• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süre tatile çıkmayacağım

anneyim83

Baş 69,guncel66.5,ilk hedef 65,son hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
1.509
2.458
133
Çok mutsuzum,kardeşim ve eşi ile tatile geldik. Onların çocuğu yok henüz benim 3 çocuğum var. Neyse geldik geleli bir türlü mutlu olmadı.bin pişman oldum birlikte geldiğimize. Yemeğe, sezlonga,sineğe,böceğe, banyoya,balkona,yumurtanın başlanması süresine kadar her şeye ama her şeye bahanesi var.dedim ki artık daha önce nerelerde tatil yaptiysan beğenmiyorsun hiçbir şeyi. Üstüne eşim çok yoğun,pazartesi salı teli hiç susmadi, bugün de beni burda bıraktı gitti toplantıya,şimdi yolda dönüyor.sabahtab beri çocuklarla tek başıma ilgileniyorum,kardeşim sadece yemek saatinde yardımcı oldu sonra gitti odasına.bundan önce buraya arkadaşım ve eşiyle gelmiştim ve cokk daha fazla eglenmistim.oyke pişmanım ki hem eşime hem kardeşime kırgınım.neden kimse benim ne kadar yorgun olduğumun farkında değil.

Az ye de uşak tut diyen bile oldu yani.mesele çocuk bakımı değil anlatamadım galiba.cocuklatim 1 yaşından beri kreste öyle çok pimpirikki falan da değilim. Sorun kardeşim ve eşinin her şeye ama her şeye sorun bulmaları.ruzgar esse kötü güneş olsa kötu, şezlong denize uzak , şemsiye küçük,deniz kumlu vs vs vs.yani öyle çok olumsuz eleştiri aldık ki enerjim düştü.javuz var oraya git diyorum sauna var diyorum sevmem diyor.

Son düzenleme:
Çok mutsuzum,kardeşim ve eşi ile tatile geldik. Onların çocuğu yok henüz benim 3 çocuğum var. Neyse geldik geleli bir türlü mutlu olmadı.bin pişman oldum birlikte geldiğimize. Yemeğe, sezlonga,sineğe,böceğe, banyoya,balkona,yumurtanın başlanması süresine kadar her şeye ama her şeye bahanesi var.dedim ki artık daha önce nerelerde tatil yaptiysan beğenmiyorsun hiçbir şeyi. Üstüne eşim çok yoğun,pazartesi salı teli hiç susmadi, bugün de beni burda bıraktı gitti toplantıya,şimdi yolda dönüyor.sabahtab beri çocuklarla tek başıma ilgileniyorum,kardeşim sadece yemek saatinde yardımcı oldu sonra gitti odasına.bundan önce buraya arkadaşım ve eşiyle gelmiştim ve cokk daha fazla eglenmistim.oyke pişmanım ki hem eşime hem kardeşime kırgınım.neden kimse benim ne kadar yorgun olduğumun farkında değil.
cocuklar kaç yaşımda benim kızım eylülde 3 bitiyor oglmu da bir yaşında bende ailemin yazligindaydim eşim annem kızkardeşim sağolsunlar bana fırsat bile gelmedi kardeşim soylensede bazen kalk bak diye dayanamaz yine bakardı düşkun çocuklarıma aranızdaki iletişime bağlı kardesinle olan durumunuz en kucuguyle ilgilense yeter ben eşime fazla sorumluluk yukledim cocuk bakımında

Eminim kardesiniz de sizle tatile çıktığına pişman olmuştur.Çocuklar sizin kardesinizin değil sorumlulukları da tamamen sizin yani.Kimse tatilde çocuk pışpışlamak zorunda değil bi daha tek çıkın tatile kimseninki zehir olmasın.Ve bırakın kardeşiniz size gücensin size noluyor sanki bakmak zorunda

Eminim üç çocukla çok yoruluyorsundur. Tatilde bile dinlenemezsin. Ama kimse annemiz kardeşimiz bile olsa çocuklarımıza bakmak zorunda değil. Ben de hafta sonları annemin yazlığına gidiyorum kardeşim denize gidiyor ben çocuk uyursa gidebiliyorum. Çocuklu hayat hem güzel hem zor inşallah büyüdüklerinde rahat ederiz.

Eyvallah bakmasın ,ama yemekten sonra bizim balkona geçip de hadi kahve içelim deyip benden bı de iş beklemesin .ya da her şeyi eleştirip enerjimi dibe cekmesin. Ya da evime gelip çocuklardan rahatsız olmasın onlara bağırması n.o da istedi bizle gelmek ben de bayilmiyotum yanımda sürekli eleştiren yemekleri beğenmeyen çocukları dert olarak gören biriyle uğraşmayı.

Ben mi anlatamıyorum anlamadım ki,birini siİm daha önce bildiğiniz bir yere tatile görürseniz ve bu çift her şeyi ama her şeyi elwstirse hem mutsuz olsa canınız sıkılmaz mı.
Yani bunu abartan bı ben miyim

Eyvallah bakmasın ,ama yemekten sonra bizim balkona geçip de hadi kahve içelim deyip benden bı de iş beklemesin .ya da her şeyi eleştirip enerjimi dibe cekmesin. Ya da evime gelip çocuklardan rahatsız olmasın onlara bağırması n.o da istedi bizle gelmek ben de bayilmiyotum yanımda sürekli eleştiren yemekleri beğenmeyen çocukları dert olarak gören biriyle uğraşmayı.
Kendisine söyleyin,
bari mızlamasın,
yaramaz çocukları kimse sevmez,eğer öylelerse,ama bunu bile bile de beraber tatile çıkmayı da istemeyecek,
siz de onlar da ilgilenir diye almadınız yanınıza onları değil mi?
söyleyin bunları yüzüne,siz de rahat edin onlar da

siz söz vermişler miydi çocuklarla ilgileniriz diye
çocuk bakımı konularında beklemişsiniz tamam da onlar da tatile gelmiş
bende olsam beklerim yalan değil ama çok çok da kırılmam

çocuk konusunda haksızsınız yalnız diğer hususlarda insanoğlu yolculukta belli olur derler onu yaşamışsınız

Çocuklu aileyle cocuksuz ailenin beraber tatile cikmasi o kadar kötü bir tercih ki :bicak: bir daha iki tarafli olarak buna cesaret etmezsiniz. Biz çocuklu ailelerle disarda iki bira içemiyoruz icimiz sisiyor valla. Hele tatile gittiğimizi hic dusunemiyorum. Her sey, her laf dönüp dolasip cocuga cikiyor. Her sey çocukların duzenine gore planlaniyor. Esimin ablasının 1.5 yasinda bir cocugu var, bu sene yillik izniniz olsaydi beraber tatile giderdik diyor. Bir sey diyemiyoruz ama hic istemiyoruz. Bunlarin hepsini dogal buluyorum yanlis anlasilmasin hatta bir gun cocugumuz olursa biz de oyle olacağız biliyoruz ama cocuksuzken hic cekilmiyor.:kahve: kotu bir tercih yapmışsınız bosverin. Bir daha onlar cocuk yapana kadar beraber tatil yapmazsınız.

Kendisine söyleyin,
bari mızlamasın,
yaramaz çocukları kimse sevmez,eğer öylelerse,ama bunu bile bile de beraber tatile çıkmayı da istemeyecek,
siz de onlar da ilgilenir diye almadınız yanınıza onları değil mi?
söyleyin bunları yüzüne,siz de rahat edin onlar da
Kaç defa dedim bilseniz,bu sabah kahvaltıyı eleştirdi,her şey var çeşit çok bence yeterli,beyanı her sabah haşlanmış yumurta mı yiyecekmis, yani dedim kek börek patates yememek senin tercihin dedim, işte plajda neden kimse kahve soda vs getirmiyormia gibi.
Her eleştirisinde diyorum hiçbir şeyi beğenmiyorsun diye ama devam ediyor

bunları baştan yazsanız anlaşılırdı
çocuklara bakmak zorunda değil ama bağıramaz ve sizden hizmet bekleyemez

Ben mi anlatamıyorum anlamadım ki,birini siİm daha önce bildiğiniz bir yere tatile görürseniz ve bu çift her şeyi ama her şeyi elwstirse hem mutsuz olsa canınız sıkılmaz mı.
Yani bunu abartan bı ben miyim
Ben bir arkadasım ve onun arkadasını bir geziye goturdum tura yazdirdim yani her şeyden şikayetci olmuslardı.Çok kızmıştım kendime onları tura yazdırdıgım için seni anlıyorum

Prensip olarak tatile eşle dostla çıkılması taraftarı değilim. Ne birilerine yük olayın, nede birileri yükünü bana atsın. Ben stres atmaya gidiyorum kocamla yalnız kalmak, çocuklarıma güzel anılar biriktirmek için gidiyorum bana ne milletten, onlara ne benden?!

Kardeşiniz de eşiyle başbaşa güzel dakikalar geçirmek için gidiyor, yılda bir olan tatilde neden bakıcılık yapsın ki?

siz söz vermişler miydi çocuklarla ilgileniriz diye
çocuk bakımı konularında beklemişsiniz tamam da onlar da tatile gelmiş
bende olsam beklerim yalan değil ama çok çok da kırılmam
Bugün için söz verdiler,eşim olmayacağı için. Diğer günler yani eşim yanimizdayken zaten hallediyoruz her şeyi.cocuklar da öyle duvara tırmanan cinsten değil. Yardım ederim deyip yalnız bırakmasına üzüldum sadece

çocuk konusunda haksızsınız yalnız diğer hususlarda insanoğlu yolculukta belli olur derler onu yaşamışsınız

Kaç defa dedim bilseniz,bu sabah kahvaltıyı eleştirdi,her şey var çeşit çok bence yeterli,beyanı her sabah haşlanmış yumurta mı yiyecekmis, yani dedim kek börek patates yememek senin tercihin dedim, işte plajda neden kimse kahve soda vs getirmiyormia gibi.
Her eleştirisinde diyorum hiçbir şeyi beğenmiyorsun diye ama devam ediyor
'Ayhh daral geldi senin mızlamalarından' da deseniz,anında çözülür her şey,
Sizi daraltan tiplerin kalbini kırmaktan çekinmeyin,hayat zaten zor,daha da zorlaştıramasın bu mıyıklar,

Prensip olarak tatile eşle dostla çıkılması taraftarı değilim. Ne birilerine yük olayın, nede birileri yükünü bana atsın. Ben stres atmaya gidiyorum kocamla yalnız kalmak, çocuklarıma güzel anılar biriktirmek için gidiyorum bana ne milletten, onlara ne benden?!

Kardeşiniz de eşiyle başbaşa güzel dakikalar geçirmek için gidiyor, yılda bir olan tatilde neden bakıcılık yapsın ki?
Keşke beraber gidelim diye teklif etneseydi, ben kafa dinleyeyim istiyorum o barlara gidelim içelim eğlenelim istiyor

'Ayhh daral geldi senin mızlamalarından' da deseniz,anında çözülür her şey,
Sizi daraltan tiplerin kalbini kırmaktan çekinmeyin,hayat zaten zor,daha da zorlaştıramasın bu mıyıklar,
Ay beni anlamaniza öyle sevindim ki,karı koca memnun olmadılar üç gündür.deniİ sığ buranın eşi derin yere yürürken yorukuyormks bu bile dert oldu yani

Back
X