- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.461
kıyamam bensana yaa Allah korusun kızz öyle düşünme inşallah yoktur hiçbişeyinnnkızlar bende yarıın doktora gitcem dua edin kotu bişi cıkmasın
kendimi kuruyorum hep ya mesane kanseriysem diye offff deli olcam he
kıyamam bensana yaa Allah korusun kızz öyle düşünme inşallah yoktur hiçbişeyinnn
kızlar bende yarıın doktora gitcem dua edin kotu bişi cıkmasın
kendimi kuruyorum hep ya mesane kanseriysem diye offff deli olcam he
selam gençler :))
ayy gwencim saçmalama bi kere mesane kanseri olmak için çok gençsin
hem mesane kanseri steril hematüri yapar, yani enfeksiyon olmadan kanama
sende enfeksiyon çıkmış, kanama da yoktu sanırım.
muhtemelen taş öykün de var kum döküyorsundur.
zaten bi tit+kültür alırlar senden.
gerek görürlerse üriner sistem usg de yaparlar.
bişi çıkmaz muhtemelen için rahat olsun
kötü şeyler düşünme kuzummm kanser olsan bence aşırı halsizlik falanda olur gibi geliyo :26:ne biliyim ya korkuyorum oncelki tahlilde idrarda kan cıktı ya ondan kıl kaptım gerci son tahlilde cıkmadı annemde diyo oyle birsey olsa tahlilde degil gozle gorulurdu o kan ya benim ananemde mesane kanseri oldu simdi maasallah iyide heralde psikolojik olarak birsey olustu o bakımdan takıyorum
ne biliyim ya korkuyorum oncelki tahlilde idrarda kan cıktı ya ondan kıl kaptım gerci son tahlilde cıkmadı annemde diyo oyle birsey olsa tahlilde degil gozle gorulurdu o kan ya benim ananemde mesane kanseri oldu simdi maasallah iyide heralde psikolojik olarak birsey olustu o bakımdan takıyorum
kötü şeyler düşünme kuzummm kanser olsan bence aşırı halsizlik falanda olur gibi geliyo :26:
idrar yollarini üsütmüsündür,bendede cikmisti iantibiyotik verdi ayrica hangi bakteri olduguda yazar tahlilde
ben acil gitmistim,böbregim agriyodu yani birden agri girip cikiyordu ültrasyonda birsey cikmadi ama idrarda kan var dedi
3 gün sonra ara dedilerdi sonra ev dr.una tahlil yaptirdim birsey cikmadi..
idrarinda yanma var mi ya da böbreginde agri
ben tahil yaptırdım 1.5 hafta once kdr enfeksiyon ve kan cıktı doktor sistit dedi ilacları kullandım iyi geldi cuma gunu gittim temiz cıktı ama saglık ocagıydı tabi kapsamlı yapmadılar 2-3 gundurde cisimi yaptıktan sonra sonunda bi yanma oluyo
bol su ic ayrica birdaha enfeksiyon varsa antibiyotik kullanamazsin..
ya sonunda yanma hissi psikilojik olmasin,neden sonunda oluyor normalde hep olur..
birde sistitle idrar yolu enfeksiyonu ayni mi?bunu hep karistiyorum
idararinin rengi nasil`ß
aynen yaa yazmadı bidaha bişeyy :44: ​gwen geçmiş olsun. Düş nerelerde yahu. Dün gelişmeleri yazacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?