- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.141
sorma valla burnumda tütüyoooo zaten ben onu bebek gibi seviyorum yaa yanağından makas alıyorum heppp of cok tatlııııı aşkım kabardı gene
hmmm anladım cnm yanı cokta kırıcı sözler falan geçmemş aranızda barışırsınız gibi geldi bana gerçi face konuusunda haklısın yanı kapatsa neolurkii seni kaybetmeye değer mi ama erkek milleti iştee napıcaksın
amin canımmhahahahah alemmiş annende ayol anne işte ya her haleri tatlı dimi ALLAH başımızdan eksike etmesin
senin annende baya modernmiş face i bile var
aynennn az kaldıı off bi an önce gelsin o günlerrraz kaldı cnm hazırlan yanakları sıkmaya
heee benim babamda okur ama yazamazah bide goruyonmu resimlerle bozdular kafayı babamda oyle alır gittigi yerleri ceker telden falan ne meraklılar boyle seylere he
face şifresini sana vermedimi canımm yanı bakmıyomuydun ne yapıo falanvalla vazgeçemiyor bilemiyorum artık ne haltlar yiyorsa orda ALLAH biliyor
amin canımmfacesi varda adam akıllı yazamıyo iki saat harf arıyo gösterincede sen bana karışmasana ben buluyorum harfleri diyo
face şifresini sana vermedimi canımm yanı bakmıyomuydun ne yapıo falan
hahahhhh ayyy Allahım alemler yaa trafik kurallarııını ihlal edememmmm koptumkızım o da bişiymi ben bundan yıllaar önce gta oyunu oynuyordum bi gün pcde araba hani işte neyse babam gördü beni dedi bende oynıyım bakim nasıl
bi oturdu pcye baba niye ilerlemiyorsun diyorum yok trafik lambası yanmamış yok trafik kurallarını ihlal edemezmiş dedim baba bu oyun ya boşver gazla diyorum yaa polis sonra ceza yazsın diyor yaaa
annem desen komedii telime msj gelir aradılar seni der falan ayy
bizde mi ilerde böyle olucaz acaba çocuklarımız bizlede dalga geçer kesin
tmm tatlım afiyet olsunben sahur yapıcam kızlar uykum gelmezse sonra gelirim
demiştim canımm erkekler kaldıramazlar böyle şeyleriii ben olsammm fatihi doğduğuna pişman ederimmmSevgilime soyledim
Azari yedik
hahahhhh ayyy Allahım alemler yaa trafik kurallarııını ihlal edememmmm koptum
demiştim canımm erkekler kaldıramazlar böyle şeyleriii ben olsammm fatihi doğduğuna pişman ederimmm
Ya bu erkekler Niye duygusal bi boslukta onu teselli eden insana asik oluyorlar
Ay kas yapayim derken goz cikardim e mi
canım ya napıcaksın şimdi ne düşünüyorsun o çocuğada üzüldüm belli aşık olmuş :26:
tatlım diğer çocuk eski erkek arkadaşın falan mı yani az önce bende hemen hemen aynı şeyi yazmışım seninle de sanki aynı şeyleri yaşıyoruz eğer diğer çocuk eski erkek arkadaşınsa
of canım yaa sonuna kadar nasıl sevinerek okdummm dedım barıştılar heraldee ama sonunu okuyuncaaa içim acıdı valla o çocugu keske hiç bilmeseydiiikuzum biliyorum zor ama bence bu durumda en mantıklısı yoluna bakman bence hep böyle hakaretmi yiyeceksın hakedıyomusun bunlarııı bu cocuk senınle el ele verip bişeyleri aşmaya unutmaya çalışmıyo yapamıyo bunu aslında daha dogrusu yapmak istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?