Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

uu fena kızmışsın sen anzercim
zaten süründürme niyetin olmasa bile bu kızgınlıkla iyi burnu sürter

kızdım tabi canım telefonda beni azarlaması kulağımdan gitmiyo
üstelik hiç bi suçumda yok altı üstü regl olduğum gün üstüme geldi bende üstüme gelme bak patlicam dedim dinlemedi bende patladım 2-3 gündür bunun tribini yapıyomuş bana beyfendi bende bu böyle olmicak dedim aradım ve azarıda yedim.. sonrada yok özür dilerim yok sen haklıydın yeter be hep herşeyin içine ettikten sonra mı aklın başına gelecek senin?? naparsa yapsın ya..

keşke onların bunalımıda bu kadar basit çözülse.. cidden alışveriş yapmak bana iyi gelir mesela, bu söz bana da uygun

bana da uygun bundan önce ki ayrılığımızda aklıma sevgilim geldikce alışveriş yapıyordum ne kadar yaptım artık bilemiyorum sürekli bişiler alıyordum saçma sapan sşeyler bile alıyorudum kıyafet ayakkabıçanta,toka vs leri aştım bide çim adam,minik kaktüs,yelpaze çeşitleri(simli,boncuklu gb.)süslü kokoş tükenmez kalemler,pahalı romanlar,makyaj aynaları,vücut bakım yağlaarı

Son düzenleme:

bu erkeklerin beyni naıl işliyor anlamıyorum yani neye göre ,kime göre baksana biz olsak özür dilendimi o tribi sürdürmeyiz mesela
bende regl ken çok stresli oluyorum kimse dokunmasın patlarım biliyorlar ee bun bile bile kanıma dokunucak gibi davranırlarsa patlanılır tabisi
üzülme canım afferettikce tepemize çıkıyorlar bunu bil yeter

bende bunalımdayım hatta bunalımmm ,bunalım ,bunu da alayım bunu da bunu da

benim de en güzel yöntemim, gerçi ay sonunda kredi kartı ekstresini görünce yine bunalıma giriyorum ama

erkek milleti, düşüncesizler işte, yapıyolar yapıyolar, jetonları çok köşeli olunca geç düşüyo sonra özürler bilmem neler.
valla sevgilim bana bişey deyince ben de daha beterini söylüyorum ona geçinip gidiyoruz

hahadoğru sonra ekonomik krize girince kendi çapımızda gene bir bunalıma giriyoruz

zaten erkeklerde ki beyin nasıl çalışıyor söylememe gerek yok heralde sex,yemek ve futbol beyinlerinin %5 ini romantizme ayırsalar böyle olmıcaz da işte

oo maşallah aşmışsın sen
ben sadece giyim ve kozmetik takılıyorum bunalım dönemimde.. :)

biliyorum canımcım sağol
cidden uyardım onu o gün bak oruçluyum hasta olmadım ama olucam karnım felakt ağrıyo bana bulaşma dedim dinlemedi bi nevi kendi kaşındı
sonra küstü kendi kendine.. hayır bizi görsen sanki o regl olmuş gibi bi hassas bi triplerde töbe ya..

zaten en son dayanamadık oda bende sinir krizi geçirdik karşılıklı bağrıştık telefonda ama ne ben onu dinledim ne o beni..
en sonda beni arama daha dedim kapattım..
sonra mesaj attı ne olursa olsun sana bağırmamalıydım dedi bende zamanında düşünseydin dedim.. bağır çağır sonra özür dileriiimmm yürü işine be..

noldu canım??? :44:

10 dakika oldu aradı beni
sesi çok kötüydü ağlamaya başladı bende ağladım hala ağlıyorum...
çok kötü olduğunu söyledi sesimi duymak istemiş...
daha bir gün bile olmadı ama resmen insan dışı muamele görüyoruz dedi. onu teselli edeyim derken kendim hepten beter oldum.
fırsat buldukça arıcakmış uyumaya gidiyorum dedi ama nasıl onun gözüne uyku girer bilmiyorum. beni geç zaten onun halini, sesini düşündükçe uyuyasım gelmiyor

sedulu Allah sabır versin
iskenderun iyi yer ama yaa
hem 5 ay di mi bak göz açıp kapayana kadar geçecek hemen
hem senin moralin iyi olsun ki askerine de moral ver

sedulu Allah sabır versin
iskenderun iyi yer ama yaa
hem 5 ay di mi bak göz açıp kapayana kadar geçecek hemen
hem senin moralin iyi olsun ki askerine de moral ver

canım iskenderun iyidir belki ama askeriyenin içi nasıl bilmiyorum
askerlik işte mantık yok yani orda hep emirle çalışıyorsun.
ben moral vermeye çalıştım ama o ağladıkça ben daha da battım dibe.
sabır versin allah bize dayanma gücü başka birşey istemiyorum...

üzüldüm canım ama askerlik işte, herkesin birbirine emir verip egolarını şişirdiği yer bazen..
o ağlayınca sen tabi kötü olmuşsundur
bi süre sonra alışır bu duruma belki rahatlarsınız sizde.. elimden gelen tek şey dua sanırım dua edicem sizin için..

dualarınızı esirgemeyin kızlar benimde elimden gelen tek şey bu ...

kızlar ben hiç iyi değilim
canım Allah kavuştursunnn sevgilinin suan alışamaması normal bi süre sonra güzel bile gelecek ona bak emın ol benımkide morali bozuk gitmişti şimdi gene ordaki ortamı arıyorum bazen diyo 5 ay zatenn anlamayacaksın bilee gelir bikac ay sonraa özlem giderirsinizz

kızlarr bebeğime bakınnnn sizden gizledim bi çocuğum oldugunuuu şimdi açıklıyorummm bakın bakalım fatıhe mi bana mı benzıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…