- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
Çok mutsuzum,kardeşim ve eşi ile tatile geldik. Onların çocuğu yok henüz benim 3 çocuğum var. Neyse geldik geleli bir türlü mutlu olmadı.bin pişman oldum birlikte geldiğimize. Yemeğe, sezlonga,sineğe,böceğe, banyoya,balkona,yumurtanın başlanması süresine kadar her şeye ama her şeye bahanesi var.dedim ki artık daha önce nerelerde tatil yaptiysan beğenmiyorsun hiçbir şeyi. Üstüne eşim çok yoğun,pazartesi salı teli hiç susmadi, bugün de beni burda bıraktı gitti toplantıya,şimdi yolda dönüyor.sabahtab beri çocuklarla tek başıma ilgileniyorum,kardeşim sadece yemek saatinde yardımcı oldu sonra gitti odasına.bundan önce buraya arkadaşım ve eşiyle gelmiştim ve cokk daha fazla eglenmistim.oyke pişmanım ki hem eşime hem kardeşime kırgınım.neden kimse benim ne kadar yorgun olduğumun farkında değil.
Az ye de uşak tut diyen bile oldu yani.mesele çocuk bakımı değil anlatamadım galiba.cocuklatim 1 yaşından beri kreste öyle çok pimpirikki falan da değilim. Sorun kardeşim ve eşinin her şeye ama her şeye sorun bulmaları.ruzgar esse kötü güneş olsa kötu, şezlong denize uzak , şemsiye küçük,deniz kumlu vs vs vs.yani öyle çok olumsuz eleştiri aldık ki enerjim düştü.javuz var oraya git diyorum sauna var diyorum sevmem diyor.
Az ye de uşak tut diyen bile oldu yani.mesele çocuk bakımı değil anlatamadım galiba.cocuklatim 1 yaşından beri kreste öyle çok pimpirikki falan da değilim. Sorun kardeşim ve eşinin her şeye ama her şeye sorun bulmaları.ruzgar esse kötü güneş olsa kötu, şezlong denize uzak , şemsiye küçük,deniz kumlu vs vs vs.yani öyle çok olumsuz eleştiri aldık ki enerjim düştü.javuz var oraya git diyorum sauna var diyorum sevmem diyor.
Son düzenleme: