- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.421
evet biri bende var diyodu ama bende hatırlayamadım hayırdır gwen:26:
aman yaa hepsi mi odun olurr sürer sürer senı anarım demiş ya hiç gülesim yoktu​
sanada sorıyım cnm belirtiler neydi kum dokerken
canm böbreklerimde kum çıktı doktor bol su iç dedi ben çok su içmezdim o zaman.. ve bi süre sonra kumlar temizlenmeye başlayınca suyun etkisiyle kasıklarımda felaket bi ağrı oluyodu.. bi gece acile götürün beni diye ağlamak üzereydim ama gece çok geç olduğu için kimseye söyleyemedim.. o kadar feci bi ağrıydı yani.. geçen günde oldu aynısı ben hasta olucam sandım o ağrıymış meğerse.. su içmedikçe kum birikiyomuş.. ve o kum tekrar tekrar atılırken(idrar yoluyla olduğu için) kasıklarda ağrı olurmuş..
hayırdır sende mi var ??
Canım ben döktüm bitirdim hastanede yatmıştım 15 gün filan
canm böbreklerimde kum çıktı doktor bol su iç dedi ben çok su içmezdim o zaman.. ve bi süre sonra kumlar temizlenmeye başlayınca suyun etkisiyle kasıklarımda felaket bi ağrı oluyodu.. bi gece acile götürün beni diye ağlamak üzereydim ama gece çok geç olduğu için kimseye söyleyemedim.. o kadar feci bi ağrıydı yani.. geçen günde oldu aynısı ben hasta olucam sandım o ağrıymış meğerse.. su içmedikçe kum birikiyomuş.. ve o kum tekrar tekrar atılırken(idrar yoluyla olduğu için) kasıklarda ağrı olurmuş..
hayırdır sende mi var ??
bende süt hiç sevmem ama sütlü tatlıları seviyorum,kahvenin kokusuna tahammül edemem,çay sevmem bir tek kahvaltıda içerim
valla cnm sistitim dedim 2 haftadır doktora gittim idrarda enfeksiyon ve kan cıktı ilac verdi kullandım cuma gittim tahlil temiz cıktı ama 2-3 gundur idrarın sonunda bi yanma acı gibi bişi hissediyorum benimde bobrekte tas vardı ama bobregin icinde diye mudehale yapılmadı agrısı yoktu simdi diyorum acaba kummu dokuyorum ondan idrarın sonunda yanma oluyor veya mesanede tasmı var oda kendini enfeksiyonla falan belli edermis
hahah bende benımkine versem farklı bi cvp almazdım emınım ya da ben bunu napıyımki derdihıhhhöküz işteeeee
odunlar kardeş ne edek:26:
ben ona gösteriridim o sürmeyi ama neyseee
hahah bende benımkine versem farklı bi cvp almazdım emınım ya da ben bunu napıyımki derdi
ben çayı çok severim karadenizliyim ondan sanırım
sütlü tatlıları hatta bütün tatlıları çok severim ben tatlıcıyımdır..
su için kızlar ya su sağlık demek ben çok su içerim iftarda bile hurmadan sonra bi bardak su içiyorum ayy susadım bak ALLAH susuz bırakmasın RABBİM AMİN
negüzel sana ait bişeyi taşımasıııBen ssevgilime bjk bilekliğimi vermiştim
Hep takıyo :)
idrar yaparken yanma mantarda da oluyor söyliyim:26:
ya canım ben suyu gereksiz görürdüm işte kum çıkana kadar, su içeceğime meyve suyu çay vs içim hem ağzım tatlanır derdim
mantığa bak.. şimdi aklıma gelmese bile susadığımı hissediyorum yani..
negüzel sana ait bişeyi taşımasııı
hahah bende benımkine versem farklı bi cvp almazdım emınım ya da ben bunu napıyımki derdi
ay cnm bilmiyorum valla kafayı yiycem 2 hafta oldu ya tam bitti dedim simdi de bu cıktı basıma
lıkır lıkır çay kahve içenlere hayretle bakıyorum nedense ben kahvaltıda çay içmesem aklıma gelmez
ama türk kahvesi pişirmeye bayılırımmm eevde de kimse kahve sevmez yapamıyorum kimseye artık kocam sever İNŞALLAH da bol bol köpüklü kahve aparım kocacığıma
Eee anam siz de taşıyabileceği bir şey hediye edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?