Uzun bir ilişkiden çıkıp önünüze bakabildiniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki haftada buraya bir sürü konu açarak harcadığınız zamanı, hayatı doya doya yaşamak ve yeni başlangıçlar yapmak için yeni hobi ve uğraşlar edinmeye çalışarak geçirebilirsiniz mesela. Burada gün aşırı konu açıp aynı olayları tekrar tekrar konuşup aynı tavsiyeleri almanızın size hiçbir faydası yok.

Artık kendime geldim. İlaç kullanmaya başladım. Ama psikiyatri ilaçlarının memurluğa bir zararı var mı bilen varsa paylaşabilir mi benimle

Evet evlendim bile kendinize zaman verin bir süre sonra aslında nefes almadığınızı anlayacaksınız ve nefes almanın ne kadar güzel olduğunu

Evet evlendim bile kendinize zaman verin bir süre sonra aslında nefes almadığınızı anlayacaksınız ve nefes almanın ne kadar güzel olduğunu
Gerçekten mi insallah. Onlayken de aslında mutsuz olduğumu fark ettim. Çünkü o gerçekten narsist bir kişilik. Beni de hasta etti kendisi gibi

Öyle güzel yazmışsınız ki. Çok teşekkür ederim. Ben de kendi içime gömülmüstüm. İstediğim yerlere gideceğim gezeceğim ben de. O hep yerimde oturup markete dahi gitsem ona haber vermemi isterdi. Dışarı çıkmıs olsam ve onun haberi olmasa trip atar küserdi. Beni iyice kendine bağladı. Bir arkadaş yemeği olur önünde arkanda kim oturuyor çek derdi. Şuan düşünüyorum da tam bir ruh hastası ile birlikteymişim. O kendisi beni aldattığı için belki de böyle davranıyordu

İnsanlar eşlerine 8 - 9 sene dayanamıyor? Siz bu kadar süre bu ilişkiyi nasıl devam ettirebildiniz? Bence destek almalısınız. Ebeveynlerinizin ilişkilerinde sorunlar olduğunu düşünüyorum.

İnsanlar eşlerine 8 - 9 sene dayanamıyor? Siz bu kadar süre bu ilişkiyi nasıl devam ettirebildiniz? Bence destek almalısınız. Ebeveynlerinizin ilişkilerinde sorunlar olduğunu düşünüyorum.
Evet. Babam çocukken yurtdısna gitti terk etti. Bende kaybetme korkusu o yüzden oluştu diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…