• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süre tatile çıkmayacağım

Az kitap okuyun nolur,nasıl çıkarıyorsunuz bu yorumları,pimpirikki anneymisim,tripliymisim,kaprisliymisim,üç gündür yanımda bir türlü mutlu olmayan trip atan otlayan bir kardeşten bahsediyorum. Mune Mune konumu kapatır mısın lutfen

Turkiye de durumlar tam tersi işliyor maalesef.hep beklenti hep beklenti...kreşe gitsede okula gitse de durum bu maalesef.
Üst komsumuz var kizi uygun birini bulamadi on tane bakici geldi gitti hic birini begenmedi su an kadin göçebe gibi bi kendi evinde bi kizinin evinde iki cocuga bakiyor belli bir yaştan sonra insanlar yoruluyor yetersiz kaliyor.şu an kizinin talebi annesinin yakinina taşinmasi ama annesi istemiyor...

Bana normal ve sağlıklı gelmiyor bu tavirlar.
Bilmiyorum ama az ye kendin bak demek geliyor icimden.
Bakıcı değiştirmek neymiş? Nedense bu tip kadinlar kendileri mahalle arasinda ip oynayarak büyümüş oluyorlar...

Yani ilk yillarimi trde yaşadım. Bakicim... bale kursu filan yokdu. Sabahdan akşama kadar mahalle arasi oyun oynardim...

Eee 2 uni bitirdim... 5 dil konuşuyorum... demekki bu cocuklara verilen ilgi bana verilseydi cumhurbaşkanı olurdum ( dedemin lafı)

Ben şahsen, hastalik haric, kimsenin çocuğuna bakmam. Bakamayan doğurmasın kafasindayim

memnuniyetsiz insanlarla vakit geçirmekten bende hoşlanmam...bunu başkalarına soyleyerek memnun olunacak ortam hazırlama gayretlerinide görmemek mümkün değil. istemeyen beğenmeyen hoşlanmayan eşlik etmez.eleştirilere vereceğiniz bir çözüm yoksa kulaklarınızı kapayın bir daha da tatil olayını kararlaştırıken gözden geçirin eşlik edecekleri

Ben rezervasyon yaparken bile otelin çocuk kabul etmemesini göz önünde bulunduruyorum. Çocuklarla geleceğinizi bildikleri halde böyle yapmaları ayıp. Ortak plan yapılmasaydı madem. Siz kendinize pişirin onlar kendilerine pişirsin. Siz kendi çöpünüzü toplayın onlar kendi çöplerini toplasınlar otel gibi kullanın evi.
Onlar bara vs. Gitsinler siz de park bölümü olan özel plajlara gidin, çocuklar oynasın siz dinlenin. Iki ayrı çift gibi takılın başka önerebileceğim bişey gelmedi aklıma

ne biçim yorumlar bunlar.
el çocuğumu bakacağı. ablasının çocukları yeğenleri. ne olur sanki ilgilense biraz.
ablasının ki de can.
O kadıncağız da taitl yapacak.
ne olur sanki iki kardeş ilgilense.
yarın onun çocuğu olur yine birlikte bakarlar.
bu ne bencillik böyle.
"tatile geldim efendim bakamam" sanki sırtına sardı çocukları..
kardeş böyle günler için var. birbirine destek olacak tabi.
ablası çocuklarla ilgilenmekten perişan olsun. onlar tatildeyiz şekerim modunda.
kusura bakmayın ablasını düşünmeyen,azıcıkta ablam dinlensin demeyen kardeşe kardeş diyemem

Yahu mevzu çocuk bakımı değil ki.
3 çocukla ilgilenirken üstüne hicbir şey beğenmeyen, sürekli mızmızlanma halindeki kardeşin şikayetleri bunalttı beni diyor kadin. Ben de insanım diyor.
Ben mi anlamadım konuyu acaba?
Doğru anlayan nadir uyelerdensiniz. Çocuklara hiç baktiralim zaten en büyüğü 6 yaşında ucu de eline doğdu ama bez değiştirmeyi bile bilmez,yemeklerini yedirmez. Çok şükür elim ayağım tutuyor bakıyorum yani.

Bana normal ve sağlıklı gelmiyor bu tavirlar.
Bilmiyorum ama az ye kendin bak demek geliyor icimden.
Bakıcı değiştirmek neymiş? Nedense bu tip kadinlar kendileri mahalle arasinda ip oynayarak büyümüş oluyorlar...

Yani ilk yillarimi trde yaşadım. Bakicim... bale kursu filan yokdu. Sabahdan akşama kadar mahalle arasi oyun oynardim...

Eee 2 uni bitirdim... 5 dil konuşuyorum... demekki bu cocuklara verilen ilgi bana verilseydi cumhurbaşkanı olurdum ( dedemin lafı)

Ben şahsen, hastalik haric, kimsenin çocuğuna bakmam. Bakamayan doğurmasın kafasindayim
Bana da normal gelmiyor sanki birilerine bisey sunmuscasina hep bi özen bekleniyor herkes etrafimda pervane olsun isteniyor .keyfe keder bakicilar işten çıkariliyor çünkü biliyorlar ki birileri peşlerinden koşacak yada KOŞMALI bu tavir çok bencilce.
Ve dedigin gibi bu kadinlarin çogu sokakta oynayarak buyumusler.
Bi de kayinvalideleri eve çagiriyorlar sonuç olarak birbirlerine giriyorlar hepsi yanlis...

Doğru anlayan nadir uyelerdensiniz. Çocuklara hiç baktiralim zaten en büyüğü 6 yaşında ucu de eline doğdu ama bez değiştirmeyi bile bilmez,yemeklerini yedirmez. Çok şükür elim ayağım tutuyor bakıyorum yani.
Kimse yorgun oldugumun farkinda degil yazan sizsiniz .cocuk konusunu dile getirende onuk disinda kardesinizn kapris yapmasi zaten yanlis

Seni cok iyi anlıyorum teyzesi ama bağırmaya hakki yok. En basindan cocuklarla gideceginizi biliyormus madem gelmeseymiş. 3 cocuklu kadindan hizmet beklemekte ayri bi cinslik burdakilerin hepsi sizin ondan yardim beklediğinizi anlamis ama durum farkli. Ben 3 cocukla sefil olacak kardesim denizden gelip kocişkom denize girerken yoruldu kahve yapta icelim diyecek varya agzina kürekle vurasim gelir yani... sabredin ve bi daha kardesinizle gitmeyin. Açık açık söyleyin bi daha ben sizinle tatile gelmem deyin hizmetiçi degilsiniz siz

Üstüne eşim çok yoğun,pazartesi salı teli hiç susmadi, bugün de beni burda bıraktı gitti toplantıya,şimdi yolda dönüyor.sabahtab beri çocuklarla tek başıma ilgileniyorum,kardeşim sadece yemek saatinde yardımcı oldu sonra gitti odasına.bundan önce buraya arkadaşım ve eşiyle gelmiştim ve cokk daha fazla eglenmistim.oyke pişmanım ki hem eşime hem kardeşime kırgınım.neden kimse benim ne kadar yorgun olduğumun farkında değil.
Hani bunları okumasam uydurdum herhalde diyeceğim bi anda tek sikayetiniz mızmızlanması oldu sadece pes :KK70:

Evet üç cocujla yoruldum yazdım ,ve mutlu olmak kafa dinlemek istiyorum,sürekli mutsuz bir tiple uğraşmak kolay iş değil haliyle, bakın yorumlarda yerden yere vurdunu beni, gerçekten tek başıma büyütüyorum çocukları lohusayken iki defa ateşli hastalık geçirdik annem yine de gelmedi yanıma bahçede iş zamanı diye.cakisiyorim çocuklarım kreste büyüyor.ateslenseler bile krese bırakıyorum.bazi yorumlar çok acımasız.ben çocuk yaparken teyzesi bakar anneannesi gelir diye plan yapmadım hiçbir zaman.
En büyük sorun şu ,ben anlatım her şeye yetiştirin kardeşim canı sıkılınca atlar akşam yemeğine bana gelir gece kalır ,ben her işi hallederim ama yardıma hiç ihtiyacım olmaz. Beni fazla güçlü görüyorlar.her insanın bir dayanma gücü sınırı var.annem mesela şu anda erkek kardeşimin evinde kalıyor yeğenime bakmak için.neden çünkü annesi krese ya da bakıcıya givenemiyor. Annem evini kapatıp onlarda kalıyor ama ben 1 hafta hasta yatıyorum,kimseden yardım isteyemiyorim

[QUOTE="anneyim83, Üstüne eşim çok yoğun,pazartesi salı teli hiç susmadi, bugün de beni burda bıraktı gitti toplantıya,şimdi yolda dönüyor.sabahtab beri çocuklarla tek başıma ilgileniyorum,kardeşim sadece yemek saatinde yardımcı oldu sonra gitti odasına.bundan önce buraya arkadaşım ve eşiyle gelmiştim ve cokk daha fazla eglenmistim.oyke pişmanım ki hem eşime hem kardeşime kırgınım.neden kimse benim ne kadar yorgun olduğumun farkında değil.
Hani bunları okumasam uydurdum herhalde diyeceğim bi anda tek sikayetiniz mızmızlanması oldu sadece pes :KK70:[/QUOTE]
Bir kadinlar kulubu klasigi destek göremeyince manevra yapip yazan uyeleri anlayişi kıt ilan etmek...

Evet üç cocujla yoruldum yazdım ,ve mutlu olmak kafa dinlemek istiyorum,sürekli mutsuz bir tiple uğraşmak kolay iş değil haliyle, bakın yorumlarda yerden yere vurdunu beni, gerçekten tek başıma büyütüyorum çocukları lohusayken iki defa ateşli hastalık geçirdik annem yine de gelmedi yanıma bahçede iş zamanı diye.cakisiyorim çocuklarım kreste büyüyor.ateslenseler bile krese bırakıyorum.bazi yorumlar çok acımasız.ben çocuk yaparken teyzesi bakar anneannesi gelir diye plan yapmadım hiçbir zaman.
En büyük sorun şu ,ben anlatım her şeye yetiştirin kardeşim canı sıkılınca atlar akşam yemeğine bana gelir gece kalır ,ben her işi hallederim ama yardıma hiç ihtiyacım olmaz. Beni fazla güçlü görüyorlar.her insanın bir dayanma gücü sınırı var.annem mesela şu anda erkek kardeşimin evinde kalıyor yeğenime bakmak için.neden çünkü annesi krese ya da bakıcıya givenemiyor. Annem evini kapatıp onlarda kalıyor ama ben 1 hafta hasta yatıyorum,kimseden yardım isteyemiyorim
Cocuklarla sabahtan beri tek basima ilgileniyorum yazmissiniz yorumlar onun uzerine yazildi.madem karsesiniz cok negatif sorumsuz neden tatile ciktiniz o halde

Cocuklarla sabahtan beri tek basima ilgileniyorum yazmissiniz yorumlar onun uzerine yazildi.madem karsesiniz cok negatif sorumsuz neden tatile ciktiniz o halde
Daha önce hiç birlikte tatile çıkmadığını için şezlong başına saat başı garson beklediğini bilemedim.

Yahu mevzu çocuk bakımı değil ki.
3 çocukla ilgilenirken üstüne hicbir şey beğenmeyen, sürekli mızmızlanma halindeki kardeşin şikayetleri bunalttı beni diyor kadin. Ben de insanım diyor.
Ben mi anlamadım konuyu acaba?[/Qu
Ben de tam olarak böyle anladim
Cocuklar insani yoruyor zaten. Bir de herseye mizmizlanan cocuktan beterlerle ugrasmak daha zordur.

Tek başınıza 3 çocuk büyütmeniz kimseden yardım isteyememeniz kardesinizin sorunu mu peki?O öyle bi insan siz de böyle bi insansınız.Kimseye tek başına çocuk yetiştirdi kimseden yardım istemedi diye madalya vermiyolar olması gereken bu zatem de hadi neyse.Siz de isteyin yardım o zaman neyi elestiriyosunuz ne istiyosunuz ben anlamadım.Zaten kimseyle tatile gidilmez tatil dediğin ailecek olur ben burada duyuyorum kardesle arkadasla ailecek tatile gidildiğini

Kahvaltidayiz, ucunu de doyurmaya çalışıyorum ve bana diyor ki her sabah haşlanmış yumurta mı yiyeceğiz diyor

Back
X