• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süre tatile çıkmayacağım

offf tatilde sürekli şikayet eden insanlar midemi bulandırıyor,
yılda 1 bilemedin 2 kere tatile çıkıyoruz, onda da onun sapı, bunun kökü demesinler yani,
bence çoook haklısınız, yanımda sürekli söylenen biri olsa, çok sinir olurdum ben de.

Ben bir arkadasım ve onun arkadasını bir geziye goturdum tura yazdirdim yani her şeyden şikayetci olmuslardı.Çok kızmıştım kendime onları tura yazdırdıgım için seni anlıyorum
Valla çok sevindim beni anlayan birilerinin olmasına.ben çocukları yardımsız büyütüyorum zaten.burda da hallederim her şeyi.ne olur bugün denize girmem güvenliklerini saglayamam diye o kadar yani.ama sürekli negatif yorumlar sürekli ama her konuda

Ay beni anlamaniza öyle sevindim ki,karı koca memnun olmadılar üç gündür.deniİ sığ buranın eşi derin yere yürürken yorukuyormks bu bile dert oldu yani
o kendisinden memnun değil,sığlık ,kahvaltı vs değil ki olay,
3 katlı villa alsanız,niye 4 katlı değil diye de şikayetlenecek,
inadına rahat ol,bol kahkaha at,kahve iste de yapsın,vs zorla bakalım biraz neye benzeyecek suratı,

Keşke beraber gidelim diye teklif etneseydi, ben kafa dinleyeyim istiyorum o barlara gidelim içelim eğlenelim istiyor
Geçen gün döndüm tatilden. Aynı sizin gibi iki kız kardeş vardı, bacanaklar yani. Ama ikisininde iki çocuğu vardı. Biri öyle dengesizki bağırarak konuşuyor saçma sapan hareketler anlatsam gülmezsiniz bile bu ne ya dedik. Diğerleri sessiz sakin ama onlara öyle garip bakıyorlar ki. Bizim çocuklar kanki oldu ağır başlı olanlarla o yüzden hep mecburi sohbet etmek durumunda kaldık.
En son gün şahit olduğumuz birlikte eğlendiler falan ( bu arada masalarını gözetlemiyorum yanlış olmasın öyle yüksek sesliler ki herkes duyuyor) biri kalktı masadan dengesiz olan adama karısı bi kızdı anlatamam onlar çıkınca yemekhane den.

Orda bir kere kararımın doğru olduğunu anladım, ne sevgini ne kavganı yaşarsın başkasının yanında. Tatil mi zorunlu gidilen yer mi belli olmaz.

bence herkes kendi çekirdek ailesiyle tatile çıksın. neden böyle kalabalık gidilir ki? daha eğlenceli olsun diye mi? kesinlikle daha zahmetli oluyor. sizin beklentileriniz uymaz, onlar çocuksuz siz çocuklu. ben de çocuklu birileriyle tatile gitmek istemem, tek bir çocuk olsa neyse de 3 çocuk çok fazla. kafa kalmaz insanda yahu. çocuk ailesinin sorumluluğundadır, nokta.

ben anlamadım neden sizle tatile çıkmak istediler? ne gerek vardı?

+100000000000000000

Kv bakmıyor
Annem bakmiyor
Kardeşim bakmiyor

Yeni nesil anneleri başkalarına güvenip doğuruyor. Benimde izlenimim ayni.
ben sırf konu sahibi icin yazmadim zaten burdaki konulara ve çevreme bakiyorum hep boyle bi beklenti var .kimse hayatini cocuga endeksleyemez cocuk anne ve babanin sorumlulugundadir.anne ve babanin dışındakiler isterlerse bakarlar istemezlerse bakmazlar kimseye küsmeye ,ayiplamaya gerek yok.ablamla ben kisa bi tatil yaptik o da cocuklara annemin bakmasini istedi bazi yerlerde rahat etmek icin acikcasi annem adina uzuldum o da dinlenmeye gezmeye geldi sonuç da

Ben de anneyim. Bazi gunler gercekten cok yorucu oluyor ama cocuksuz olsam tatilde kardesimin cocuklarina bakmak istemez tatilimi yapmak isterdim. Her seyi elestirme aliskanligi olan insanlarla tatil zevkli olmuyor. Kahve isteyen de kalkip kendisi yapsin. Ben de oyle yaptim iciyorum su an. Yazdigim en daldan dala mesaj bu oldu sanirim.

Basbasa tatil yapmak istemis olma ihtimali var mi kardesinin? Nasil plan yapip gittiniz bilemiyorum ama kimse tatilde cocuk bakmaz istemez, kendi cocugu degilse..

ben sırf konu sahibi icin yazmadim zaten burdaki konulara ve çevreme bakiyorum hep boyle bi beklenti var .kimse hayatini cocuga endeksleyemez cocuk anne ve babanin sorumlulugundadir.anne ve babanin dışındakiler isterlerse bakarlar istemezlerse bakmazlar kimseye küsmeye ,ayiplamaya gerek yok.ablamla ben kisa bi tatil yaptik o da cocuklara annemin bakmasini istedi bazi yerlerde rahat etmek icin acikcasi annem adina uzuldum o da dinlenmeye gezmeye geldi sonuç da

Aynen. Ben bu sorunu aslinda sirf KKde okuyorum.
Cevremde hic duymadim kv veya annenin çocuğa bakdigini.

Genelde 6 veya 12 aylik olunca kreşe veriyorlar... bazilari 18 ay kendi bakiyor ( almanyada )

Insanlar böyle alışmış... bir kadin hamile olduğunu öğrendiği gün kreşe başvuru yapiyor ( calişan kadinlar).

Kimsede trip trap yok. Çocuklar kuzu kuzu eksi 10 derecede sabahin köründe gidiyorlar.

Bi KKde gördüm...

Ben çocuğumu veremem... annem evini birakip geldi, kv 19474739292 ay yanimda kaldi, doğumdan sonra kim bakicak?

Arkadaşım 6 hafta önce doğurdu... 14 saatlik ucak yolculuğu yapip las vegasda şuan...

Esiniz konusunda hakli olabilirsiniz ama o da toplanti icin gitmis sonucta is tatilden daha onemli
Kardesiniz konusunda haksizsiniz kimse sizin cocuklariniza bakmak ilgilenmek yada sizi dinlendirmek zorunda degil
Ben bu beklentiyi gercekten anlayamiyorum benim de var iki cocugum kimseden boyle bir beklentim yok
Ben yaptim o cocuklari kendi kararimdi neden baskasi ugrassin ki , onlara ne yahu

teyze, hala, amca, dayı, kardeş kimseden yana beklentiye girmeyin...mutlaka bir şey eleştiriyorlar...mutlu olacaksan da kursağında koyuyorlar...gerek yok kimseye.... yaptığınız iş zorunuza gitmez, karşı taraf birde ilgi, hizmet bekliyo.. moral verip; yardım etmezler....binde bir yardım edeni vardır... çocuklarla kendiniz daha iyi zaman geçirirsiniz emin olun...

Sizin cocuklarinizin sorumlulugu kardesinizi ilgilendirmez.Esinize soylenin.

Bende cocuklu aileyle tatil yapmak istemezdim zorla gelmis kiz belliki.

Aynen. Ben bu sorunu aslinda sirf KKde okuyorum.
Cevremde hic duymadim kv veya annenin çocuğa bakdigini.

Genelde 6 veya 12 aylik olunca kreşe veriyorlar... bazilari 18 ay kendi bakiyor ( almanyada )

Insanlar böyle alışmış... bir kadin hamile olduğunu öğrendiği gün kreşe başvuru yapiyor ( calişan kadinlar).

Kimsede trip trap yok. Çocuklar kuzu kuzu eksi 10 derecede sabahin köründe gidiyorlar.

Bi KKde gördüm...

Ben çocuğumu veremem... annem evini birakip geldi, kv 19474739292 ay yanimda kaldi, doğumdan sonra kim bakicak?

Arkadaşım 6 hafta önce doğurdu... 14 saatlik ucak yolculuğu yapip las vegasda şuan...
Turkiye de durumlar tam tersi işliyor maalesef.hep beklenti hep beklenti...kreşe gitsede okula gitse de durum bu maalesef.
Üst komsumuz var kizi uygun birini bulamadi on tane bakici geldi gitti hic birini begenmedi su an kadin göçebe gibi bi kendi evinde bi kizinin evinde iki cocuga bakiyor belli bir yaştan sonra insanlar yoruluyor yetersiz kaliyor.şu an kizinin talebi annesinin yakinina taşinmasi ama annesi istemiyor...

"az ye de bi sekreter tut" diye kaba bir tabir vardır bilir misiniz?

bu kadar yorulup da kardeşinizden destek bekleyecek hale geldiyseniz bakıcı tutun.

ben şahsen tatilimde ablamın çocuklarına bakıcılık yapmak istemem. siz diyorsunuz çocuklardan tatil yapamadım. e belki o da öyle hissediyor.

bencilce buldum bu tavrınızı. siteminiz kardeşinize değil eşinize olmalı. eşiniz size yardım etmeli.

Bence iyi yapıyor kardeşin
Biraz ilgilense ayy bu benim çocuğum tribine giren tipler var.o yüzden herkes kendi çocuğuna baksın..ben olsam zaten onun yerinde 3 çocuklu kardesimle tatilede çıkmam .hayır bakmasına bakarsın da mükemmel annelere yaranamıyorsun da ..

Back
X