uzun ilişkiden yıkık çıkıp sonra tekrar mutlu bi ilişkisi olanlar??

gAmZe90ank

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
160
31
123
Ankara
uzun soluklu bi ilişkisi hayal kırıklığı ile bitip de tekrar aynı duyguları yaşayan var mı yani tekrar güzel duygular yaşayabilen..yoksa aşk bi kere mi oluyor?

Ben esimle tanistigimda , hersey gozumde anlamsiz ..
Ve birdaha asla birdaha sevmem asik olamam diyordum..

Ama oyle olmadi :) tam tersi oldu iyiki bitmis iyiki onla olmamis .ve iyiki ben esimi tanimisim.

Hic birsey imkansiz degil..
Oluyor evet , hemde daha guzeli oluyor.

Ben ben ben
Beyaz esyalarima kadar aldigim, evleniyorum dedigim, ilk askim buyuk askim onsuz yapamam dedigim adamdan ayrildim ve hayatta unutulmayacak ask acisi olmadigini anladim. Simdi bu asksa onceki neymis dedigim Allah nazarlardan saklasin cok mutlu oldugu bir iliskim var. Merak etme o kimseyi sevemem kimseye onun gibi dokunamam bakamam duygilari geciyor bir sure sonra

Her sevginin, her aşkın mahiyeti farklıdır. Her sevgiline aynı şekilde aşık olmazsın, aynı şekilde sevmezsin.
7 senelik ilişkim oldukça iğrenç bir şekilde bitti benim. İnsan bir daha sevemem sanıyor, hatta kendini sevgiye kapatıyor.
Ben mantık kumkuması olmuştum.(alkolik de olduğumu saymazsak)
Olurda evlenirsem mantık evliliği yaparım heralde, toplumun benden beklediğini yerine getiririm. İşim gücüm var, bakarım hayatıma diyordum.
Aradan 1 sene geçmedi ki eşimle tanıştım. Yavaş yavaş, benim duvar ördüğüm çatlaklara sızmayı başardı. Mutlu oldum, mutlu olduk.
İster istemez kafanda kıyaslama yapıyorsun. "O" olsaydı nasıl olurdu? diye düşünüyorsun.
Fakat zaten "o" olacak olsaydı, ayrılmazdık.
Bunu anladığın gün, eski sevgilin hayatının bir dönemi , bir hatıra haline geliyor.
Önüne bakıyorsun...Seni seven adamın gözündeki parıltıya bakıyorsun...

uzun soluklu bi ilişkisi hayal kırıklığı ile bitip de tekrar aynı duyguları yaşayan var mı yani tekrar güzel duygular yaşayabilen..yoksa aşk bi kere mi oluyor?

o kişi benim 5 yıllık bir ilişkim vardı erken yaşta başlamıştı ayrılmalı barışmalı gitti bi süre sonra ay yeter be dedim iyi bi şey olsa zaten sürekli ayrılıp barışmazdık son zamanlarda. bitti gitti. 7-8 ay sonra biriyle tanıştım, dedim ki ben hiç sevmemiş sevilmemişim meğer 1 yıldır beraberiz, diğeri aklıma bile gelmiyor öyle mutluyum...

ahh neler çektim 4 aydır sürüncemede bi ilşki.. yoruldum bıktım mutsuzum özgüven bitti vs...diplerdeyim yani

Ben varim :) 5.5 senelik bir iliskiden ciktiktan bir kac ay sonra simdiki erkek arkadasimla birliktelige basladik ki 2 yil oldu, evlenebilmek icin daglari delmeye calisiyoruz desem yeridir, o kadar cok seviyoruz <3

Ben herseyim hayatim dedigim ilk esimden ayrildim. Üniversite hayatim boyunca askim, ruhum, nefesim dedigim adam.. Ona birsey olsa yasayamam dedigim adam.. Ayrildik ve gercek canimla tanistim ki simdiki esim herseyim.. Ilk esim iyi ki aldatmista bu aski yasatan esimle tanisma firsatim olmus. Eski esim aklima bile gelmiyor sen de bunlari yasayacaksin emin ol canim sadece zaman

Üni 1.sınıfta 1 yıllık bi iliskim olmuştu ve berbat biçimde bitmişti artık kimseye güvenemem diyordum ve 2.sınıfın sonuna doğru biriyle tanıştım güven duygusunu onda yaşadım ama o kişide romantik değildi istediğim gibi kafa yapılarımız uyuşmuyordu 1.5 yıldan sonra onla da ayırdım yolları ve şuan eskisinden daha umutlu bakıyorum ben geleceğe.İlki romantikti güvenilir değildi ikincisi güvenilirdi romantik değildi ama artık 3.sünde aldıgım derslerde hem romantik hem güvenilir olanı bulucam gibi İçinde umutsuzluk olmasın tatlııımmm, güzel tevafuklarla karşılaştırıcak daha hayat bizi :)

umarım gerçekten bi gün geriye bakıp bu yaşadıklarım için şükrediyor olurum..duygusal biriyim ve ruhum paramparça oldu..

Ben varım buralarda bizzat şekil a
Aldatıldım ki fena bir şekilde öğrendim.Hakaret , küfür kıyamet ayrıldım.Duymadığım laf kalmadı.Neredeyse şiddete gidiyordu sonu.
Ki bende sinir-stres direk mideme vurur ; türk filmi hesabı yataklara düştüm neredeyse.
Bunları söylüyorum ki hani ne kadar zor şartlardan dönüldüğünü anlatayım diye.Her neyse ; aynen yazdığın gibi bir daha olmaz ,aşık olamam bitti diyordum.Özgüvenim bile kaybolmuştu.
Sonra bir anda gökten düşer gibi çıktı şu an ki nişanlım karşıma.
Bütün sözlerimi tabiri caizse yalamış yutmuş oldum :) O hayatta olmazlar , aslalar , saçma sapan depresyonlar kendini komple unutturdu.5 yıldır beraberiz ve yaza da düğün var inşallah Ne çok yazmışım amanıın Sonuç olarak ;
Bu hayatta bir tek olmuşla ölmüşü değiştiremiyorsun , geri kalan her şeyin oluru var.Umudu yitirmemek lazım

birini sevmiştim ayrıldım insan iki yıl boyunca her gün ağlar her gün içi yanar mı ? yanmıştı iki hatta üç yıl çektim bu acıyı , neyseki geçti gitti bittti bir unuttum pir unuttum , ondan sonrası ohooo kimler geldi geçti , bir kısmını sevdim bir kısmını sevmedim , ve sonunda eşimi sevdim baktım mantıkende gayet uygun evlendim
zaten aşk zannetiğin şey belki de aşk değildir biz öyle zannediyoruz çoğu zaman ama aslında sadece bir hoşlantı veya alışkanlıkmış

Aynen. Katiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…