Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aşk tesadüfleri severi izlemedim de sen diyince google den baktım ritim bozukluğu dmek saırım öyle mi
tedavisi yok mu bebeğim ya umarım vardır ALLAH yar ve yardımcın olsun

Acıdan korkmuyorum siz de korkmayın

Bak ne güzel sağlıklısınız

Sorunsuz bi cinsel hayatınız olcak

Ama ben belki çok sorun yaşayacağım :)
haklısın canım utandım şuan kendi korkumdan ama hiç bir şey çaresiz değildir bebeğim ya
hem hiçbirşey belli değil seninde sağlıklı bir cinsel yaşamın olucak bilemezsin ki belki bizde vajinusmus olucaz ya da orgazm olamama hastalığı olucaz yani hayat bu ne göstericeği hiiç belli değil garantisi yok ki bişiyin

Son düzenleme:
aşk tesadüfleri severi izlemedim de sen diyince google den baktım ritim bozukluğu dmek saırım öyle mi
tedavisi yok mu bebeğim ya umarım vardır ALLAH yar ve yardımcın olsun

Evet ritm bozukluğu tatlım

Tedavisi ameliyatı var ama olmayacağım

Daha önce kalbim durdu ameliyatta elektroşokla geri geldimm

Unutmadığım dün gibi aklımda olan bir anıdır

Son düzenleme:

Doğru söylüyosun tatlım

Hem yavas yavas alısırmısım kalbim de alısırmıs yani bana ve esim olacak kisiye baglı her sey

Doğru söylüyosun tatlım

Hem yavas yavas alısırmısım kalbim de alısırmıs yani bana ve esim olacak kisiye baglı her sey

tabi ki hayatta hiç bişiyin garantisi yok ki hangimizin ne ollucağını ve ya nasıl bir hayat süreceğimizi bilmeyiz kötü olucak ilişkimiz deriz iyi olur iyi olucak deriz kötü olur türlü türlü şey var yani
olmaz diye bişi yok yeter ki ALLAH istesin

Son düzenleme:
ayy ALLAH bir daha yaşatmasın canım AMİN

Sağol tatlım ilgin için

Ya bizim dini nikahımız resmi nikahtan 1 ay önce filan yapılsın diyorum ben

Biraz alıştıra alıştıra düğün gününe kadar bişeyler yapalım diyorum

Yani boynumdan öpse sevgilim mahfoluyorum o yüzden alısmam lazım bu heyecana

Böyle biraz basbasa kalıp otururuz konusuruz

Adım adım ilerleriz işte

Nasıl fikir?

herkese duyurman gerekiyor ama dini nikahı öyle oldu mu sorun olmaz gizli gerçekleşen olmuyor dedi geçen hoca başka amaçlar için oucağı için
nikahlanın ama ailenizin falan haberi olsun yani
bende nişanlıyken imam nikahı yapmayı düşünüyorum mesela

Ailemin haberi olur ya bizde de nişanlılık dönemleri nikahlı geçer çünkü

nisanlılıkta imam nikahı yapalım gunaha girmeyelim diyorsanız karı koca hayatı yasayabilirsiniz yok yasamam nikah olmadan diyorsanız neden imam nikahı yapılcak sonrasında bercestenin dedigi gibi ayrılma falan olsa millet imam nikahlıydı diye bakar

Son düzenleme:

Evet imam nikahı olunca artık karı koca oluyorsunuz ama

Günümüzde farklı bi bakış açısı var artık

Sanki nikah yapınca evli olmuyosun gibi hissediyo

Herkes düğünü kıstas alıyor

Ama sakıncaları da var işte

Nişan bozulursa boşanmak zorunda kalıyosun

Evlenip ayrılmış olyorsun

Dul oluyosun kız resmen

evet aslında ama ne yapsak yaa:)
amann nasipte varsa ayrılık olur zaten eclenince de dul olabilirsin sonuçta hem nikaha bir gün varken bile yapsan nikahı o zaman bile ayrılabilirsin ki bunları düşünürsek ohoo
mesela benim bir yakınım nişanlıyken düğüne az kaldı diye resmi nikahı yaptı bir ay kadar önce mi ne bilemicem tam ama düğüne az kala ayrıldılar yani nasipde ne varsa monu yaşıyorsun ister dini nikah olsun ister resmi ayrılınca herşey olur düğüne bir gün kala bile herşey bitebilir sonuçta ee ne demişler gelin ata binmiş ya nasip

Son düzenleme:

İşte dediğin gibi

Ne dini ne resmi

Nikahlar dikkate alınmıyor önemsenmiyor

Sadece düğün kıstas alınıyor

Bi kişi nikahlı olsa da düğün yapılmadan evli değilmiş gibi düşünüyor

farkında mısın topik de bi ikimiz korkuyoruz ilk geceden topikde bi ik,mizin evlenmesine daha çok var olarak düşünüyoruz
artık doğum zorlukloaarınıda beraber korkarak atlatırız belki
aynen senle benden baska herkes cesaretliii ahh onlar gibi olabilseydım keskeeee biz birbirimizi daha cok korkuturuz haaa ağlaşırız karşılıklııı nasıl doğuraciiizzz diyeee

yani işte olmaz denen şey de olabilir sonuçta ne dini nikah yaparsın ne resmi nişanlıyken ayrılırsın yani o da olabilir herşey nasip kısmetttt ben bunu bilir bunu söylerim

aynen senle benden baska herkes cesaretliii ahh onlar gibi olabilseydım keskeeee biz birbirimizi daha cok korkuturuz haaa ağlaşırız karşılıklııı nasıl doğuraciiizzz diyeee

keşkee yani nerdee
ama şu var ki ilk gece ilişkiye girmesen olur ama hamileyken doğum anı geldimi korksanda zırlasanda haykırsanda çıkarmak zorundasın o an erteleyemiyorsun
nasıl doğurucam yaaaa keşke kocam doğurabilse benim yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…