Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

semiramis bebiş çok tatlı maşallah yaa

doğum hamilelik bişey değil de bence sonrası çok yıpratıcı yaa
ben en az 30 yaşına kadar istemiyorum :26:

hoşgeldin düşş :))

aranızda gassaraylı varmı len hayatımda ilk defa oturdum mac izledim babam izliyo diye bjkliyim ama feneri tuttum he

Son düzenleme:
Hoşbulduk kızlar
Ben ne yapayım benimkinin kıskançlıklarıyla uğraşıyorum
Bugün gelmiş beni görmeye kıskançlık krizleri tuttu...
ne kıskanclığı yaptı canımmmm kovalar öyledirr benımkide cok kıskancc telefonla konusuyoruz kapının önündeydım hadi gir içeri biri bakar falan beni deli etme diyo

hoşgeldin tatlım ben gergin ama mutluyum
sen ??
hoşbuldum şekerim gergin ve mutlu :44: nasıl oluyo anlat bakalım
hosgeldın cnm iyiyim valla fatihle konustukta morali bozukkk fb yenildi diyee bana dedi evlenince böyle önemli maçlarda helede yeniliyosak ağzını açmaa

ehehehe eveett fb yenildi biaz yenddiiik CİMBOMUM BENİMM
evlenince sen sinirini alırsın onun

hoşbuldum şekerim gergin ve mutlu :44: nasıl oluyo anlat bakalım

ehehehe eveett fb yenildi biaz yenddiiik CİMBOMUM BENİMM
evlenince sen sinirini alırsın onun
yok valla alamammmm maç konularında cok hassas fenerbahce konusunda yaniii aşk tutulmasındaki adama cok acayip benziyo karakteri falann arkadaslarıda diyolarmış buarada sen naptın kuzumm senınki gelecekti konusacaktınızz bi gelişme var mı :26:

sedulu askerlik psikolojisi ilk gün herkes öyle olur sonradan alışır hem acemi birliği çabuk geçer üzmeyin kendinizi :26:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…