Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

valla vazgeçemiyor bilemiyorum artık ne haltlar yiyorsa orda ALLAH biliyor

hahahahah alemmiş annende ayol anne işte ya her haleri tatlı dimi ALLAH başımızdan eksike etmesin
senin annende baya modernmiş face i bile var
amin canımm facesi varda adam akıllı yazamıyo iki saat harf arıyo gösterincede sen bana karışmasana ben buluyorum harfleri diyo

heee benim babamda okur ama yazamaz ah bide goruyonmu resimlerle bozdular kafayı babamda oyle alır gittigi yerleri ceker telden falan ne meraklılar boyle seylere he

aa benim babam heryeri çeker ya ne oldu anlamadım
hele bi defasında istanbula tarihi yerleri gezmeye gittiler futbol kulüp başkanlarıyla falan sonra işte orda tarihi yerleri çekmiş durmuş
eve dönünce bana dedi ay ne çok tarihi yer çektim falan bi baktım bomboş klasör bişi yok
dedim baba bişi ekmemişsin ki
yıkıldı aadam
meğer çekiyorum sanmış kendi kendine basmış durmuş tel kaydetmemiş falan

amin canımm facesi varda adam akıllı yazamıyo iki saat harf arıyo gösterincede sen bana karışmasana ben buluyorum harfleri diyo

kızım o da bişiymi ben bundan yıllaar önce gta oyunu oynuyordum bi gün pcde araba hani işte neyse babam gördü beni dedi bende oynıyım bakim nasıl
bi oturdu pcye baba niye ilerlemiyorsun diyorum yok trafik lambası yanmamış yok trafik kurallarını ihlal edemezmiş dedim baba bu oyun ya boşver gazla diyorum yaa polis sonra ceza yazsın diyor yaaa
annem desen komedii telime msj gelir aradılar seni der falan ayy
bizde mi ilerde böyle olucaz acaba çocuklarımız bizlede dalga geçer kesin

hahahhhh ayyy Allahım alemler yaa trafik kurallarııını ihlal edememmmm koptum

tatlım diğer çocuk eski erkek arkadaşın falan mı yani az önce bende hemen hemen aynı şeyi yazmışım seninle de sanki aynı şeyleri yaşıyoruz eğer diğer çocuk eski erkek arkadaşınsa

Evet eski erkek arkadaşım ayrılalı 3 seneyi geçti ama hala gölge gibi heryerden ortaya çıkıyor huzur bırakmıyor...

Bilmemesine imkan yoktu...
Çünkü ben o kişiyle 4 sene geçirdim ve burası küçük bi yer bizi hep görüyordu o zamanlar...
çünkü ben şimdiki sevgilimle öncedende tanışıyorum o benim sınıf arkadaşımdı...
Birşeyleri yapmak istiyormu istemiyor mu yapamıyormu anlamış değilim..
Ruh hali çok değişken bi süredir. Hele onu görünce iyice manyak oluyor.
Doğru yol çekip gitmek farkındayım ama ben ne zaman ki aklımda içimde bitiricem o zaman işte kendime söz geçiremiyorum yoksa görüyorum biz birlikte olursakta zor bi ilişki olucak benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…