- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.081
iyi ozaman canmmm :) buarada sevgilinle ilgili bazı sorunların vardı biraz dağınıktı sanırımmm o sorun azaldı mı merak ettimTabi ki hiç hoşuma gitmezdi
Ama bu böyle devam etmeyecek bana aşık olduğunu söylediğinde sadece onu ikna etmeye çalıştığım için konuşmaya devam ettik
Yani senin bu hissettiğin aşk değil
Şimdi biz dertleşiyoruz ya sen beni kendine yakın hissettin
Boşluktasın o yüzden böyle filan dedim
En son da artık konuşmamız iyi olmaz dedim
seni seviyorum özür dilerim diye msj attı
Bir daha da msj atmadı
iyi ozaman canmmm :) buarada sevgilinle ilgili bazı sorunların vardı biraz dağınıktı sanırımmm o sorun azaldı mı merak ettim
evet cnm mantıklıııı öyle yappkaslarım uzadı iyice yarın dısarı cıkarken gozluktakcam kimse gormesin
memleket neresiydi canımmmhımm azaldı mı bilemeyeceğim canım
ben memleketteyim o yaz okulunda :)
görmüyorum yani
ama takmamaya karar verdim bu aralar cok cool takılıyorum
hic biseyini takmıyorum
huzurluyum
kaslarım uzadı iyice yarın dısarı cıkarken gozluktakcam kimse gormesin
memleket neresiydi canımmm
ben uzasın da oyle aldırıyım diye tutuyorum kalınlassın az diye..
berceste ben aldırmasaydım kaşları cok tipsiz gorunurdum yaaaaa
bende adam akıllı almıyorum 2-3 kıl koparıyorummm oluyo bişeylerkızlar yaa cep telefonu almayı planlıyorummm nokıa olmak şartıyllaa klavyelilerinden düşünüyorum ama nokıa c3 hosuma gitti görünüş olarak ama özellikleri nasıldır bilmiyorum kullananınız var mı ya da baska tel önerecek olan :26:
bende adam akıllı almıyorum 2-3 kıl koparıyorummm oluyo bişeylerkızlar yaa cep telefonu almayı planlıyorummm nokıa olmak şartıyllaa klavyelilerinden düşünüyorum ama nokıa c3 hosuma gitti görünüş olarak ama özellikleri nasıldır bilmiyorum kullananınız var mı ya da baska tel önerecek olan :26:
nekadara aldın canım şarjı nasıl pekiii :26:Ben nokia e6 kullanıyorum. şahane. hem dokunmatik hem klavye
şarjı nasıl bide nekadara aldınnn sanadaa aynı soruları sorayımm benım için önemli çünkü bunlarben blackberry aldım çok da memnunum canım özellilkeri falan favorim olmuş durumda bi de tuşlarına alışabilsem
nekadara aldın canım şarjı nasıl pekiii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?