Uzun ilişkisi olanlar yardımcı olabilir mi :)

Pembepegasus

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
133
15
13
lk defa uzun ilişkim oluyor uzun dediğim de 1.5 sene sevgilim sürekli özlemenin gerekli olduğundan mesafeli ilişkilerden bahsediyor örnekler veriyor sorunca da ben öyle düşünmüyorum diye yeminler ediyor. Ciddi düşünüyoruz ailelerimiz tanıştı bütün ailesi beni tanıyor nerdeyse ama ciddi düşünüp de böyle şeyler söylemesi normal mi. Bana böyle şeylere olumlu bakıyor hatta istiyor gibi me geldi sizin fikriniz nedir

başlığı uzak mesafe ilişkisi olanlar yardımcı olabilir mi? şeklinde okudum 2 kere de yazdığınızı okuyup ne alaka dedim.d.d

tebrik ederim kendimi:

çok sık görüşüyor ya da çok sıkıyorsanız ima etmeye çalışmış olabilir. çok da anormal değil bana kalırsa

özlemek bı yere kadar guzelde sızden ıstedıgı modelı anlayamadım gorusme sıklıklarınızımı azaltmakdan bahsettı acaba

O kadar çok havada kalan şey var ki?
1. aynı şehirde değil misiniz?
2. ailelerin tanışması genelde bir şey ifade etse bile yine de tam garantör gibi asla görülmez.
3. söylediği şeyler neler mesela seni ikileme düşüren. Mesela şu cümleni anlamadım."Bana böyle şeylere olumlu bakıyor hatta istiyor gibi me geldi" uzaklığa mı olumlu baktığından bahsettin?

nasıl yani öyleyse nasıl evlenmeyi düşünüyor hayret evlenince ayrı evlerde yaşamayı mı planlıyor ne

Ortada sürekli bir evlilik konusu ve teklif sayılacak bir şey var ona dayanarak söyledim tatlım. Yani şöyle söyleyim arkadaşı 3 senedir uzakmış ayrı okumuşlar seneye evleniyorlarmış sürekli özlemişler çok güzel bir şeymiş falan dedi yani bu konuya olumlu bakıyor tamam sürekli görüşmek sıkıntı ama bu kadar uzak kalmak istemek de doğal mı

Durumu daha acik bisekilde yazssaydiniz,bizde ona gore yorum yapardik.Benim anladigim kadariyla sinyal vermis,eger uzerine fazla dusuyor,ve sk araliklarla gorusuyorsaniz,beni bunaltma anlaminda bi sinyal vermis olabilir..

Belkide kendisi sizi sik sik gordugu icin ozlem olmuyo oda arkadasina bakip ona ozeniyo. Bir birinizden hic ayri kalmasiysaniz onun meraki olabilir. Sizde bir muddet bulusmayin bir bahane uydurun isim var falan deyin bakalim o zamanda ayni seyi soyleyecekmi

Vallahi benim 6 sene flört dönemim oldu... 2 senede de evlendik yani evlenene kadar 8-9 sene oldu... Hiç böyle bişi duymadım... Tuhaf geldi.. Siz daha iyi tanıyor olmalısınız..

Aynen ben de öyle düşünüyorum ama me zaman böyle yapsam o zaman sorun kavga falan çıkıyor sonrasını nasıl devam ettiririm bilmiyorum tıkanıyor orda

Bir kere komik olan şu an aranıza mesafe katamazsınız, buna olumlu bakması bir şey ifade etmez.
Ama çok sık görüşmekten sıkılmış olabilir, çalışıyorsa hafta içi görüşmek de bazen yorucu olabilir. Maddi anlamda da etkilenmiş olabilir. Yakınken uzaklıktan bahsetmiş bence.
Biraz görüşme sıklığınızı azaltırsanız bir ivme kazanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…