- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.381
ahhh canımmmm yaaa
ALLAH rahmet eylesin canımmm çok zor anlayabiliyorum ALLAHIM size sabır versin nur içinde yatsın İNŞALLAH bir daha acı göstermesin
Allah rahmet eylesin..
bende bugun kendı bebeklik resımlerime baktımmm suratımdan büyük bi emzik var ağzımdaa ilk dogdugum günlerde çekilmiş ama poz vermeyi ihmal etmemiişşim masum bi bakıs atmışımmmcanım ama kız mı erkek mi belli değil ki bence bana göre bekarken romantik değil
ama mesela evlisin bir evlilik yıldönümünce kocana bir çift bebek ayakkabısı alsan aayy ne kadannnn romantik artık bir bebeğimiz olsun gibisinden
benimde annem bir yakınımızın bebeğine minicik etek almıştı sonra onu veremedi aksilikler çıktı sonra o eteği benim çeyizime koydukk ayy minicik kızım olursa ilk o minnacık eteği giydiricemmm
bi de annem benim bebeklik yastığımı saklamış o da duruyor çeyizimde onuda kullanıcam bebeğim annesinin bebekken uyuduğu yastıkda uyucak ne kadar güzel değil mi ayy duygulandım yaaa bebeğim olsun istedim şuan annecim benim
slm cnm hosgeldınnn :) evet topikte baya muhabbetler döndürüyoruz gene masallahhselam kızlaarrr...
film izledim geldim kuzen bizdede.. kaç sayfa konuşmuşsunuz yine maşallah size
basın sağolsun cnm mekanı cennet olsun inşKızlar bugun ayın 13 ü
Ablam öleli tam 9 ay oluyor bugun
......
bende bugun kendı bebeklik resımlerime baktımmm suratımdan büyük bi emzik var ağzımdaa ilk dogdugum günlerde çekilmiş ama poz vermeyi ihmal etmemiişşim masum bi bakıs atmışımmmbide dedemle resimlerimiz varr o bana babalık yaptı hepp cok duygulandım bende insanlar bi var bi yok hayattayken değerlerini bilmemiz lazımmm
Yazgünü çölde kutup ayısı gibi oldu he :))))
basın sağolsun cnm mekanı cennet olsun inş
aynen suanda sicak su isiittim oradan oraya yuvarlaniyor
sağol canım evet 2 yıl olduu..ben 1 bucuk yasından beri birlikte yaşıyodukk o bana alırdı dondurma çikolata falan hiç unutmam o günleri düğünümü damadını göremeden öldüöyle yaa hayat çok hızlı akıyorrr sevdiklerimizin kıymeetini bilmememiz lazım ama ne onlar bizim değerimizi biliyor ne biz onların
deden öldü mü nur içinde yatsın AMİN ama ne kadar sevaba girmiştir biliyo musun birine babalık yaparak
bend ne emzik severmişim küçükken 2 yaşıma kadar emzik emmişim
slm cnm hosgeldınnn :) evet topikte baya muhabbetler döndürüyoruz gene masallahh
Anne sütü çok önemli ama bebeklerde. Ben 40 gün emmişim çevre müh. yim kardeşim 1.5 yaşına kdar emdi fen lisesinde :)) Emdirin çocuklarınızı
hoşbuldum canımcım..
evet maşallah diyelim..
berceste başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin ablanın tatlım..
ALLAH iyiliğini versin emi
demek ki ben 5 ay emmişim ondan okumamışım zor gelmiş bana
ALLAH iyiliğini versin emi
demek ki ben 5 ay emmişim ondan okumamışım zor gelmiş bana
sağol canım evet 2 yıl olduu..ben 1 bucuk yasından beri birlikte yaşıyodukk o bana alırdı dondurma çikolata falan hiç unutmam o günleri düğünümü damadını göremeden öldü
ben 1 bucuk yasına kadar emmişimmmmAnne sütü çok önemli ama bebeklerde. Ben 40 gün emmişim çevre müh. yim kardeşim 1.5 yaşına kdar emdi fen lisesinde :)) Emdirin çocuklarınızı
Sen benden çok emmişsin. Sıkıya gelememişin sen :)))
sen okumanın boş olduğunu anlamışsın canım hiçç uğraşmaya değmez demişsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?