- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.281
hahahhhh evet yaa ona benzıyo gerçektennnkız akrabanızın bebeğiymiş ama ben fatihe benzettim harbi
kızlar iyi geceler sizlere, çıkmak zorundayım.
emınım muhteşem bi duygudur anne olmak yaaa bide sevdiğin adamdan oldugunda tarif edilemez mutluluk getirir insana bence evlensekte yapsak bi bebek bercesteİnşallah bitanem
Bi söz vardı
''Erkekler düzenli seks yapabilmek için, kadınlar anne olabilmek için evlenir''
ben benımkine şimdiden söylüyorum zatennn hele bi evlilik yıldönümümüzü falan unut 1 ay gözüme gözükme git odada yat dedimmm kıyamam ya ama onsuz uyuyamamki bennn
emınım muhteşem bi duygudur anne olmak yaaa bide sevdiğin adamdan oldugunda tarif edilemez mutluluk getirir insana bence evlensekte yapsak bi bebek berceste
İnşallah bitanem
Bi söz vardı
''Erkekler düzenli seks yapabilmek için, kadınlar anne olabilmek için evlenir''
hahahhhh evet yaa ona benzıyo gerçektennngerçekten benım bebegım olsa amma şok olurdunuzz
evet biz fatihle öyle anlaşmıştık nekadar kavga edersek edelim gece birlikte yatacaktık asla ayrı olma söz konusu olmayacak ben ona şaka maksadıyla söylüyorummben sırf kocayla ayrı yatılmaz mantığını sevdiğim için ayrı yatmam çünkü karı koca yatak ayırılmasından taraf değilim
ama bişiyine kızdıysam ve sinirliysem yatarken iyi geceler öpücüğü vermem birde sarılıp uyumam
yemişim onların düzenli sexini
şahsen ben tamam anne olmak içinde evleniyorum ama diğer bir sebebimde hayatı mutlulkla biriyle paylaşmak için tabi ki bebek de o yuvanın meyveleri olucak ALLAH hepimize ömür boyu mutlu geçen evlilikler nasip etsin
ama bence arttık kadınlar düzenli sex için evleniyor bu sitede okuduklarıma göre kadınlar daha istekli
benımde vardaaa benım kocacıkta hayırr yooookkk evlenmeye henüzz niyeti yoook ve emınım bebek konusunu cook yıllar sonra düşünüyodurrTatlım benim zaten evlenesim var biliyorsun :)
Anne olasım var benim hep
evet biz fatihle öyle anlaşmıştık nekadar kavga edersek edelim gece birlikte yatacaktık asla ayrı olma söz konusu olmayacak ben ona şaka maksadıyla söylüyorummbende giyerim en güzel geceliğimi döner arkamı yatar uyurummmm
benımde vardaaa benım kocacıkta hayırr yooookkk evlenmeye henüzz niyeti yoook ve emınım bebek konusunu cook yıllar sonra düşünüyodurr
evet biz fatihle öyle anlaşmıştık nekadar kavga edersek edelim gece birlikte yatacaktık asla ayrı olma söz konusu olmayacak ben ona şaka maksadıyla söylüyorummbende giyerim en güzel geceliğimi döner arkamı yatar uyurummmm
şok olurduk tabi ne ara doğurdun kız derdim
Bizim de felsefemiz
''sevişmeden uyumayalım''
küs yatmak yok yani
eee bizim de hakkımız değil mi bacım :)
kız ama düşünsene tartışmışsınız seni üzmüş falan sende makyajını yapmışsın saçlar o biçimmmm en sksi gecelikte üstündee arkanı dönüp yatıyosunnn valla küslük falan kalmaz amma sırnaşırlarkız ne fenasınnn
aslında o yöntem kocayı küstürdüğümde yapılacak bişi o beni kızdırdıysa ne giyicekmişim gecelik falan giyerim pijamalarımı en masumö şekilde yatarım
ee sen öyle diyince o ne diyor peki
şimdilik kız olması ve isim konusunda aynı düşünüyoruz hatta evlendıkten bikac yıl sonra olması konusundada hemfikirizz amaa evlenme zamanımız konusunda zıtız yaniii gerçi polislik sınavlarına bağlı birazda herşey amaSiz bu konularda hep seninkiyle zıtsınız zaten
Kesin bebek konusunda da zıtlaşırsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?