Uzun ilişkisi olanlar yardımcı olabilir mi :)

Haklısın sanırım teşkkürler

Çok görüşmekten ve sık aramanızdan , uzun konuşmalardan sıkılmış imajı çizdi gözümde.

Siz de sürekli görüşüyor muydunuz peki? Bana da tuhaf geliyor olmamalı bence ama ...

Gerçi şu var.. 2 sene okuldaydık zaten.. Sonrasında hep uzak şehirlerdeydik.. Ara ara her fırsatta buluşuyorduk... Gerçekten özlem insanın ilişkisini diri tutuyor heyecan hep tavan... Ama hani eşim hiç öyle düşünmedi... Belki sevgilin de evlenene kadar öyle düşünüyordur sonuçta evlenince aynı evin içinde yaşayacağınızı biliyor.. Sevgililik sürecinde belki sevgilisinin şehrine gitmek, sürpriz yapmak dolaşmak özlemek sonra yine gitmek vs.. Bunlar hoşuna gitmiş olabilir.. Evliliği evcilik sanmıyordur herhalde.. Dedim ya sen daha iyi tanırsın...

Evlenince o günleri özlemediniz mi uzaktınız sonuçta şimdi hep dipdibe iş güç ne kadar olsa da bi şekilde aynı evdesiniz sıkıntı olmadı mı

Ben sıkılmıyorum da o niye sıkılıyor peki aşksa aşk yani
Canim erkekler bizim gibi degiller iste,oyle canimli cicimli toz pembe ask olayini sevmezler,soguk durursun buzdolabi derler,aslinda ne istediklerini bilmiyolar isteama sanirim soylemek istedigi sey,hani araya hasretlik girerse iliskiler daha kiymetli,daha heyecanli olur anlaminda soylemis.Cok fazla kafana takma bence eger boyle surekli ariyorsan,uzerine dusuyorsan azaltabilirsin biraz mesafe koy mesela bakalim ne olucak.

aşk da böyle sıkılmak var mıdır ki yani benim görüşümde yok belki de o yüzden üstüne çok düştüm

Vardır tabi. :) Fazla ilgi , muhabbet bunaltır. Özellikle erkekleri..

Bence ufaktan , çaktırmadan geri çekin kendinizi..
Size ciddi ciddi sinyal yollamış; özlemek istiyorum, fırsat vermiyorsun diye :)

Vardır tabi. :) Fazla ilgi , muhabbet bunaltır. Özellikle erkekleri..

Bence ufaktan , çaktırmadan geri çekin kendinizi..
Size ciddi ciddi sinyal yollamış; özlemek istiyorum, fırsat vermiyorsun diye :)

Onu kızdırmadan kavga çıkmadan nasıl yapabilirim onu kestiremedim ne oluyoruz olur çünkü şimdi değişirsem

Evlenince o günleri özlemediniz mi uzaktınız sonuçta şimdi hep dipdibe iş güç ne kadar olsa da bi şekilde aynı evdesiniz sıkıntı olmadı mı

Hayır hiçbir sıkıntı olmadı... İnsan sevdiğini görmekten sıkılır mı? Evlilik sevgili dönemi gibi değil ki... Herşeyiniz ortak... Yatağınız yastığınız hayatınız üzüntüleriniz gözyaşlarınız bebeğiniz... Çok daha güzel...
O zaman da özlemler olacak ailene gidip kalacaksın vs.. Bu kadar kafanda büyütme.. Bi tek özlemle aşk mı oluyor

Onu kızdırmadan kavga çıkmadan nasıl yapabilirim onu kestiremedim ne oluyoruz olur çünkü şimdi değişirsem

Mesela aramazsınız. Aradığında " aa iyi ki aradın aşkım, çok özlemiştim, fırsat bulamamıştım v.s dersiniz.

Böyle böyle kızdırmadan :)

Teşekkürler:)

biz de 9 sene önce tanıştık 2009da çıkmaya başladık geçen sene nişanlandık 1 ay öncede evlendik. O çalışıyodu ben okuyodum haftada 3 4 kez görüşüyoduk. Sevdiğim adama neden hasret kalayımki özlediysem bi şekilde görmek isterim o da öyle

Bana da öyle geliyor ama 5 gün özleyip 2 gün görüşmek güzelmiş işte falan diyor neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…