- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.201
kızlarr bebeğime bakınnnn sizden gizledim bi çocuğum oldugunuuu şimdi açıklıyorummm bakın bakalım fatıhe mi bana mı benzıyoo
canım Allah kavuştursunnn sevgilinin suan alışamaması normal bi süre sonra güzel bile gelecek ona bak emın ol benımkide morali bozuk gitmişti şimdi gene ordaki ortamı arıyorum bazen diyo 5 ay zatenn anlamayacaksın bilee gelir bikac ay sonraa özlem giderirsinizz
fatihi bilmemde sana hiç benzemiyor bu çocuk, hastanede karışmış olmasın[/QUOTE
fatihe benzıyo hıhhhh
arkadaslarıyla bi kaynaşsın sen gör ozamsnnn bol bol askerlik anısı dinliceksin her aksam konusurduk anlatırdı öyle oldu böyle olduuu falan diye güzeldi o günlerde yaaçabuk geçsin o zaman vakit
daha bi gün dolmadan içimi parçaladı ki o ne haldedir kim bilir... bir an önce uyum sağlar inşallah oraya
çabuk geçsin o zaman vakit
daha bi gün dolmadan içimi parçaladı ki o ne haldedir kim bilir... bir an önce uyum sağlar inşallah oraya
fatihi bilmemde sana hiç benzemiyor bu çocuk, hastanede karışmış olmasın[/QUOTE
fatihe benzıyo hıhhhh
o zaman sen bu topiğe uygun değilsin
en ciddi adımı atmışsınız siz
arkadaslarıyla bi kaynaşsın sen gör ozamsnnn bol bol askerlik anısı dinliceksin her aksam konusurduk anlatırdı öyle oldu böyle olduuu falan diye güzeldi o günlerde yaa
attık tabiiii hemde kızım 3 aylık suandaa bu topikten bi yere gtmemmm ister kabul edin ister etmeyinnn hıho zaman sen bu topiğe uygun değilsin
en ciddi adımı atmışsınız siz
attık tabiiii hemde kızım 3 aylık suandaa bu topikten bi yere gtmemmm ister kabul edin ister etmeyinnn hıh
senin adımlar tersten başlamış şekerim
dayanamadık napalımmm bekleyemedikk okadar senesenin adımlar tersten başlamış şekerim
dayanamadık napalımmm bekleyemedikk okadar sene
Allah analı babalı büyütsün o zaman
amin kuzum sağollllAllah analı babalı büyütsün o zamanakrabamızın bebeği yaaaaa ama cooooooooook tatlı dmiiii bende istiyorummmmm :84:
amin kuzum sağollllakrabamızın bebeği yaaaaa ama cooooooooook tatlı dmiiii bende istiyorummmmm :84:
kız korkmuyo musun?? amann ben o doğum işlerini düşündükçe evlilikten soğuyorum :26:
yanı korku var tabiii ama işin sonunda böyle dünya tatlısı bana muhtaçç sevgilimle ortak bi meyvemizin olacağını düşününce hemen yapmak ıstıyorumkız korkmuyo musun?? amann ben o doğum işlerini düşündükçe evlilikten soğuyorum :26:
yanı korku var tabiii ama işin sonunda böyle dünya tatlısı bana muhtaçç sevgilimle ortak bi meyvemizin olacağını düşününce hemen yapmak ıstıyorum
ahaha oda güzelmiş
ben bi tuhaf oluyorum ya
aynen bendee o günleri hayal edince bi heyecan kaplıyo içimiiahaha oda güzelmiş
ben bi tuhaf oluyorum yabide ellerini bi emiyo şapırtı götürüyo ortalığııı Allahım ya fatihe dicem ben bebek istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?