Arkadaşlar 6 senedir bir ilişki yaşıyorum, hadi bunun 4 senesi öğrencilikti acelemiz yoktu, şimdi çalışıyorum kendi ayaklarımın üstünde duruyorum. 25 yaşındayım. sevgilim mezun olduğundan beri sadece askerliğini yaptı. bi kere işe girdi olmadı 1 ayda istifa etti. şuan bi geliri olmadığı içinde memlekette ailesinin yanında. yani yaklaşık 2 yıl oldu taşınalı, 2 yılda toplasanız bi elin parmağını geçmez görüşmelerimiz. görüşebilmek içinde bütün maddi imkanları benim yaratmam gerekir çünkü onun geliri yok! bu arada benden yaşcada büyük şuan 29 yaşında. kpss falan derken bekledi durdu evde 2 senedir. Geçen sene bi gümüş yüzük taktı sözlendik güya kendi aramızda. aileler yok, kız isteme yok. daha ailesi tanışmaya gelmedi bizimkilerle, uzak olsada başka kıtada değiliz heralde. zaten şuan nişan falanda istemiyorum, işsiz güçsüz nişanlansak ne değişecek sanki. ama bu olumsuzluklardan sonra bütün hevesim kaçtı, hayallerim kırıldı. bizden sonra tanışan bir sürü kişi evlendi yuva kurdu, biz yüzyüze bile görüşemiyoruz. ne yapmamı tavsiye edersiniz? 6 senelik emeği bi çırpıda silmelimiyim sizce??