Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

iş aramıyoki canım bayramdan sonraya iş görüşmesi vardı onu bekliyoduk.. onun saçma sapan hayelleri planları yüzünden 1 sene ertelendi bizim planlarımızama hala hiç bi çabası yoktu iş için.. bu işide ben buldum ona yanii.. ben vesile oldum daha doğrusu.. ben bütün bunlara katlanıp bide onun saçma sapan nazını çekemem ki bende insanım..
sorun benim bazı şeylere kırılmammış.. odun gibi davranıyo kırılıncada ben suçlu oldum işte böyle..

Anladım canım durduk yere problem çıkarmış seninki yaw

Sana yine vaatlerde bulunduğunda bu sefer kanma madem

Biz de seni uyaralım

dün yine barışmak istedi canım "son kez düşün, haklısın saçmaladım.. bağırdığım içinde özür dilerim tel.da" diye ama yok bizden bi cacık olmaz..

Ya kuzum niye ayriliyorsunuz
[/B][/QUOTE]

senelerin verdiği rahatlık iyice cıvkı çıktı işte artık katlanamıyoruz her şey batıyor sanki iyice düşünmeden davranır olduk

sedulu Allahh kavuştursun, sayılı gün, hayırlısıyla gelsin inşallah

anzer siz barışırsınız ama biraz süründür bence müstehak bu erkek milletine :26:

berceste çocuk için kötü olmuş tabi ama sevgilin kıskanmış iyi olmuş bence bu erkek milletine gözdağı vermek lazım, ellerinin altında olduğuna emin olduğun zaman hemen odunlaşıyorlar, bi rahatlama geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…