Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aa cok tatlıymış buu özellikleri neler cnm kısaca bahsetsene bide tabi fiyatıııı

arka kapagı degisiyor bide kırmızı kapak var kutusunda..

cift sim kart,bluetooth,usb destegi,mp3 calar,fm radyo,harici kart girisi,wap,msn,facebook,java,dahili kamera..aklıma gelen bunlar kamera cozunurlugu cok iyi degil onu belirtiyim ben ihtiyac duymuyorum oyuzden problem olmuyor fiyatı suan en fazla 300 dur

hımmm iyiymiş ya bakalım annemle cıkıcaz bi günnn tabi benım telde anneme gidecekk kadıncağız hep benım ikinci ellerimi kullanıyo

benimde babam hep benim telleri kullanıyor adamın gözü mü kalıyor ne
3-4 yıl önce nokia n73 almıştı bana çok favoriydi o zamanlar o tel sonra ben samsung u700 aldım nokia babama kaldı sonra yine değiştirdim u 700 ü de babam kaptı u700 ü önce anneme vermiştim bozulmuştu abbam niye bana vermiyosun diye
blackbery i almadan önce bende samsung corby vardı dokunmatik o da şimdi babama kaldı hemen dedi ben kullanayım bunu diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…