Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bende bugun kendı bebeklik resımlerime baktımmm suratımdan büyük bi emzik var ağzımdaa ilk dogdugum günlerde çekilmiş ama poz vermeyi ihmal etmemiişşim masum bi bakıs atmışımmm bide dedemle resimlerimiz varr o bana babalık yaptı hepp cok duygulandım bende insanlar bi var bi yok hayattayken değerlerini bilmemiz lazımmm

öyle yaa hayat çok hızlı akıyorrr sevdiklerimizin kıymeetini bilmememiz lazım ama ne onlar bizim değerimizi biliyor ne biz onların
deden öldü mü nur içinde yatsın AMİN ama ne kadar sevaba girmiştir biliyo musun birine babalık yaparak
bend ne emzik severmişim küçükken 2 yaşıma kadar emzik emmişim

sağol canım evet 2 yıl olduu..ben 1 bucuk yasından beri birlikte yaşıyodukk o bana alırdı dondurma çikolata falan hiç unutmam o günleri düğünümü damadını göremeden öldü

Anne sütü çok önemli ama bebeklerde. Ben 40 gün emmişim çevre müh. yim kardeşim 1.5 yaşına kdar emdi fen lisesinde :)) Emdirin çocuklarınızı

sağol canım evet 2 yıl olduu..ben 1 bucuk yasından beri birlikte yaşıyodukk o bana alırdı dondurma çikolata falan hiç unutmam o günleri düğünümü damadını göremeden öldü

takdiri ilahi öyleymiş canım ya üzülme dicem ama bak annen yanında seni ölene kadar koşulsuz sevicek tek insan her zaman yanında olucak elini hiç bırakmayacak tek insan ALLAH tarafından bize hediye
hem ölüler sevdiklerinden haberdar olurmuş o bir yerlerde fatihle senin evlendiğini görür İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…