Uzun ilişkisi olanlar yardımcı olabilir mi :)

Biz esimle 3.5 yil flort ardindan evlendik . Cok zor gorusuyorduk bazi zamanlar . Cok gorustugumuz zamanlarda esim biraz bulusmayalim diyordu . Ne deni ise surekli dolasmakti zaman kisitli olunca gidilen yerlerde öyle oluyor. Hava sartlarida soguk sicak yagmurlu isin icine girince zorlasabliyor . Belki ozlemekde istiyordur olabilir normal . Ama hic gorusmek istemiyorsa sorun var dmktir

Fazla üstüne düşmeyin o aramadan aramayın, Her aradığında ilk çalmada açmayın sürekli buluşalım demyin vs vs...
Bakalım ne tepki verecek.
Özlemek tabii ki güzel bir şey.Ben de arada uzak kalmanın iyi bir şey olduğunu düşünüyorum.

Ya aslında bu dönem benim derslerden dolayı sosyal yaşantım pek kalmadı o yüzden onun üstüne düştüm sanırım

Birkaç gündür deniyorum aslında hiç sorun teşkil etmedi onun için hatta doğru dürüst arayıp sormadı bile

yok şöyle yapılırsa bir ilişki daha iyi olur, yok böyle yapılırsa daha sağlam olur. Her ilişkinin ritmi farklıdır bazı şeyleri kalıplaştırmaya gerek yok bence. çok boğuluyorsa ondan demiştir belki. kız sende boşver çık kendin gez :)

Yani farklı farklı da insan fikir arıyor işte ne yapalım çaresizlik :)

Çok mu ilgilenip üstüne düştün , sanki azcık havalanmış
Bu sene ayrı şehirlerde olacakmışsınız bunlardan bahsetmesi tuhaf geldi .Tam tersi bu sene napcam aşkım sensiz çok sıkılırım falan demesi gerekirdi
Biraz kendini çek bakalım çok da abartmadan ama.

Ay işte ben de fevri bir insanım hemen parlıyorım sonucunda ben haksız oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…