- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.261
Canım nasıl olayım benimkinin huysuzluğunla uğraşıyorum
Sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor:)
ben benımkine şimdiden söylüyorum zatennn hele bi evlilik yıldönümümüzü falan unut 1 ay gözüme gözükme git odada yat dedimmm kıyamam ya ama onsuz uyuyamamki bennn
yok canm bunlar sertlikten anlıyolar.. bi güzel kıyacaksın bu oduncuklara
benı kızdırırsa poposuna yer şaplağıı vallayok canm bunlar sertlikten anlıyolar.. bi güzel kıyacaksın bu oduncuklara
benı kızdırırsa poposuna yer şaplağıı valla
sende kolay kızmayan ama kızıncada tam kızan tiplerdensin sanırım.. :44:
offf senınki senı gene üzmüş yok yere cnm yaa cok abartıyo bencee üstüne giydiğin kıyafete karısamazkiii zaten çıkmıyosunuz bile tam olarakk ne yapmaya calıstıgını anlayamıyorum gerçi sen anlayamıyosun ben nasıl anlıcamsenın kadar güzel iyi niyetli bi kızın bunları yaşamasına cok üzülüyorum
napıyo yine :26:
bizde barıştık düşçüm çok şükür mutluyum ya
evet aynen öyle biliyo musun ben cok sabırlıyımdırr sabrım bitince ağır konusurum ama benı kızdırmakta baya zordur nerden anladın kızzsende kolay kızmayan ama kızıncada tam kızan tiplerdensin sanırım.. :44:
emın ol o böyle yapmaya devam ettikçe sende bişeyler hep bitecek şuan o senın sevgi kredilerinden harcıyo farkında değil yaptıkları normal şeyler değil çünküü hadi çıkıyo olsanız tmm dicem merak etmiştir haklıdır kıskanmıştır ama daha dün aksam defol diyen adam bu değil mi :26:Ben anlatamıyorum kendimi ona o koca kalın kafasına girmiyor onun
İş işten geçicek anladığında bigün ama ne zaman canım...
Ne yapsın canım yazdım oku bak neler yapıo bana :S.
evet aynen öyle biliyo musun ben cok sabırlıyımdırr sabrım bitince ağır konusurum ama benı kızdırmakta baya zordur nerden anladın kızz
öyle anlaşılıyor zaten canım.. sakin bi yapın var ama eğer haksızlık gördüğünü düşünüyosanda tavrını net bi şekilde koyuyosun..
evet tatlım iyiyim şu aralar Allah bozmasın
aşkımla sorunlar çözüldü gibi dün ço güzel vakit geçirdikte
emın ol o böyle yapmaya devam ettikçe sende bişeyler hep bitecek şuan o senın sevgi kredilerinden harcıyo farkında değil yaptıkları normal şeyler değil çünküü hadi çıkıyo olsanız tmm dicem merak etmiştir haklıdır kıskanmıştır ama daha dün aksam defol diyen adam bu değil mi :26:
cok pişman olacakkk buraya yazıyorumm hiç üzülme tatlım
evett fatih benım biraz tersim o ufak bişeyde olsa kızdıgında direk tepki veriyo onun kızgınlığı o an geçiyo ama benım geçmiyo biraz kinciyimdir :26:öyle anlaşılıyor zaten canım.. sakin bi yapın var ama eğer haksızlık gördüğünü düşünüyosanda tavrını net bi şekilde koyuyosun..
evett fatih benım biraz tersim o ufak bişeyde olsa kızdıgında direk tepki veriyo onun kızgınlığı o an geçiyo ama benım geçmiyo biraz kinciyimdir :26:
Aynen ben de kinciyimdir, hatta hiç sevmem bu huyumu. 2,3 gün küs durabilirim, hatta daha fazla:)
bn pek küslüğü sevmem ama bana söylediğini hiç unutmam mesela olmadık zamanlarda hep aklıma gelir bana böyle demişti geçen ay falan diye moralim bozulurr :26:Aynen ben de kinciyimdir, hatta hiç sevmem bu huyumu. 2,3 gün küs durabilirim, hatta daha fazla:)
oo maşallah aşmışsın sen
ben sadece giyim ve kozmetik takılıyorum bunalım dönemimde.. :)
biliyorum canımcım sağol
cidden uyardım onu o gün bak oruçluyum hasta olmadım ama olucam karnım felakt ağrıyo bana bulaşma dedim dinlemedi bi nevi kendi kaşındı
sonra küstü kendi kendine.. hayır bizi görsen sanki o regl olmuş gibi bi hassas bi triplerde töbe ya..
bn pek küslüğü sevmem ama bana söylediğini hiç unutmam mesela olmadık zamanlarda hep aklıma gelir bana böyle demişti geçen ay falan diye moralim bozulurr :26:
Aynen, demek ki tek değilmişim...
hosgeldın canımmmm hahahaaSelam kızlar ben geldim
Semiramis bebek çok şekermiş maşallah bi an inandım sizin sandım harbiden
Allah nasip etsin size de
Sedulu sabır gülüm sabır her erkek gibi senin svgilin de yaşayıp atlatacak bu günleri
Anzercim sevgilini affetmeeeeeeeeeeeee
benım en nefret ettıgım huyum herşeye alınıp gücenme huyummm cok zor yaAynen, demek ki tek değilmişim...
kızlarr bebeğime bakınnnn sizden gizledim bi çocuğum oldugunuuu şimdi açıklıyorummm bakın bakalım fatıhe mi bana mı benzıyoo
hosgeldın canımmmm hahahaabizim değil ama olsun Allah nasip eder inş hepimize yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?