- 2 Ocak 2021
- 2.359
- 1.154
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Tabi ki bakabilirsin biraz zor bir süreç ama yapabilirsin bunu. 4 senelik ilişkimi bitirdikten belli süre sonra o kadar çok rahatladım ki. Aynı şeyleri bende yaşadım ve ailemin rızası olmadığı halde bir cahillik yapıp görüştüm. Ama zorda olsa atlatıyorsun sana yaptığı kötü şeyleri hatırlat bunları hak etmiyorsun. Seni devamlı dibe çeken biriyle hayatına devam etmenin ne kadar zor olduğunu hatırlat kendine. Seni hak etmiyor asla hasta ruhlu insanlarla bırak ömür geçirmeyi bir çay dahi içilmez. Olan geçen zamanına olmuş ama buda bir tecrübe sonuçta. Bundan sonra hayatına birini alacağın zaman ne istediğini bilen biri oluyorsun böyle durumlarda. Kendini asla kapama ve mutlaka bir süre destek al arkadaşlarınla güzel vakit geçir buda geçecek elbet. Umarım en kısa zamanda atlatırsın ve mutluluk huzur seninle olsunMerhaba arkadaşlar. Kendi kendime gelin güvey olduğum uzun yıllardır süren bir ilişkiden çıktım 2 ay oluyor. Daha önce de konu açmıştım zaten. 2 hafta içinde yabancı bir kadınla sosyal medya üzeri tanısıp 2 ay içinde de kadın Türkiye’ye gelince evlenmişlerdi.
Ben 31 yaşındayım. Öğretmenim. Burda hiç bir konuda onun bana yaptıklarını anlatamamıstım. Çünkü berbat bir ilişki olmasına rağmen bir türlü kopamadım. Keşke baştan beri bir destek alsaydım. Kendisinin düzgün isi yoktu. Bunu ben değil ailem sorun edince istemediler. İkna olunca da evlilik teklifi aldığım sıra terk edildim ve hemen ardından evlendi. Beni zamanında aldattı da. Küfür hakaret ne geliyorsa aklınıza hepsi vardı. Yani böyle bir ilişki olamaz diyeceksiniz hak etmişsin diyeceksiniz haklısınız da. Hak ettim. Keşkelerim cok. Ama geçen 8 9 seneyi geri getiremiyorum.
Saplantı hastalıklı bir iliskiydi. Herkes ama herkes karşıydı bu ilişkiye. En yakın arkadaşım sana layık değil artık kendine gel deyip ağlamıştı da. Ama bir türlü bırakamadım. Aslında kurduğum hayalleri yok saymak önüme bakmak bu acıyı çekmek çok zor geliyordu bana.
Ama gelin görün ki ben kendime gelemiyorum. Evet destek almam lazım. Böyle birini unutamamak, kendime yaptığım en büyük haksızlık. Ama elimde değil. Nefes alamıyorum. Sürekli neden bana bunu yaptı, ben yıllarımı verdim ama o hayatına baktı mutlu şimdi diyorum.
Daha önce de yazmıştım, evli olmasına rağmen benle buluşmak istemişti. Dün de profillerine baktım sabaha kadar ağladım sadece. Sonra da engelledim sosyal medyadan da görmemek için. Allah’a yalvardım. Rabbim beni koruyor biliyorum. O yapmasa ben yapamazdım evet.
Bu durumdan nasıl kurtulacağım. Zaman gerçekten her şeyin ilacı mı ? Zamanla oh be diyecek miyim ben de? Kalbimin üstünde bir tas var sanki atmasını bile engelliyor. Hak etmişsin diyecekler evet hak ettim
Hak etmişsiniz değil de sizin bir bağlanma sorununuz var.Kendinize güvenmiyorsunuz,kendinizi sevmiyorsunuz.Bu burada konu açıp çözülebilecek bir şey değil.Bir uzmanla görüşün.Hak etmişsin diyecekler evet hak ettim
İnsallah ben de çok şükür kurtuldum diyebilirim. Çok sağolun Allah razı olsunTabi ki bakabilirsin biraz zor bir süreç ama yapabilirsin bunu. 4 senelik ilişkimi bitirdikten belli süre sonra o kadar çok rahatladım ki. Aynı şeyleri bende yaşadım ve ailemin rızası olmadığı halde bir cahillik yapıp görüştüm. Ama zorda olsa atlatıyorsun sana yaptığı kötü şeyleri hatırlat bunları hak etmiyorsun. Seni devamlı dibe çeken biriyle hayatına devam etmenin ne kadar zor olduğunu hatırlat kendine. Seni hak etmiyor asla hasta ruhlu insanlarla bırak ömür geçirmeyi bir çay dahi içilmez. Olan geçen zamanına olmuş ama buda bir tecrübe sonuçta. Bundan sonra hayatına birini alacağın zaman ne istediğini bilen biri oluyorsun böyle durumlarda. Kendini asla kapama ve mutlaka bir süre destek al arkadaşlarınla güzel vakit geçir buda geçecek elbet. Umarım en kısa zamanda atlatırsın ve mutluluk huzur seninle olsun
Evet tam da babam gibi birine denk geldim.Bu konuyu 6-7 kere açtınız sanırım yakın zamanda.
Bence en iyisi işini bilen bir psikolog ile görüşüp tedavi almanız. Çünkü bu ilişkinin altında derin bir çocukluk travması, özgüven eksikliği, kaygılı bağlanma, yalnızlık korkusu yatıyor gibi. Ve burada konu açarak bunların hiçbiri onarılmayacak.
Umarım bu günleri atlatırsınız
Beni de aldatırdı zaten. Potansiyeli vardı. Rabbim insallah karşıma değerimi bilen birini çıkarıradamın kötü olan özelliklerini zaten yazmışsın ama bir de şöyle bir durum var ; evli olup da hala sana mesaj atıp görüşmek isteyen birisi seninle evliyken de başkalarıyla görüşme ihtimali yüksekti. muhtemelen o zaman da "evlendim, çok pişmanım, ayrılmak istiyorum ama hamileyim, 3 aylık çocuğum var" konusu açacaktın buraya.
yeni birileriyle tanış, gez, arkadaşlarınla sohbet et emin ol ileride iyi ki öyle olmuş diyeceksin
Merhaba arkadaşlar. Kendi kendime gelin güvey olduğum uzun yıllardır süren bir ilişkiden çıktım 2 ay oluyor. Daha önce de konu açmıştım zaten. 2 hafta içinde yabancı bir kadınla sosyal medya üzeri tanısıp 2 ay içinde de kadın Türkiye’ye gelince evlenmişlerdi.
Ben 31 yaşındayım. Öğretmenim. Burda hiç bir konuda onun bana yaptıklarını anlatamamıstım. Çünkü berbat bir ilişki olmasına rağmen bir türlü kopamadım. Keşke baştan beri bir destek alsaydım. Kendisinin düzgün isi yoktu. Bunu ben değil ailem sorun edince istemediler. İkna olunca da evlilik teklifi aldığım sıra terk edildim ve hemen ardından evlendi. Beni zamanında aldattı da. Küfür hakaret ne geliyorsa aklınıza hepsi vardı. Yani böyle bir ilişki olamaz diyeceksiniz hak etmişsin diyeceksiniz haklısınız da. Hak ettim. Keşkelerim cok. Ama geçen 8 9 seneyi geri getiremiyorum.
Saplantı hastalıklı bir iliskiydi. Herkes ama herkes karşıydı bu ilişkiye. En yakın arkadaşım sana layık değil artık kendine gel deyip ağlamıştı da. Ama bir türlü bırakamadım. Aslında kurduğum hayalleri yok saymak önüme bakmak bu acıyı çekmek çok zor geliyordu bana.
Ama gelin görün ki ben kendime gelemiyorum. Evet destek almam lazım. Böyle birini unutamamak, kendime yaptığım en büyük haksızlık. Ama elimde değil. Nefes alamıyorum. Sürekli neden bana bunu yaptı, ben yıllarımı verdim ama o hayatına baktı mutlu şimdi diyorum.
Daha önce de yazmıştım, evli olmasına rağmen benle buluşmak istemişti. Dün de profillerine baktım sabaha kadar ağladım sadece. Sonra da engelledim sosyal medyadan da görmemek için. Allah’a yalvardım. Rabbim beni koruyor biliyorum. O yapmasa ben yapamazdım evet.
Bu durumdan nasıl kurtulacağım. Zaman gerçekten her şeyin ilacı mı ? Zamanla oh be diyecek miyim ben de? Kalbimin üstünde bir tas var sanki atmasını bile engelliyor. Hak etmişsin diyecekler evet hak ettim
Şuan nasılsınızBenim önümü görmelerim hep uzun ilişkiden çıktıktan sonra oldu
Gittim ama ilaçlar beni sersemletti 2 gün kullandım sadecePsikiyatriye ya da psikolağa gitmeme nedeniniz nedir?
Ohoo öyle bi baktım kiMerhaba arkadaşlar. Kendi kendime gelin güvey olduğum uzun yıllardır süren bir ilişkiden çıktım 2 ay oluyor. Daha önce de konu açmıştım zaten. 2 hafta içinde yabancı bir kadınla sosyal medya üzeri tanısıp 2 ay içinde de kadın Türkiye’ye gelince evlenmişlerdi.
Şu an evliyim :)Şuan nasılsınız
Öncelikle o kadar yılınızı hatta yirmili yaşlarınızı en güzel yıllarınızı göz göre böyle bir adama harcamanıza çok üzüldüm .Merhaba arkadaşlar. Kendi kendime gelin güvey olduğum uzun yıllardır süren bir ilişkiden çıktım 2 ay oluyor. Daha önce de konu açmıştım zaten. 2 hafta içinde yabancı bir kadınla sosyal medya üzeri tanısıp 2 ay içinde de kadın Türkiye’ye gelince evlenmişlerdi.
Öyle demeyin ne olurSen bu kafayla gittikçe atlatamazsın. Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı konuyu açıyorsun. 10 mu oldu 15 mi oldu bilemiyorum ama kendim yaşamış kadar ezberledim artık sayende konuyu.
Kendine unutmak için fırsat vermiyorsun ki. Sürekli aynı şeyleri düşünüp,yaşıyorsun kafanda. Sana defalarca tavsiye verildi. Ama hala aynı şeyler. Demek ki biz sana yardımcı olamıyoruz. Gerçekten bir yardım al,psikoloğa falan görün. Çok takıntılısın. 2 ayda artık bazı şeyleri sindirmiş olman lazımdı. Ben senin gidişatı iyi görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?