- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.101
evet yaa o da cok önemliii sevgilimin sesiniii net duyayımm bazen duymuyorum deli oluyoruzben general mobile kullanıyorum c3 benzeri zaten oda memnunum sesi yuksek veriyor en cok bu yuzden seviyorum ama c3 de kuzende var oda memnun
yok onu almayayım cnm ya fatihte vardııı bi türlü adam akıllı kullanamadı telii hep arıza ya tuşları basmaz ekran kırılır çizilirriphone
evet yaa o da cok önemliii sevgilimin sesiniii net duyayımm bazen duymuyorum deli oluyoruzsenınkinin şarjı nasıl :26:
yok onu almayayım cnm ya fatihte vardııı bi türlü adam akıllı kullanamadı telii hep arıza ya tuşları basmaz ekran kırılır çizilirr
yanı şarjı bikac gün gitsin istiyorummm şarjı iyi gidiyomu diye sormak istedim cnmsarjı derken canım ?
evet cok kaba bi telefon yaaa ev telefonu gbiii büsbüyükkk ben kibar seviyorum birazheee arkası vidalı falan o ne len oylebluetooth sadece kendi aralarında var yiyim o telefonu ben
onuda bi araştırayım gerçi nokıa dsında pek düşünmüyorum en kaliteli tel o yaParan varsa ama samsung galaxy s3 ü öneririm. İphoneden çok daha iyi..
yanı şarjı bikac gün gitsin istiyorummm şarjı iyi gidiyomu diye sormak istedim cnm
evet cok kaba bi telefon yaaa ev telefonu gbiii büsbüyükkk ben kibar seviyorum biraz
aa cok tatlıymış buu özellikleri neler cnm kısaca bahsetsene bide tabi fiyatııııhee valla kac gundur tek cizgiyle yasadı telefonbugun kıyamadımda taktım oyle az geldi gozume
şarjı nasıl bide nekadara aldınnn sanadaa aynı soruları sorayımm benım için önemli çünkü bunlar
ne güzell inşallah hepimiz o günleri görürüz yaaaa ondan bebegım olsun cok istiyorummm ikisininde o fındık burunlarını öpücemmsevgilim de
Ayy kıyamam seviyorum seni kız ben de istiyorum bunu
yazmıişşş
hımmm iyiymiş ya bakalım annemle cıkıcaz bi günnn tabi benım telde anneme gidecekk kadıncağız hep benım ikinci ellerimi kullanıyomodeli blackberry 9220 600tl ye aldım
şarjıda 3 gün falan gidiyor işte ama aşırı memnunum canım telefonumdan
aa cok tatlıymış buu özellikleri neler cnm kısaca bahsetsene bide tabi fiyatıııı
hımmm iyiymiş ya bakalım annemle cıkıcaz bi günnn tabi benım telde anneme gidecekk kadıncağız hep benım ikinci ellerimi kullanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?