Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

çabuk geçsin o zaman vakit
daha bi gün dolmadan içimi parçaladı ki o ne haldedir kim bilir... bir an önce uyum sağlar inşallah oraya

daha bi gün dolmadan içimi parçaladı ki o ne haldedir kim bilir... bir an önce uyum sağlar inşallah oraya
arkadaslarıyla bi kaynaşsın sen gör ozamsnnn bol bol askerlik anısı dinliceksin her aksam konusurduk anlatırdı öyle oldu böyle olduuu falan diye güzeldi o günlerde yaa

neden öyle ilk günden ağladıki acaba ??
sedulu sevgilin nazlı bi tip midir nasıldır yani? acaba alışık olmadığı için mi zor geldi ona bu durum??

arkadaslarıyla bi kaynaşsın sen gör ozamsnnn bol bol askerlik anısı dinliceksin her aksam konusurduk anlatırdı öyle oldu böyle olduuu falan diye güzeldi o günlerde yaa

canım sevgilim o kadar kolay arkadaş olmaz
yani arkadaş olmuş gibi gözükür ama çok ince eler sık dokur. sivil hayatında bile dostum dediği 1 insan vardır. gerisi öyle boş muhabbet arkadaşı...
o yüzden orada ne yapar bilmiyorum. çok fazla ortamı inceler şimdi o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…