- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.241
mrb cnm hosgeldın napıyosun moralin nasılMerhaba kızlarr, iyi gecelerr
sedulu askerlik psikolojisi ilk gün herkes öyle olur sonradan alışır hem acemi birliği çabuk geçer üzmeyin kendinizi :26:
hoşbuldum şekerim gergin ve mutlu :44: nasıl oluyo anlat bakalım
mrb cnm hosgeldın napıyosun moralin nasıl
sert erkek diyosunyok valla alamammmm maç konularında cok hassas fenerbahce konusunda yaniii aşk tutulmasındaki adama cok acayip benziyo karakteri falann arkadaslarıda diyolarmışbuarada sen naptın kuzumm senınki gelecekti konusacaktınızz bi gelişme var mı :26:
Merhaba kızlarr, iyi gecelerr
benımki kız bebeğimiz olsn bana benzesin diye öyle istiyomuş gerçi ben daha cok onun gibi çekik gözlü falan olsun istiyorum Allahım inş hem kız hem erkek nasp eder ya ikisinide tatmak isterimevet canım ya bende derdim "sende terslik var erkekler; erkek adamın erkek oğlu olur derler" diye oda "bırak aşkım erkek çocuklar hayırsız oluyolar artık, kız olsun vefalı olsun" derdi..
ben iyiyim valla yarın ağda günümmm stresliyimm birazz:18:hoşbuldum, iyiyim çok şükür:) sizler nasılsınızz bakalım
benımki kız bebeğimiz olsn bana benzesin diye öyle istiyomuş gerçi ben daha cok onun gibi çekik gözlü falan olsun istiyorum Allahım inş hem kız hem erkek nasp eder ya ikisinide tatmak isterim
aynen bende.. hatta ikiz olsun bi kerede kurtulim süper olurdu
hoşgeldin canım
ne kıskanclığı yaptı canımmmm kovalar öyledirr benımkide cok kıskancc telefonla konusuyoruz kapının önündeydım hadi gir içeri biri bakar falan beni deli etme diyo
sert tabiii gerçi bende cok yumusak erkek sevmem zatennsert erkek diyosunolsun olsun seven adam sevdiğine dayanamaz
benimki geldi biz barıştık şimdi iyiyiz çok şükür canım arada yine ufak tefek atışmalar oluyo ama
geldi beraber iftar yaptık fotolar çekildik dondurma yedik
darısı sana canım sevgiliyle birlikte vakit geçirmek süper bişey ya
merhaba canım hoşgeldin nasılsn
hoşbuldum canım nasılsın bakalım
tatlım şu an ikimizde o psikolojide değiliz
sadece çok özledim
ikiz güzelde sonra onlara nasıl bakıcazzz bizimkilerden pek fayda yok gibiiiiaynen bende.. hatta ikiz olsun bi kerede kurtulim süper olurdu
sert erkek diyosunolsun olsun seven adam sevdiğine dayanamaz
benimki geldi biz barıştık şimdi iyiyiz çok şükür canım arada yine ufak tefek atışmalar oluyo ama
geldi beraber iftar yaptık fotolar çekildik dondurma yedik
darısı sana canım sevgiliyle birlikte vakit geçirmek süper bişey ya
merhaba canım hoşgeldin nasılsn
bu adamın sesine canlı performanslarına bayılıyorum ve bu şarkı şu an beni benden alıyor
[video=youtube;7lWY-b1fBWA]http://www.youtube.com/watch?v=7lWY-b1fBWA[/video]
ikiz güzelde sonra onlara nasıl bakıcazzz bizimkilerden pek fayda yok gibiiii
oldu hep ben uğraşırdımyok öyle rahatlık yapmasını biliyosa bakmasınıda bilecek, yataktan aşa atarım adamı valla..
offf senınki senı gene üzmüş yok yere cnm yaa cok abartıyo bencee üstüne giydiğin kıyafete karısamazkiii zaten çıkmıyosunuz bile tam olarakk ne yapmaya calıstıgını anlayamıyorum gerçi sen anlayamıyosun ben nasıl anlıcamYa canım kavgalıyız ama olmicak şeylerden trip yapıyor..
Sonuçta ben çalışmaya başladım ve işimi yaparken insanlarla muhattap olmak zorundayım.
Gayette mesafeliyim zaten soğuk bi tipim vardır yani kimse aman buna yakın davransam gibi bişeyi aklından geçirmez cesarettte edemez çünkü sert bi yapım var normalde...
Neyse orda çalışan bi çocuk ürünle ilgili bir şey gösteriyordu e bende ona cvp veriodum o anda kafamı bi çevirdim benimki kapıdan girio burun buruna geldik biz tam kapının ordaydık çünkü...
Sonra hoş geldin falan dedim hayırdır sen gelmezdin bu taraflara dedim.Oda arkadaşı almaya geldim dedi yanındada bi çocuk var allah allah hayret markete girmek nerden esti dedim sana bakmaya geldim dedi baktın nasılmışım dedim iyi iyi gayet iyi giymişin badilerini gene dedi neyse ben gidiyorum dedi yanağımdan bi makas aldı çıktı ardından msj geldi tabi....
Bi küfür etmiş birde yanımdaki çocuğun bana yavşadığını yazmış çok meraklıymışım millete vs vs döktürmüş...Neye uğradığımı şaşırdım adam evli barklı işinde gücünde ordan oraya koşturuyor birde bize yardımcı oluyor hiç laubali davranmıyor kalkmış bana ne diyor deli etti beni...
Merhaba canım, iyiyim. gördüğüme göre sen de iyisin:)
ben benımkine şimdiden söylüyorum zatennn hele bi evlilik yıldönümümüzü falan unut 1 ay gözüme gözükme git odada yat dedimmm kıyamam ya ama onsuz uyuyamamki bennnoldu hep ben uğraşırdımyok öyle rahatlık yapmasını biliyosa bakmasınıda bilecek, yataktan aşa atarım adamı valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?