- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.401
haklısın cnm inşallah yaa anneme bişey olur diye cok korkuyorum zatennntakdiri ilahi öyleymiş canım ya üzülme dicem ama bak annen yanında seni ölene kadar koşulsuz sevicek tek insan her zaman yanında olucak elini hiç bırakmayacak tek insan ALLAH tarafından bize hediye
hem ölüler sevdiklerinden haberdar olurmuş o bir yerlerde fatihle senin evlendiğini görür İNŞALLAH
sağol canım evet 2 yıl olduu..ben 1 bucuk yasından beri birlikte yaşıyodukk o bana alırdı dondurma çikolata falan hiç unutmam o günleri düğünümü damadını göremeden öldü
ben 1 bucuk yasına kadar emmişimmmm
aynen öyle keyif kadınıyım ben şekerim sıkıya hiç gelemem
ya kızlar daha once kum doken yada mesanesinde tas olan varmıydı
aynen hissetmişim ilerde demişim okusanda işsiz kalıyorsun,kpss yle cebelleşiyorsun okusamda bişi değişmicek demişim geleceği görmüşüm
Böbreğimde kum vardı bnm canım
haklısın cnm inşallah yaa anneme bişey olur diye cok korkuyorum zatennnoff kötü şeyler konusmayalım dmi yaaa şimdi sen patik olayı saçmamı olur diyosun kuzum :26:
evet masallah diyim mesela ben hiç hastalanmam grip olurum 1 kez 2 günde biterr :) çevremdeki herkes griptir ama ben değilimdir ve bulaşmaz kolay kolayyyuuuu senin kemikler ve bağışıklık sistemi baya güçlüdür
ya cnm dokerken falan ne gibi belirtiler oldu
Böbreğimde kum vardı bnm canım
ben kum döktüm, hala dahada döküyorum ara ara..
aman yaa hepsi mi odun olurr sürer sürer senı anarım demiş ya hiç gülesim yoktusaçma tabi canım gerçekten objektif baktım şuan içimden geçeni söyledim sana eevlenince olacak bişi o hem erkeklere öyle şeyler romantik gelmez ki
erkeklere hiç bişi romantik gelmez zaen daha önce söylemişmiydim kız ben sevgilime en sevdiğim rujumu verdim benim en değer verdiğim şey benden bir şey diye ama o ne dedi "aşkım artık sürer sürer seni anarım"öküz ya:26:
bu arada korkma canım anneme bişi olur diye düşünme kötü düşünmemek lazım
ben kaç ay emdim acaba hiç sormadım anneme bunu..
ama süt sevmem et sevmem yumurta ağzıma sürmem.. bebekkende böyleysem kesin az emmişimdir..
Allah sabır versin canım bende de var ağrıdan ölüyorum bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?