- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.121
pcye bağlama kablosu varmı cnm :26:arka kapagı degisiyor bide kırmızı kapak var kutusunda..
cift sim kart,bluetooth,usb destegi,mp3 calar,fm radyo,harici kart girisi,wap,msn,facebook,java,dahili kamera..aklıma gelen bunlar kamera cozunurlugu cok iyi degil onu belirtiyim ben ihtiyac duymuyorum oyuzden problem olmuyor fiyatı suan en fazla 300 dur
pcye bağlama kablosu varmı cnm :26:
kıyamam ya aileler nekadar fedakarlarr kendilerine yenı almıyolar bizim eskileri kullanıyolarbenimde babam hep benim telleri kullanıyor adamın gözü mü kalıyor ne
3-4 yıl önce nokia n73 almıştı bana çok favoriydi o zamanlar o tel sonra ben samsung u700 aldım nokia babama kaldı sonra yine değiştirdim u 700 ü de babam kaptı u700 ü önce anneme vermiştim bozulmuştu abbam niye bana vermiyosun diye
blackbery i almadan önce bende samsung corby vardı dokunmatik o da şimdi babama kaldı hemen dedi ben kullanayım bunu diye
kıyamam ya aileler nekadar fedakarlarr kendilerine yenı almıyolar bizim eskileri kullanıyolarkızlarr bayramlık kıyafet aldınız mı bakıyımmmm
aa tmm cnmvar cnm usb destegi
gerçi benim teller ikinci el sayılmaz ya o kadar temiz bakıyorum ki var yaa ne bir çizik ne bir hasar oluyor 2 senelik dokunmatik telimi gören yeni mi aldın derdi hep değiştirmeden öncekıyamam ya aileler nekadar fedakarlarr kendilerine yenı almıyolar bizim eskileri kullanıyolarkızlarr bayramlık kıyafet aldınız mı bakıyımmmm
hahahhh kendıne tl mi atıyosun sanıyoobenim babam telini aldınmı elimee hemen gozleri diker kontor atıyorum sanıyoama alarmı kur demeye geliyor bigun kurmıycam gorcek
ben bayramda yokum bebişim
hahahhh kendıne tl mi atıyosun sanıyooizmirde sevgilinle olacaksın dmiii ah ahhh bende benımkiyle olsaydım asıl ozaman bayramı yapacaktımdaaa
benim babam telini aldınmı elimee hemen gozleri diker kontor atıyorum sanıyoama alarmı kur demeye geliyor bigun kurmıycam gorcek
ben bayramda yokum bebişim
kıyamam ya Allah gönlündekini hayırlıysa sana nasip etsin canımm insan sevince kolay kolay silip atamaz ama bence o cocukta seni unutmamıştır en son ayrılığınızı tam olarak bilmiyorum tabi kötü müydügerçi benim teller ikinci el sayılmaz ya o kadar temiz bakıyorum ki var yaa ne bir çizik ne bir hasar oluyor 2 senelik dokunmatik telimi gören yeni mi aldın derdi hep değiştirmeden önce
öyle valla yaa canlarım benimşu hayatta en değer verdiklerim ailem yani sonuçta ama ben gene de karahana birinci sırada değer veriyorum yaa bu çocuk benim aklımdan neden çıkmıyor poff
ALLAH ailemizi ve sevdiğimizi başımızdan eksik etmesin gerçi benim sevdiğim beni bıraktı ama neyse
gel atractive gene melankoliye gelll
aynı benim babam ya hemen bişi yapıyorum tele sanar birde iki hattı vardı eskiden ALLAH tan faturlıda hattı onun için dırdırlamıyor
yok cnm geçende konuştuk bayramda gelmeyi düşünüyorum hem 2 gün tatili varmış şimdi ramazanda adam akıllı rahatca bişey yiyip içemeyiz diyo oruçlu insanlar var yiyemem ben dedi bende tmm dedim sonucta surda 1 hafta bişey kaldıne zaman gelcek fatih yada geldimi yazdında ben kacırdım:26:
yok cnm geçende konuştuk bayramda gelmeyi düşünüyorum hem 2 gün tatili varmış şimdi ramazanda adam akıllı rahatca bişey yiyip içemeyiz diyo oruçlu insanlar var yiyemem ben dedi bende tmm dedim sonucta surda 1 hafta bişey kaldı
hahahaaaa ay hiç gülesim yoktuuuya kızım bide mesaj kısmına giriyorum bi bakıyorum herkese bos mesaj atmıs eskiden hattı kontorluydu derdi sizmi atıyosunuz bir baktım mesaj kutusu bos mesajlarla dolu bilmiyo paso mesaj atmıs millete
kıyamam ya Allah gönlündekini hayırlıysa sana nasip etsin canımm insan sevince kolay kolay silip atamaz ama bence o cocukta seni unutmamıştır en son ayrılığınızı tam olarak bilmiyorum tabi kötü müydü​
ya kızım bide mesaj kısmına giriyorum bi bakıyorum herkese bos mesaj atmıs eskiden hattı kontorluydu derdi sizmi atıyosunuz bir baktım mesaj kutusu bos mesajlarla dolu bilmiyo paso mesaj atmıs millete
sorma valla burnumda tütüyoooo zaten ben onu bebek gibi seviyorum yaa yanağından makas alıyorum heppp of cok tatlııııı aşkım kabardı genehmm iyi birsey kalmadı senle ben goruselimde gozumuz aydın olsun yaahuu
hahahaaaa ay hiç gülesim yoktuuuben annemın facedeki alınmalarına cok gülüyorum yaa diyo şu arkadasımın paylaştıgı sözü begenecektım ama begenmicem o benım hiçbişeyimi begenmiyo seda ben niye begeneyim ben enayi miyimmmm
komikler yaaa benimkide geçen geldi babam dedi ben bu teli kullanamıcam galiba (benim dokunmatik teli ona kaldı ya )ama nasıl öfkeli
niye ki dedim
resim çekmiyor bu dedi katıldım gülmekten
gösterdim bak böyle yapıcaksın diye
kız benim babamda enteresan msjları okuyabiliyor cevap yazamıyor
hmmm anladım cnm yanı cokta kırıcı sözler falan geçmemş aranızda barışırsınız gibi geldi bana gerçi face konuusunda haklısın yanı kapatsa neolurkii seni kaybetmeye değer mi ama erkek milleti iştee napıcaksıngerçi ayrıldık lafı geçmedi ama ben kendi kendime ayrıldım işte
off bilmiyorum işte kavga ettik kızım benim için fedakarlık yap diyorum yapamıyor dedim ki buna face ini kapa dedim aylar geçti kapamadı en sonunda patladım yani dedim senin için bir hiçim seninle evlenmicem sen ne biçimsin bir faceinden vazgeçmiyorsun sevgiliyken dinlemiyorsan beni evlenince3 hiç dinlemezsin ben beni dinleyen bir erkek isterim öyle yok rahatlık diyorum sen değişmezsin falan
o da dedi beni bir tek şu dünyada sen değiştirebilirsin falan fişman işte biz bir kavga sonrda da msjlarda kavgaya devam ama yinede kapamadı face ini sinir oluyorum sinir ama onun için orası önemliysde mutlu mesut yaşasınlar faceiyle yapabiliceğim bişi yok benim isteklerimi yapmayan biriyle yapamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?