- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çok sevindim beni anlayan birilerinin olmasına.ben çocukları yardımsız büyütüyorum zaten.burda da hallederim her şeyi.ne olur bugün denize girmem güvenliklerini saglayamam diye o kadar yani.ama sürekli negatif yorumlar sürekli ama her konudaBen bir arkadasım ve onun arkadasını bir geziye goturdum tura yazdirdim yani her şeyden şikayetci olmuslardı.Çok kızmıştım kendime onları tura yazdırdıgım için seni anlıyorum
o kendisinden memnun değil,sığlık ,kahvaltı vs değil ki olay,Ay beni anlamaniza öyle sevindim ki,karı koca memnun olmadılar üç gündür.deniİ sığ buranın eşi derin yere yürürken yorukuyormks bu bile dert oldu yani
Yeni nesil annelerdeki herkes çocuguma bakmali tribinden kurtulun bence
Geçen gün döndüm tatilden. Aynı sizin gibi iki kız kardeş vardı, bacanaklar yani. Ama ikisininde iki çocuğu vardı. Biri öyle dengesizki bağırarak konuşuyor saçma sapan hareketler anlatsam gülmezsiniz bile bu ne ya dedik. Diğerleri sessiz sakin ama onlara öyle garip bakıyorlar ki. Bizim çocuklar kanki oldu ağır başlı olanlarla o yüzden hep mecburi sohbet etmek durumunda kaldık.Keşke beraber gidelim diye teklif etneseydi, ben kafa dinleyeyim istiyorum o barlara gidelim içelim eğlenelim istiyor
ben sırf konu sahibi icin yazmadim zaten burdaki konulara ve çevreme bakiyorum hep boyle bi beklenti var .kimse hayatini cocuga endeksleyemez cocuk anne ve babanin sorumlulugundadir.anne ve babanin dışındakiler isterlerse bakarlar istemezlerse bakmazlar kimseye küsmeye ,ayiplamaya gerek yok.ablamla ben kisa bi tatil yaptik o da cocuklara annemin bakmasini istedi bazi yerlerde rahat etmek icin acikcasi annem adina uzuldum o da dinlenmeye gezmeye geldi sonuç da+100000000000000000
Kv bakmıyor
Annem bakmiyor
Kardeşim bakmiyor
Yeni nesil anneleri başkalarına güvenip doğuruyor. Benimde izlenimim ayni.
ben sırf konu sahibi icin yazmadim zaten burdaki konulara ve çevreme bakiyorum hep boyle bi beklenti var .kimse hayatini cocuga endeksleyemez cocuk anne ve babanin sorumlulugundadir.anne ve babanin dışındakiler isterlerse bakarlar istemezlerse bakmazlar kimseye küsmeye ,ayiplamaya gerek yok.ablamla ben kisa bi tatil yaptik o da cocuklara annemin bakmasini istedi bazi yerlerde rahat etmek icin acikcasi annem adina uzuldum o da dinlenmeye gezmeye geldi sonuç da
Pabicccc benle de mi istemezsinSizin cocuklarinizin sorumlulugu kardesinizi ilgilendirmez.Esinize soylenin.
Bende cocuklu aileyle tatil yapmak istemezdim zorla gelmis kiz belliki.
Turkiye de durumlar tam tersi işliyor maalesef.hep beklenti hep beklenti...kreşe gitsede okula gitse de durum bu maalesef.Aynen. Ben bu sorunu aslinda sirf KKde okuyorum.
Cevremde hic duymadim kv veya annenin çocuğa bakdigini.
Genelde 6 veya 12 aylik olunca kreşe veriyorlar... bazilari 18 ay kendi bakiyor ( almanyada )
Insanlar böyle alışmış... bir kadin hamile olduğunu öğrendiği gün kreşe başvuru yapiyor ( calişan kadinlar).
Kimsede trip trap yok. Çocuklar kuzu kuzu eksi 10 derecede sabahin köründe gidiyorlar.
Bi KKde gördüm...
Ben çocuğumu veremem... annem evini birakip geldi, kv 19474739292 ay yanimda kaldi, doğumdan sonra kim bakicak?
Arkadaşım 6 hafta önce doğurdu... 14 saatlik ucak yolculuğu yapip las vegasda şuan...
Sen nerden gordun yorumumuPabicccc benle de mi istemezsin
Bqk cok uzuldum simdi![]()