Uzun boy meselesi

Modellerin hepsi bu boyda sefam olsun diyin geçin

155 boy da çok güzeldir fıstık gibi kadınlar var o boylarda shakira, pelin karahan, evrim akın, ariana grande vs vs

Olay boyda değil aurada yani

Ne uzun boyun zorbalanacak tarafı var ne de kısa boyun

173 boyunda yakın arkadaşım var manken gibi valla herkes bayılıyor boyuna siz de biraz özgüvenli olun dimdik durun herkes o boylarda olmak ister.
Ben de arkadaşıma genelde at gibi kadınsın maşallah diyorum o da bana cüce diyor takılıyoruz yani.
Sen uzunsun boyuna göre bir şeyler ayarlayacağım da kötü bir şey değil. Bazı kıyafetler var kısalar giyse hiç olmaz ama sizin öyle değil. Onu demek istemiştir kadın da :)

12 cm topuklu 12 santim uzatmıyor ki.ayağının baş kısmı yere değdiği için yarısı kadar uzatıyor.

Amaaan uzuna uzun, kısaya kısa derler. Boş verin yolunuza bakın. Hatta ben sizin yerinize olsam uzunsun diyene "efendim duyamadım, ses yukarıya çıkmadı" der geçerim.

konuyu kendine çevirip kendini övme yorumun nerede kaldı diye çok korkmuştum gelmiş şükür bizi mahrum etme

boyun gayet güzel zaten genel güzellik standartlarında da kabul görüyosun sadece türkiyede boy ortalaması kısa olduğu için girdiğin ortamlarda dikkat çekiyor olabilirsin ama değiştiremeyeceğin özelliklerin üzerine bu kadar kafa yorma. senin boyunda olmak isteyen de çok vardır emin ol böyle kompleksler sana bir fayda sağlamaz ben memnunum de geç

1,64 boyumla çevremdekiler iri ve uzun olduğumu ima ediyolar, çevremizdeki insanlar çok kısa sanırım

kısalar kıskanıyorlar diye yorumladım… takmayın.

Bende kısayım bu arada. Oğlum zorbalıyor beni , neden küçük kalmışım

Evet doğru diyorsunuz 155 çok güzel kadınlar var fazlasıyla

Haklısınız kadın öyle bi dediki sanki özel diktiriyorum kıyafetleri boyuna ben öyle muamele gördüm

Hiç takmayın kafanıza, gayet de hoş duruyorsunuzdur eminim.
İnsanlar kendinden farklı ne görse elestirme derdinde. Kulak asmayın.

konuyu kendine çevirip kendini övme yorumun nerede kaldı diye çok korkmuştum gelmiş şükür bizi mahrum etme

168im, arkadaşımda 168 o aşırı zayıf (49kg) bacak boyuda benden uzun, ona ne kadar uzunsun diyolar mesela bana demiyolar bence bacak boyuda etkili. Bende 58kg belim ince basenlerim var basenler aşağı çekiyor olabilir, vucut tipi çok önemli. Mesela uzun boylu biri kilolu olsa bu seferde heybetli duruyor enine boyuna

Minyon olduğum için yaşıma göre genç gösteriyorum en büyük avantajım bu. Uzun yada kısa olmak güzel olmaya engel değil. Ama uzun bacaklarım olsa her gün mini etek giyerdim

`