- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.341
yani işte olmaz denen şey de olabilir sonuçta ne dini nikah yaparsın ne resmi nişanlıyken ayrılırsın yani o da olabilir herşey nasip kısmetttt ben bunu bilir bunu söylerim
evet yaa mecbur cıkacakk :18: aman kız erkeklerin nazı kaprisi çekilmez valla biz doğururuzkeşkee yani nerdee
ama şu var ki ilk gece ilişkiye girmesen olur ama hamileyken doğum anı geldimi korksanda zırlasanda haykırsanda çıkarmak zorundasın o an erteleyemiyorsun
nasıl doğurucam yaaaa keşke kocam doğurabilse benim yerime
ne kazasıı hanı sana aşık olan cocuk mu :26:Kızlar benim platonik kaza yapmışş
Kızlar benim platonik kaza yapmışş
evet yaa mecbur cıkacakk :18: aman kız erkeklerin nazı kaprisi çekilmez valla biz doğururuz
ne kazasıı hanı sana aşık olan cocuk mu :26:
ayy kötü bişi olmamıştır İNŞALLAH:18:
benım yengem dayıma 'salak aptal adam bunların hepsi senın yüzünden basıma geldi defol ' diye bağırmış heppp bizde öyle yapmazsak iyidirrrben sezeryanla doğururum ama benim de nazda eksik yerim kalmaz yani neler yapıcağım aşikaar kocama acıdan yandıı yani
intihar ettıkten sonra bide sana msj mı attı günahını almayayım ama inanma derim duygu sömürüsü sadeceintihar girişiminde bulunmuş
Napacağımı şaşırdım
inş iyi bi gelişmedirrr merakla beklıyorum cnmKızlar gelişme var.. Birazdan yazıcam :)
intihar ettıkten sonra bide sana msj mı attı günahını almayayım ama inanma derim duygu sömürüsü sadece
benım yengem dayıma 'salak aptal adam bunların hepsi senın yüzünden basıma geldi defol ' diye bağırmış heppp bizde öyle yapmazsak iyidirrr
​kimden öğrendın canım arkadası mı msj attıyok o msj atmadı canım başkasından öğrendim
intihar girişiminde bulunmuş
Napacağımı şaşırdım
ay ama kız minnacık bişy cıkacak sonraaaa kocandan bi parçaa offf cok güzelllben kendimden bekliyorumm çıkarmıcammm diye de bağırabilirim kocama sayabilirimde bunlar senin yüzünden diye
​kimden öğrendın canım arkadası mı msj attı
nedense bu çocuk bana hiç samimi gelmedi yaaa nebileyimmm yanı sevmiştir bişey diyemem ama adam akıllı açıklamışsın durumu daha ne uzatıyo kii :44:Ya bu son bi kez soruyorum imkansız mısın bana demişti
Ben de evet demiştim
Sonra hiç msj atmadı şaşırdım
Çok msj atar çünkü
En sonunda bi arkadaşına sordum napıyo o diye
Kaza geçirdi dedi
aaa Neden ne zaman ne olmuş dedim
İmkansızı sevmiş dedi
Ben de öyle anladım
Yani doğru anlamışımdır
nedense bu çocuk bana hiç samimi gelmedi yaaa nebileyimmm yanı sevmiştir bişey diyemem ama adam akıllı açıklamışsın durumu daha ne uzatıyo kii :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?