- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.161
Meraba canım
Canım flört dönemi uzadıkça ilişkiler kötüleşiyor genelde
Burada bunu gördüm
doğru diyorsun da yaşım 18 ünv.başlıcam evlenmek imkansız olduğu için yapacak bir şey yok
Hayirli olsun istedgin bolum ve universiteyi kazanirsin insallah
Kac yildir berabersiniz
4 sene yeni bitti 5 in içerisindeyiz işte :) ama işler karışık sonumuz hayır olsun
Lise 1 de filan tanistiniz demek
Lise bitti de universite bitecek de
İsiniz zor gibi tatlim
sevgilim teslim olmuş çok şükür sağ salim vardı iskenderun a
çok şükür canım iskenderun güzel yerdir ya
Hadi Allah sabirlar versin canim sana askerine ve ailesinesevgilim teslim olmuş çok şükür sağ salim vardı iskenderun a
Ya kuzum niye ayriliyorsunuzayrılıyoruz zaten herkesin beklediği büyük gün gerçekleşecek 1-2 güne
Hadi Allah sabirlar versin canim sana askerine ve ailesinesevgilim teslim olmuş çok şükür sağ salim vardı iskenderun a
Ya kuzum niye ayriliyorsunuzayrılıyoruz zaten herkesin beklediği büyük gün gerçekleşecek 1-2 güne
canım iş arıyoda bulamıyo diye falan mı bunalımda acabaa mesela fatihte askerden geldiğinde bi süre senın sevgilin gibi davranıyodu bana sonradan konustugumuzda bunalımdaydım iş bulamıyodum umdugum gibi olmadı hiçbişey o yüzden cok kötüydüm demişti..gerçi senınle yasadıgmız sorunlar demiş ne sorununz varmış ki ona göre :26:
Anladım canım durduk yere problem çıkarmış seninki yaw
Sana yine vaatlerde bulunduğunda bu sefer kanma madem
Biz de seni uyaralım
1. Kardesi ölen cocugu kendime asık ettim dderdine dert kattim
2. Sevgilim kizdi hakli olarak
3. Napacagimi bilmiyorum
iyi düşün tart canım
senelerin verdiği rahatlık iyice cıvkı çıktı işte artık katlanamıyoruz her şey batıyor sanki iyice düşünmeden davranır olduk
anzer siz barışırsınız ama biraz süründür bence müstehak bu erkek milletine :26:
şu ara uzak olsun benden.. zaten sıkıntılı bi dönemdeyim bide onun lüzumsuz bunalımıyla uğraşamam..
şu ara uzak olsun benden.. zaten sıkıntılı bi dönemdeyim bide onun lüzumsuz bunalımıyla uğraşamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?