Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

pcye bağlama kablosu varmı cnm :26:

kıyamam ya aileler nekadar fedakarlarr kendilerine yenı almıyolar bizim eskileri kullanıyolar kızlarr bayramlık kıyafet aldınız mı bakıyımmmm

kıyamam ya aileler nekadar fedakarlarr kendilerine yenı almıyolar bizim eskileri kullanıyolar kızlarr bayramlık kıyafet aldınız mı bakıyımmmm

benim babam telini aldınmı elimee hemen gozleri diker kontor atıyorum sanıyo ama alarmı kur demeye geliyor bigun kurmıycam gorcek

ben bayramda yokum bebişim

Son düzenleme:
gerçi benim teller ikinci el sayılmaz ya o kadar temiz bakıyorum ki var yaa ne bir çizik ne bir hasar oluyor 2 senelik dokunmatik telimi gören yeni mi aldın derdi hep değiştirmeden önce
öyle valla yaa canlarım benimşu hayatta en değer verdiklerim ailem yani sonuçta ama ben gene de karahana birinci sırada değer veriyorum yaa bu çocuk benim aklımdan neden çıkmıyor poff
ALLAH ailemizi ve sevdiğimizi başımızdan eksik etmesin gerçi benim sevdiğim beni bıraktı ama neyse
gel atractive gene melankoliye gelll
ben henüz almadım bakalım bi kaç güne çıkarım mağaza mağaza dolaşmaya umarım beğendiğim bişiler bulurum yaa içime sinen:)

Son düzenleme:
benim babam telini aldınmı elimee hemen gozleri diker kontor atıyorum sanıyo ama alarmı kur demeye geliyor bigun kurmıycam gorcek

hahahhh kendıne tl mi atıyosun sanıyoo izmirde sevgilinle olacaksın dmiii ah ahhh bende benımkiyle olsaydım asıl ozaman bayramı yapacaktımdaaa

aynı benim babam ya hemen bişi yapıyorum tele sanar birde iki hattı vardı eskiden ALLAH tan faturlıda hattı onun için dırdırlamıyor

kıyamam ya Allah gönlündekini hayırlıysa sana nasip etsin canımm insan sevince kolay kolay silip atamaz ama bence o cocukta seni unutmamıştır en son ayrılığınızı tam olarak bilmiyorum tabi kötü müydü ​

aynı benim babam ya hemen bişi yapıyorum tele sanar birde iki hattı vardı eskiden ALLAH tan faturlıda hattı onun için dırdırlamıyor

ya kızım bide mesaj kısmına giriyorum bi bakıyorum herkese bos mesaj atmıs eskiden hattı kontorluydu derdi sizmi atıyosunuz bir baktım mesaj kutusu bos mesajlarla dolu bilmiyo paso mesaj atmıs millete

ne zaman gelcek fatih yada geldimi yazdında ben kacırdım:26:
yok cnm geçende konuştuk bayramda gelmeyi düşünüyorum hem 2 gün tatili varmış şimdi ramazanda adam akıllı rahatca bişey yiyip içemeyiz diyo oruçlu insanlar var yiyemem ben dedi bende tmm dedim sonucta surda 1 hafta bişey kaldı

hmm iyi birsey kalmadı senle ben goruselimde gozumuz aydın olsun yaahuu

Son düzenleme:
ya kızım bide mesaj kısmına giriyorum bi bakıyorum herkese bos mesaj atmıs eskiden hattı kontorluydu derdi sizmi atıyosunuz bir baktım mesaj kutusu bos mesajlarla dolu bilmiyo paso mesaj atmıs millete
hahahaaaa ay hiç gülesim yoktuuu ben annemın facedeki alınmalarına cok gülüyorum yaa diyo şu arkadasımın paylaştıgı sözü begenecektım ama begenmicem o benım hiçbişeyimi begenmiyo seda ben niye begeneyim ben enayi miyimmmm

gerçi ayrıldık lafı geçmedi ama ben kendi kendime ayrıldım işte
off bilmiyorum işte kavga ettik kızım benim için fedakarlık yap diyorum yapamıyor dedim ki buna face ini kapa dedim aylar geçti kapamadı en sonunda patladım yani dedim senin için bir hiçim seninle evlenmicem sen ne biçimsin bir faceinden vazgeçmiyorsun sevgiliyken dinlemiyorsan beni evlenince3 hiç dinlemezsin ben beni dinleyen bir erkek isterim öyle yok rahatlık diyorum sen değişmezsin falan
o da dedi beni bir tek şu dünyada sen değiştirebilirsin falan fişman işte biz bir kavga sonrda da msjlarda kavgaya devam ama yinede kapamadı face ini sinir oluyorum sinir ama onun için orası önemliysde mutlu mesut yaşasınlar faceiyle yapabiliceğim bişi yok benim isteklerimi yapmayan biriyle yapamazdım

komikler yaaa benimkide geçen geldi babam dedi ben bu teli kullanamıcam galiba (benim dokunmatik teli ona kaldı ya )ama nasıl öfkeli
niye ki dedim
resim çekmiyor bu dedi katıldım gülmekten
gösterdim bak böyle yapıcaksın diye
kız benim babamda enteresan msjları okuyabiliyor cevap yazamıyor

hahahahah alemmiş annende ayol anne işte ya her haleri tatlı dimi ALLAH başımızdan eksike etmesin
senin annende baya modernmiş face i bile var

heee benim babamda okur ama yazamaz ah bide goruyonmu resimlerle bozdular kafayı babamda oyle alır gittigi yerleri ceker telden falan ne meraklılar boyle seylere he

Son düzenleme:
hmmm anladım cnm yanı cokta kırıcı sözler falan geçmemş aranızda barışırsınız gibi geldi bana gerçi face konuusunda haklısın yanı kapatsa neolurkii seni kaybetmeye değer mi ama erkek milleti iştee napıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…