Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ay ama kız minnacık bişy cıkacak sonraaaa kocandan bi parçaa offf cok güzelll ben ilk geceyi dha cok takıyorum yaa orayı bi geçeyim gerisini sonra düşünürüm artık

semiramiscim beni açık açık konuşturucaksın şimdi senin minnacık dediğin 3-3,5 kilo civarı oluyor ama ilk gece ki olay daha minik bir şey tarafından sadece bekaretinin yırtılması olucak
ay ben ikisinden de korkuyorum yaaa
ALLAH sağlıklı evlatlar versin de atlatırız RABBİMİN yardımıyla İNŞALLAH
ben kız bebek istiyorum ama önemli olan önce sağlık tabi valla şimdiden lcw ye gittiğimde falan bebek bölümünde kıyafetlere bakıyorum kız bebeklere ve kendimden geçiyorum ya alasım geliyor mini mini etekler tüylü tüylü kıyafetler falan ayy yavrum benim
bak doğmamış bebeğime yavrum benim diyorum

Bilmiyorum canım anlayamıyorum

Her şey üst üste gelince böyle bunaldı demek

O da kardeşini kaybetti kısa süre önce bnm gibi
ben inanmadım açıkçası kazaya falan ya hiç ilgilenme cnm bosver senın bi sevgilin var senı seven bi insan var bu kişi senın onun olamayacağını anlaması lazım öyle ya da böyle

doğmamış bebeğimi sevme huyu bendede var kızz bazen hayal edıyorum fatihle bebgımız olmuşş ayyyy yavrumm kuzumm diye seviyorum kendi kendime delirdim mi ne ben bebek ayakkabısı bakıcam bi araa bi eşini fatihe vericem bulusuncaa evlenene kadar saklasınn bebegımız oldugunda giydiririzz güzel fikir mi sence

anladım cnm iyi yapmıssın..biz kızlar duygusalız ince ruhluyuz ve bunu erkekler cok iyi bilirler

Evet canım doğru da olabilir yalan da olabilir yani senin dediğin gibi emin olamadım

Ama doğruysa üzülürüm çünkü anasına babasına yazık değil mi?

Onun kardeşi öleli 40 gün oldu

Yazık değl mi anasına babasına ya

Adamların bir sürü dünya starı var hepsi çıktı nerdeyse. Bizde olsa kimi çıkartıcaz tarkan, ajda pekkan Ben olsam vermem olimpiyatı bize daha

canım ama kız mı erkek mi belli değil ki bence bana göre bekarken romantik değil
ama mesela evlisin bir evlilik yıldönümünce kocana bir çift bebek ayakkabısı alsan aayy ne kadannnn romantik artık bir bebeğimiz olsun gibisinden

benimde annem bir yakınımızın bebeğine minicik etek almıştı sonra onu veremedi aksilikler çıktı sonra o eteği benim çeyizime koydukk ayy minicik kızım olursa ilk o minnacık eteği giydiricemmm
bi de annem benim bebeklik yastığımı saklamış o da duruyor çeyizimde onuda kullanıcam bebeğim annesinin bebekken uyuduğu yastıkda uyucak ne kadar güzel değil mi ayy duygulandım yaaa bebeğim olsun istedim şuan annecim benim

öyle tabiii belkide onun bi psikolojik yardım alması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…