Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bugün mağaza ,mağaza dolanmaktan ayaklarıma kara su yeşil su mavi su ne renk su varsa hepsi indi:2:
çok oyrgunum oruçluyken alışveriş yapmak çok zor yaa

Son düzenleme:
selam kızlar yıgenım bılgısayarımı bozdu yapılana kadar giremicem,ablamdan yazıyorum suan.özledım sızı valla kac gundur gıremıyorum
havadıs var mı.
bendekı gelişmeler yabancı enıstemle sewgılımı ablamları tanıstrdım bırbırlerını cok sewdıler,özellıkle eniştemi çok sewdı oysakı cok onyargılı yaklasmıstı bılıyosunuz kızlar yıne benı bosuna uzduguyle kaldı.butun gun can cıger sohbet ettıler hem ıngılızce olarak hem turkce olarak.
birazdan cıkabılırım fıstıklar ewe gıdebılırım ewde bılgısayar yokne kotuymus bu durum yaaa..cepten acmaya calısıyorum cok yawas bır sey de yazamıyorum

[video=youtube;jpE4jxk13KY]http://www.youtube.com/watch?v=jpE4jxk13KY[/video]

kıyamam bensana yaa Allah korusun kızz öyle düşünme inşallah yoktur hiçbişeyinnn

ne biliyim ya korkuyorum oncelki tahlilde idrarda kan cıktı ya ondan kıl kaptım gerci son tahlilde cıkmadı annemde diyo oyle birsey olsa tahlilde degil gozle gorulurdu o kan ya benim ananemde mesane kanseri oldu simdi maasallah iyide heralde psikolojik olarak birsey olustu o bakımdan takıyorum

Son düzenleme:
selam gençler :))

ayy gwencim saçmalama bi kere mesane kanseri olmak için çok gençsin
hem mesane kanseri steril hematüri yapar, yani enfeksiyon olmadan kanama
sende enfeksiyon çıkmış, kanama da yoktu sanırım.
muhtemelen taş öykün de var kum döküyorsundur.
zaten bi tit+kültür alırlar senden.
gerek görürlerse üriner sistem usg de yaparlar.
bişi çıkmaz muhtemelen için rahat olsun

ilk tahlilde kan cıktı ama cuma gunu gittim temiz cıktı..evet mesane kanseri 60 dan sonra olurmus genelde kuruntu yapıyom iste ya yarın doktora gidicemde bakalım insallah dedigin gibi kum falan dokuyorumdur

kötü şeyler düşünme kuzummm kanser olsan bence aşırı halsizlik falanda olur gibi geliyo :26:

idrar yollarini üsütmüsündür,bendede cikmisti iantibiyotik verdi ayrica hangi bakteri olduguda yazar tahlilde

ben acil gitmistim,böbregim agriyodu yani birden agri girip cikiyordu ültrasyonda birsey cikmadi ama idrarda kan var dedi

3 gün sonra ara dedilerdi sonra ev dr.una tahlil yaptirdim birsey cikmadi..

idrarinda yanma var mi ya da böbreginde agri

kötü şeyler düşünme kuzummm kanser olsan bence aşırı halsizlik falanda olur gibi geliyo :26:

insanın aklına hep en kotusu gelir ya bide 2 haftadır sistit kabusum olsu tam gecti dedim simdide idrarın sonunda bir yanma oluyor annemde kum dokuyorsundur kanda ondandır dedi ben burda saglık ocagına gittim tabi kapsamlı degildi tahlil belki ozamanda kum dokuyodum ama cıkmadı neyse yarın anlarım

girmezsem yarın kk ye anlayınki cok kotuuuuuu seyler ogrendim

ben tahil yaptırdım 1.5 hafta once kdr enfeksiyon ve kan cıktı doktor sistit dedi ilacları kullandım iyi geldi cuma gunu gittim temiz cıktı ama saglık ocagıydı tabi kapsamlı yapmadılar 2-3 gundurde cisimi yaptıktan sonra sonunda bi yanma oluyo

gwen büyük ihtimal idrar yolunu üşüttüğün içindir..
kötü şeyler düşünme canım

bol su ic ayrica birdaha enfeksiyon varsa antibiyotik kullanamazsin..

ya sonunda yanma hissi psikilojik olmasin,neden sonunda oluyor normalde hep olur..

birde sistitle idrar yolu enfeksiyonu ayni mi?bunu hep karistiyorum

idararinin rengi nasil`ß

canım..surekli tuvalete cıkma hissi tuvalitimi yaptıktan sonra rahatlama hissi olmuyordu oncesinde antibiyotik kullandıktan sonra onlar gecti ama simdide idrarın sonunda acı hissediyorum yaparken yok sadece sonunda sistitle idrar yolu enfeksiyonu aynı seyler evet..simdi okudum netten kum dokerkende enfeksiyon olurmus uroloji doktoruna aldım bende bilerek bobrekle alakalı diye dediginiz gibi buyuk ihtimal kum dokuyorum enfeksiyon iyilesti kaldı simdi kumlar agrı yapmayada bilirmis oyle yazmıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…