- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.361
neden kuzummmm :26:Bu ne ya Çok duygulandım beee
ay ama kız minnacık bişy cıkacak sonraaaa kocandan bi parçaa offf cok güzelllben ilk geceyi dha cok takıyorum yaa orayı bi geçeyim gerisini sonra düşünürüm artık
ben inanmadım açıkçası kazaya falan ya hiç ilgilenme cnm bosver senın bi sevgilin var senı seven bi insan var bu kişi senın onun olamayacağını anlaması lazım öyle ya da böyleBilmiyorum canım anlayamıyorum
Her şey üst üste gelince böyle bunaldı demek
O da kardeşini kaybetti kısa süre önce bnm gibi
doğmamış bebeğimi sevme huyu bendede var kızzsemiramiscim beni açık açık konuşturucaksın şimdi senin minnacık dediğin 3-3,5 kilo civarı oluyor ama ilk gece ki olay daha minik bir şey tarafından sadece bekaretinin yırtılması olucak
ay ben ikisinden de korkuyorum yaaa
ALLAH sağlıklı evlatlar versin de atlatırız RABBİMİN yardımıyla İNŞALLAH
ben kız bebek istiyorum ama önemli olan önce sağlık tabi valla şimdiden lcw ye gittiğimde falan bebek bölümünde kıyafetlere bakıyorum kız bebeklere ve kendimden geçiyorum ya alasım geliyor mini mini etekler tüylü tüylü kıyafetler falan ayy yavrum benim
bak doğmamış bebeğime yavrum benim diyorum
ben inanmadım açıkçası kazaya falan ya hiç ilgilenme cnm bosver senın bi sevgilin var senı seven bi insan var bu kişi senın onun olamayacağını anlaması lazım öyle ya da böyle
Allah seniii napmasın bende diyorum nolduuuu aklıma bercestenın olayına mı üzüldü diye geldiiiOlimpiyatın ateşi söndü.Ne izlicem gündüzleri ben şimdi.
Olimpiyatın ateşi söndü.Ne izlicem gündüzleri ben şimdi.
anladım cnm iyi yapmıssın..biz kızlar duygusalız ince ruhluyuz ve bunu erkekler cok iyi bilirlerBen zaten sazan gibi hemen atlamadım
Ona msj fln atmadım yani
anladım cnm iyi yapmıssın..biz kızlar duygusalız ince ruhluyuz ve bunu erkekler cok iyi bilirler
doğmamış bebeğimi sevme huyu bendede var kızzbazen hayal edıyorum fatihle bebgımız olmuşş ayyyy yavrumm kuzumm diye seviyorum kendi kendime delirdim mi ne ben bebek ayakkabısı bakıcam bi araa bi eşini fatihe vericem bulusuncaa evlenene kadar saklasınn bebegımız oldugunda giydiririzz güzel fikir mi sence
Kızlar bugun ayın 13 ü
Ablam öleli tam 9 ay oluyor bugun
......
öyle tabiii belkide onun bi psikolojik yardım alması gerekEvet canım doğru da olabilir yalan da olabilir yani senin dediğin gibi emin olamadım
Ama doğruysa üzülürüm çünkü anasına babasına yazık değil mi?
Onun kardeşi öleli 40 gün oldu
Yazık değl mi anasına babasına ya
Buzlarülkesi sen ne çellşkili insansın ya :))) Yazgülü buzlarülkesi
Kızlar bugun ayın 13 ü
Ablam öleli tam 9 ay oluyor bugun
......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?