Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet biri bende var diyodu ama bende hatırlayamadım hayırdır gwen:26:

valla cnm sistitim dedim 2 haftadır doktora gittim idrarda enfeksiyon ve kan cıktı ilac verdi kullandım cuma gittim tahlil temiz cıktı ama 2-3 gundur idrarın sonunda bi yanma acı gibi bişi hissediyorum benimde bobrekte tas vardı ama bobregin icinde diye mudehale yapılmadı agrısı yoktu simdi diyorum acaba kummu dokuyorum ondan idrarın sonunda yanma oluyor veya mesanede tasmı var oda kendini enfeksiyonla falan belli edermis

sanada sorıyım cnm belirtiler neydi kum dokerken

canm böbreklerimde kum çıktı doktor bol su iç dedi ben çok su içmezdim o zaman.. ve bi süre sonra kumlar temizlenmeye başlayınca suyun etkisiyle kasıklarımda felaket bi ağrı oluyodu.. bi gece acile götürün beni diye ağlamak üzereydim ama gece çok geç olduğu için kimseye söyleyemedim.. o kadar feci bi ağrıydı yani.. geçen günde oldu aynısı ben hasta olucam sandım o ağrıymış meğerse.. su içmedikçe kum birikiyomuş.. ve o kum tekrar tekrar atılırken(idrar yoluyla olduğu için) kasıklarda ağrı olurmuş..
hayırdır sende mi var ??

yukarda kurabiyeye yazdım cnm

su için kızlar ya su sağlık demek ben çok su içerim iftarda bile hurmadan sonra bi bardak su içiyorum ayy susadım bak ALLAH susuz bırakmasın RABBİM AMİN

idrar yaparken yanma mantarda da oluyor söyliyim:26:

ben çayı çok severim karadenizliyim ondan sanırım
sütlü tatlıları hatta bütün tatlıları çok severim ben tatlıcıyımdır..

lıkır lıkır çay kahve içenlere hayretle bakıyorum nedense ben kahvaltıda çay içmesem aklıma gelmez
ama türk kahvesi pişirmeye bayılırımmm eevde de kimse kahve sevmez yapamıyorum kimseye artık kocam sever İNŞALLAH da bol bol köpüklü kahve aparım kocacığıma

Son düzenleme:
su için kızlar ya su sağlık demek ben çok su içerim iftarda bile hurmadan sonra bi bardak su içiyorum ayy susadım bak ALLAH susuz bırakmasın RABBİM AMİN

ya canım ben suyu gereksiz görürdüm işte kum çıkana kadar, su içeceğime meyve suyu çay vs içim hem ağzım tatlanır derdim
mantığa bak.. şimdi aklıma gelmese bile susadığımı hissediyorum yani..

o içeceklerin hiç biri suyun yerini tutmuyormuş biliyor musun şekerli olduğundanmıdır nedir:26:

bende türk kahvesinden zevk alanlara hayretle bakarım yav yurtta kızlar büyük bi zevkle yapar içerlerdi ben iyi bari banada yapın derdim yok.. bi gram zevk almazdım.. :44:
ama çayı kahvaltıda da akşam yemekten sonrada çok içerim.. ama artık şekersiz içiyorum yoksa 60 kilo olurdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…