• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süre tatile çıkmayacağım

Sen de haklısın fakat kardeşine de kızamıcam..çocuklu tatil çok zor çocuksuz olan çiftler için. Biz eşimle özellikle yetişkin oteli tercih ediyoruz çünkü etraftaki çocuk sesi bile rahatsıs ediyor..yine de kardeşin ve eşi sizle vakit geçirmek için tatile çıkmışlar belki onların anlayışına uygun bir yere gitmediniz sonuçta herkes yılboyu çalışıyor sessiz sakin dinlenebilecei kusursuz bir tatil diler.:

Çok mutsuzum,kardeşim ve eşi ile tatile geldik. Onların çocuğu yok henüz benim 3 çocuğum var. Neyse geldik geleli bir türlü mutlu olmadı.bin pişman oldum birlikte geldiğimize. Yemeğe, sezlonga,sineğe,böceğe, banyoya,balkona,yumurtanın başlanması süresine kadar her şeye ama her şeye bahanesi var.dedim ki artık daha önce nerelerde tatil yaptiysan beğenmiyorsun hiçbir şeyi. Üstüne eşim çok yoğun,pazartesi salı teli hiç susmadi, bugün de beni burda bıraktı gitti toplantıya,şimdi yolda dönüyor.sabahtab beri çocuklarla tek başıma ilgileniyorum,kardeşim sadece yemek saatinde yardımcı oldu sonra gitti odasına.bundan önce buraya arkadaşım ve eşiyle gelmiştim ve cokk daha fazla eglenmistim.oyke pişmanım ki hem eşime hem kardeşime kırgınım.neden kimse benim ne kadar yorgun olduğumun farkında değil.

Az ye de uşak tut diyen bile oldu yani.mesele çocuk bakımı değil anlatamadım galiba.cocuklatim 1 yaşından beri kreste öyle çok pimpirikki falan da değilim. Sorun kardeşim ve eşinin her şeye ama her şeye sorun bulmaları.ruzgar esse kötü güneş olsa kötu, şezlong denize uzak , şemsiye küçük,deniz kumlu vs vs vs.yani öyle çok olumsuz eleştiri aldık ki enerjim düştü.javuz var oraya git diyorum sauna var diyorum sevmem diyor.
Ay cok zor ya cocuklu insanin cocuksuz aileyede gitmesi cocukluda olsa inanin farkli problemler çıkıyor özellikle aile bireyleriyle gidince daha sikinti aslinda cunku aile bağları oldugu ve tekrar yüzyüze bakilacagi icin cok kırıcı olmamak lazim buda insanı cok kasiyor ayrica eslerinde olduğu bir tatil olduğu icin Mumkun oldugunca kirici olmamaya çalışın zira siz kardessiniz utunur affedersiniz ama esler icin aynı durum olmuyor

Daha önce hiç birlikte tatile çıkmadığını için şezlong başına saat başı garson beklediğini bilemedim.
Iyide yeni tanışmadınız ki kardeşinizle. Huyunu suyunu en iyi siz bilirsiniz,sonuçta yıllarınız geçmiş aynı çatı altında.
Eleştriyorsa kardeşiniz,sizde cevabını verin,yabancı mı? Hergün yumurta mı yiyeceğiz demis ya,deseydiniz "canım mutfak orada,yabancı değilsin,canın ne istiyorsa pişiriver"diye.
Yada yardım etmiyorsa yemeğe,işe vs. Canım ben çocuklarla ilgileniyorum,şunu da sen hallediver deseydiniz.
Arkadaşınız olur sizinle gelen,ilk defa aynı evde kaldığınız biri olur amenna ama kardeşinizi tanıyorsunuz,böyle yapacağını biliyordunuz,gelme deseydiniz. Ben çocuklarla ancak ilgilenebiliyorum,ev dağınık olur,gürültü patırtı olur,siz başka plan yapın deseydiniz o halde.

Kahvaltidayiz, ucunu de doyurmaya çalışıyorum ve bana diyor ki her sabah haşlanmış yumurta mı yiyeceğiz diyor

sen çok haklısın kardeşim kimse kusura bakmasın ama o kardeşine söyle az yesinde bir uşak tutsun kendıne ,

o yazlık ev sizin mi , kaç günlüğüne geldi yanınıza

Siz de kardesinizden farkli degilsiniz, o cocuklar sizin,gunu gelir siz tek basiniza bakarsiniz,baska bir gun gelir esiniz tek basina bakar. İyi valla tatile gidiyorsunuz diye camii avlusuna biraksaydiniz keske

Back
X