- Konu Sahibi sunshine44
tam benlik soru...surekli benimde aklimdan gecen bir soru bu..4.5 sene once tanistik 20 gun bir saniye bile ayrilmadik ilk ciktigimiz gunden itibaren 20 gun...sonra ayrildim bianda duyduklarim onun kiz dostu(kiz bir kanka diyim dost tuhaf oldu gerci kanka sozunden de nefret ederim :) neyse iste sonra bir yil sonra yeniden basladik sonra yine bitti...sonra 6-7 ay sonra yeniden basladik...iste o zaman cok fena asik oldum...baglandim...gozumde baska bisey oldu...yasananlar mi nedir bilmiyorum.tabi o da degisti bu sure zarfinda...ardindan kussek de zaman zaman yani ama hic ayrilmadik.sonra tabiki ben evlenme fikrindeydim dogal olarak.ama o hic dusunmuyodu.asigim geberiyorum ama evlenmem ben diyordu 40 yasina gelmis hic iliski yasamamis bir insandan soz ediyorum.iliski yasamamis derken kisa kisa seyler yasamis takilmis diyim iste.ama tabiki hic hos deil kadinlara deger vermemesi...neyse sonra ben bitirdim dedim o zaman sana gule gule.ben senin oyuncagin deilim evlenmem diyen biriyle neden sevgili olayim ne adice bir tutum bir de net net soyluyo hic cekinmeden.bu be kadar kolay vazgectigimi gorunce yuzukle geldi...sonra istediler gelip.dedi ki artik cocuk istiyorum sana asigim sensiz yaslanamam.tamam guzel hos harika ama bendeki sevk kacti.yani keske bunu 2 sene once soyleseydi..cok uzattim ama kisaca sevgi sorgulanir evet...sorgulamayan ne sansli ama ben sorguluyorum sana da hak veriyorum bir yerden sonra buyu mu bozuluyo bi tuhaf bisey oluyo iste