- 27 Aralık 2018
- 1.058
- 1.753
- 133
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Benim yaşım büyük artık. Bir daha hangi ara sevip aşık olacağım ki
İnsallah karşıma biri çıkar. Çocuğum olsun çok istiyorum. Okulda herkes çocuğundan bahsedince öyle üzülüyorum ki. Daha 2 ay önce arkadaşıma aldığım yemek takımını, ütüyü gösteriyordum. Şuan her şey öyle boş geliyor ki.Hiç yaşım büyük diye düşünme aynı yaştayız.Allah göstermesin ama ben eşimden ayrılsam bile yine yoluma bakarım yine birini sevebilirim diye düşünürüm.Çünkü hiç birimiz dünyaya sadece bir kişiyi sevmek onun yasını tutmak için gelmiyoruz.
Ben çok kilo kaybettiğim için özellkle almak istedim mide bulantısı yüzünden yemek yemekte zorlandım depremden sonra. İlaçlar hayat kalitemi artırdı acıkcası. Aldırmıyor diyemem ama dengeli beslenirseniz sorun olmaz. Uyku için verilen ilaç bile başlı basına harika. Valla ben arkadas zoruyla gittim daha önce gitmediğimede pişmanım. Bide iş bulursam keyfime diyecek yokEvet çok uykusuz kalıyorum. Sürekli aklıma geliyor. Kilo aldırıyor mu bir de bu ilaçlar
Ahh. Allah yardımcınız olsun. İnsallah çok çok güzel bir iş bulursunuz. Rabbim yolunuzu açık etsin. Ben de kullanmaya devam edeyim o zaman. Çok sağolunBen çok kilo kaybettiğim için özellkle almak istedim mide bulantısı yüzünden yemek yemekte zorlandım depremden sonra. İlaçlar hayat kalitemi artırdı acıkcası. Aldırmıyor diyemem ama dengeli beslenirseniz sorun olmaz. Uyku için verilen ilaç bile başlı basına harika. Valla ben arkadas zoruyla gittim daha önce gitmediğimede pişmanım. Bide iş bulursam keyfime diyecek yokbu arada ihanet nedeniyle bosanmıs ve tüp bebek tedavisi görüp embriyoları hastanede kalan 34 yasında bi kadın olarak yazıyorum. Dünyanın sonu değil kimsede senden değerli değil anlayacaksn bunu. İllede evlenmende gerekmiyor herkes anne olmalı diye bi kaide yok. Sosyal destek cok önemli birde arkadaslarınla bol bol vakit geçir. Benm şuan tek derdim iş bulup çevre edinebilmek şehir değiştirdim cünkü
hiç kendini ona aşık olsa bana buluşalım demezdi diye avutma. derler. diyorlar. benimki de güya beni sevdiğini söylüyordu ama ötekine de aşk mesajları atmaktan çekinmiyordu. o zaman ben de mi kendimi, ya onu sevse bana beni sevdiğini söylemezdi diyerek avutayım? seven insanın gözü başkasını görmez. ben kendimi kandırmadım, sen de kandırma böyle şeylerle.Zor bir durum. O kadınla tanışmadan önce biz onun ailesiyle 1 ay önce oturduk yemek yedik. Evlilik planları yaptıkçalıştığı yere götürdü beni adamla tanıştırdı. Şimdi de bütün kardeşleri kadının fotoğraflarına yorumlar yapıyorlar. Nasıl bir aşka düştüyse benim eskisi. Gerçi ona aşık olsa bana buluşalım son kez sana sarılıp uyuyayım demezdi. Utanmaz arlanmaz doyumsuz itin tekiydi.
Yok hayır öyle düşünmüyorum. Yani kadını da sevmiyor bu kimseyi sevmez. Beni de sevmedi kş böyle bir şey yaptı. Zaten evli adamdan bir umut beklediğim yok. O hep bunu yaptı yapar da. Sadece onun ne kadar karaktersiz olduğunu görüyorum. Bir gün biz de buraya sevdiğim biri ile evleniyorum diye yazarız kim bilirhiç kendini ona aşık olsa bana buluşalım demezdi diye avutma. derler. diyorlar. benimki de güya beni sevdiğini söylüyordu ama ötekine de aşk mesajları atmaktan çekinmiyordu. o zaman ben de mi kendimi, ya onu sevse bana beni sevdiğini söylemezdi diyerek avutayım? seven insanın gözü başkasını görmez. ben kendimi kandırmadım, sen de kandırma böyle şeylerle.
Ablacım bak bırak artık şu adamı boşver ayağını öpeyim gözünün yağını yiyeyim ... kaç konudur yazıyorum adam bir b.k parçacığı bul başkasını ona takıntı yap ona da razıyım. gerçekten başka erkek yok mu , söyle etrafına acilen bir erkek bulup önüne koysunlar. Bırak şu adamı bak sinir geldi bana artık.
Teşekkürler inşallah. Umarım sizde en kısa sürede toparlarsınızAhh. Allah yardımcınız olsun. İnsallah çok çok güzel bir iş bulursunuz. Rabbim yolunuzu açık etsin. Ben de kullanmaya devam edeyim o zaman. Çok sağolun
ay alemsiniz. Adamı kendi haline bıraktım ama kendi kendimi yiyorum sadece
Vallahi yazık. Ettim ne hali varsa görsünYeme yahuuu canina yazik. Ittir et gec artik
İlaç kullanmaya başladımdestek alın mutlaka, Allah kurtarmış
Ama nasıl geçtiOhooo!!!
Herkesin hayatından kimler geldi kimler geçti!
Geldiği gibi geçti. Nasıl geldiyse öyle geçti. Senin eskin yarı tanrı değil, sıradan bile değil, sıradanın altında bir erkek. Sen öğretmensin, kendine gel artık. Kim ki o seni ezip yıkıp geçecek!Ama nasıl geçti
Öyle ya da böyle geçiyor.Ama nasıl geçti
Haklısınız. Artık kendime sizin bu yazdıklarınızı hep hatırlatacağımGeldiği gibi geçti. Nasıl geldiyse öyle geçti. Senin eskin yarı tanrı değil, sıradan bile değil, sıradanın altında bir erkek. Sen öğretmensin, kendine gel artık. Kim ki o seni ezip yıkıp geçecek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?