bir doğum birini bu kadar mı çirkinleştirir, ben bile aynaya bakarken kendimden iğreniyorum onunda benden iğrenmesi normal tabii. Lanet kadın diyor ya bana haklı beklide geri zekalı diyor ya doğru belki de. Yetişemiyorum artık hiçbirşeye. Ben mutlu deği,limki etrafımdakileri mutlu ediyim,Bunaldım ıyıce ağlamaktan kendimi alamıyorum ne psikoloji kaldı nede beden sağlıgı, kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum sürekli yorgun sürekli bitkin, ee tabii birde bu işin hakaret boyutu var, sürekli hakaret duyuyorsunuz, sevildiğinize dair hiçbir belirti yok, sürekli bir şeyler unutuluyor, evlilik yıldönümleri, doğum günleri, halbuki daha yeni evli sayılırız, doğum günümü eşime kayınvalidem hatırlatıyor, karının doğum günü diyor, arkadaşlarım eşimden daha fazla önemsiyor, işte bu da benim zoruma gidiyor, arkadaşlarım la mı bölüşüyorum ben hayatı, eşimle mi, bir tatlı söz istiyorum, iki kelime yeterli diyorum hiçbir şey yapmasanda sadece seni seviyorum de be adam. Yalan dan da olsa söyle işte. Belki bütün yorgunlugum gidicek, belki kendimi güzel hissedicem, belki önemsendiğimi hissedicem, belki gerçekten sevildiğimi hissedicem, söyle işte. Yok ama insan sadece hissettiklerini söylermiş bizimki de o hesap yalan söylemeyi beceremiyor demekki.
Bana yaşattıgın bu oz guvensızlıkten dolayı senı hıc bır zaman affetmıyıcem….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?