- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.441
ne verelim kızzEee anam siz de taşıyabileceği bir şey hediye edin
bende türk kahvesinden zevk alanlara hayretle bakarımyav yurtta kızlar büyük bi zevkle yapar içerlerdi ben iyi bari banada yapın derdim yok.. bi gram zevk almazdım.. :44:
ama çayı kahvaltıda da akşam yemekten sonrada çok içerim.. ama artık şekersiz içiyorum yoksa 60 kilo olurdum..
beyaz akıntın vaarsa mantar oluyor o
hahahhhh güldürdün beni yaaa erkeklerdede pek komik duruyo öyle şeylerrrgıcık ya topuklu ayakkabılarımı vericem görücek keşke verseydimö platform topuklaarımı o zaman görürdü o zaman giyer giyer seni anarım derdi
o içeceklerin hiç biri suyun yerini tutmuyormuş biliyor musun şekerli olduğundanmıdır nedir:26:
ne verelim taşıyabileceği halka küpelerimi mi vereydim kız
ben türk kahvesinin kokusuna bile tahammül edemem ama yapmaya bayılırım ne garip insanım ben yawww
köpüklü kahvenin sırlarınıda biliyorum soğuk suyla yapılıcak,kahve taze çekilmiş olucak hiç karıştırmıcaksın
salı gunu uroloji bolumune gidicem bakalım ozaman cıkar ne oldugu ben bobrekten veya mesaneden supheleniyorum bakalım:26:
afiyet olsunn iyi geceler cnmmKızlar ben sahura kaçar sonra da harry potter izler yatar iyi geceler
Selam kimse yok mu
naber berceste
ben varım canım nasılsın
İyi teşekkür ederim senden naber
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın
çok şükür canım iftarı bekliyorum işte
ORALAR nasıl özledim sanki :)
Buralar iyii :):)
Yeni yeni mekanlar açılıyor ne güzel gelişiyor şehrimiz
Buralara yolun düşer mi bi daha?
ben gittim gelişmeye başladı ya
diplomam orda daha canım :)
oooo
diplomanı almaya geldiğinde haber ver kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?