- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.501
Ben geldim.
Kızlar biz tamamen bitirdik artık ölüyorum dese iki cihan bi araya gelse hayatta dönmem ve olmaz.o kadar çirkinleşti ki onun yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum. Kısacası onu tanıdığım günede lanet ediyorum!
ben pek iyi değilimm moral sıfır genee önceki sayfada yazdım canım sorunumuİyiyim canlarım teşekkür ederim
Bugun 6 yaşındaki kuzenime satranç oynamayı öğretmeye çalıştım
Sizler nasılsınız
ben pek iyi değilimm moral sıfır genee önceki sayfada yazdım canım sorunumu
evet ben ondan benımle tanısmak ısteeyen erkekleri gizliyomusumm söyledimde neolduysa ona takıldı kafam düşünüyorum unuttugum birisi mi var acaba diye aklıma kımse gelmıyo :44:
Okudum canım
Sevgilin senin ondan bir şey gizlediğini mi düşünüyor?
evet ben ondan benımle tanısmak ısteeyen erkekleri gizliyomusumm söyledimde neolduysa ona takıldı kafam düşünüyorum unuttugum birisi mi var acaba diye aklıma kımse gelmıyo :44:
konusmayı silmesinede ayrı bi sinir oldum zatenKendi kendine boşo kuruntu yapmış sevgilin cnm ya
konusmayı silmesinede ayrı bi sinir oldum zaten
selam kızlar en iyisi sevgilisiz hayat valla..
sevgilin yok derdin yok, yaptığı öküzlüklere üzülmek kırılmak yok, beklenti içine girip sonra ağlamak yok..
ohhhh
öyle valla kız senın odun bişe yaptı mıııııselam kızlar en iyisi sevgilisiz hayat valla..
sevgilin yok derdin yok, yaptığı öküzlüklere üzülmek kırılmak yok, beklenti içine girip sonra ağlamak yok..
ohhhh
canım ya o ayrılık acılarını bende cok yaşadım anlıyorum seni cok zor gerçekten insan kabullenemiyo seviyosun değer veriyosun üstüne titriyosun tek beklediğin birazcık sevgi ilgiyken bunu yapmaktan acizler resmen inat ediyolar sanki yapmamak ıcın..en cok neyi merak ediyorum biliyo musun bundan 2-3 yıl sonra biz hala aynı mı kalıcaz bişeyler değişecek mi neler değişecek mutlu olabilecek miyiz bunlar muamma
aynen o anda söylemeside ayrı bi tuhaf zaten..gerçi dediğim gibi konusmayı okudum..offf varya bi gün sorunsuz geçse şaşıcamsemiramis o ne biliyomusun sucu sana atmak icin yapmıstr eger oyle bir durum olsa boyle bir konu olsunda soyliyim diye beklemez direkt gelir drdi saklıyosun diye simdi boyle bir olay yasandı uzerinden atmaya calısıyo iste
Ben şu 2 haftadır hiç bi şeye kafayı takmıyorum çok rahatım ohhhh
Sevgilimin kontoru bitti alacak parası da yok
Kafalar rahat
aynen tatlım..
şu an o kadar mutlu ve huzurlu hissediyorumki anlatamam..
kafamı dinliyorum
aynen öyle yıllarca emek veriyosun boşa mı çıksın diye yaa
bilseydim bu günleri hiç aşık olamzdım şuan bunu gerçekten hissediyorum işte
ama ne var biliyo musun ben boşuna konuşuyorum burda değişen ne var peki benim elimde ne var koca bir hiç insan bazen gerçekten tamamen gitmeyi bilmeliymiş
sen onu yerlere göklere sığdırama o seni bir kalbine sığdıramasın bu reva mı ya benim aşkıma verdiğim değere emeğe
yazıklar olsun
bak patladım şu cümlelerimde işte
yoruldum artık tek başıma bişileri örtmekten yoruldum,kırılmaktan,hırpalanmaktan,umursanmamaktan yoruldum
içim başka şeylere açılıyor sanki eskisi gibi hissedemiyorum artık aklımda binlerce kötü düşünce
insan aynı anda hem nefret edip hem sevebilir mi? ben sevebiliyorum
ne salağım dimi
beni umursamayan,bi ufacık dediğimi yapmayan,ve hala bir sosyal paylaşım sitesinde arkadaşlarıyla gülüp eğlenen,beni umursamıyorsun dediğimde aylar sonra bana dönüp seni umarsamasam hiç aramam sormam diyen ve bunu aylar sonra söyleyebilen ve ekstradan ekleyip umursamasaydım seni sevmeseydim yatar uyurdum diyen "peki sevgili şuan nasıl uyuyorsun artık sevmiyorsun çünkü"
neyim onun için neydim diyorum ki adama içimden bak susuyorsam kork benden diyorum ama yok bence o hala içinden bence diyor ki "neden korkayım atractive nasıl olsa aylar sonra sana geldiğimde iki çift lafımla bana dönüyorsun affediyorsun ben istediğimde umursarım seni sen bensiz yapamazsın"diyor
ama yapıyorum yapıcam sen nsaıl bensiz yapıyorsan mutluysan bir takımını bile benden çok vakit ayırabiliyorsan artık biz bunun gibi bissürü şeyi aştık diyemiceksin bana çünkü benim önüme engelleri yığdın o engeli atlayamıcaksın
belki üzülücem ama seninle üzülmekten se hergün ölmektense içimde ki kırıntılarınla kalayım bari
offf çok sinirlerim zıpladı gene yaaa kötüyüm ben ya ciddi kötüyüm şuan iyi geceler kızlar burda kalmak bile istemiyorum duygu patlaması yaşıyorum şuan
offf canım yaaa ne desem bilmiyorumm hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz aslında..bu duygu patlaması senın acından iyi mi oldu kötü mü bilemedim belki rahatlamışssındır içini dökerekk ama nolur bu son gözyasın olsun artık önüne yoluna bak senı mutlu edecek insanlar mutlaka var snde mutlu ol bunu coktan haketmşsinn bırak o kaybettiğini görsünn şuan hala atractive benı bekliyo havalarındadır eğer gerçekten onu beklemiyosan ve nefret varsa içinde diğer insanlara bi şans tanı..of ya ne diyeceğimide bilemedim cok üzüldüm
aynen öyle yıllarca emek veriyosun boşa mı çıksın diye yaa
bilseydim bu günleri hiç aşık olamzdım şuan bunu gerçekten hissediyorum işte
ama ne var biliyo musun ben boşuna konuşuyorum burda değişen ne var peki benim elimde ne var koca bir hiç insan bazen gerçekten tamamen gitmeyi bilmeliymiş
sen onu yerlere göklere sığdırama o seni bir kalbine sığdıramasın bu reva mı ya benim aşkıma verdiğim değere emeğe
yazıklar olsun
bak patladım şu cümlelerimde işte
yoruldum artık tek başıma bişileri örtmekten yoruldum,kırılmaktan,hırpalanmaktan,umursanmamaktan yoruldum
içim başka şeylere açılıyor sanki eskisi gibi hissedemiyorum artık aklımda binlerce kötü düşünce
insan aynı anda hem nefret edip hem sevebilir mi? ben sevebiliyorum
ne salağım dimi
beni umursamayan,bi ufacık dediğimi yapmayan,ve hala bir sosyal paylaşım sitesinde arkadaşlarıyla gülüp eğlenen,beni umursamıyorsun dediğimde aylar sonra bana dönüp seni umarsamasam hiç aramam sormam diyen ve bunu aylar sonra söyleyebilen ve ekstradan ekleyip umursamasaydım seni sevmeseydim yatar uyurdum diyen "peki sevgili şuan nasıl uyuyorsun artık sevmiyorsun çünkü"
neyim onun için neydim diyorum ki adama içimden bak susuyorsam kork benden diyorum ama yok bence o hala içinden bence diyor ki "neden korkayım atractive nasıl olsa aylar sonra sana geldiğimde iki çift lafımla bana dönüyorsun affediyorsun ben istediğimde umursarım seni sen bensiz yapamazsın"diyor
ama yapıyorum yapıcam sen nsaıl bensiz yapıyorsan mutluysan bir takımını bile benden çok vakit ayırabiliyorsan artık biz bunun gibi bissürü şeyi aştık diyemiceksin bana çünkü benim önüme engelleri yığdın o engeli atlayamıcaksın
belki üzülücem ama seninle üzülmekten se hergün ölmektense içimde ki kırıntılarınla kalayım bari
offf çok sinirlerim zıpladı gene yaaa kötüyüm ben ya ciddi kötüyüm şuan iyi geceler kızlar burda kalmak bile istemiyorum duygu patlaması yaşıyorum şuan
söyle sevgiline azıcık kıskanclıktan delirsinnnnBana bi özgüven geldi ya
3.5 yıllık ilişkim var ayrılsam ne halt yerim kimse benle çıkmaz derdim
Bu aralar kısmetim çok açık
öyle valla kız senın odun bişe yaptı mııııı
En güzeli canım
Ruhun kendine gelsin biraz
aradı canım bugün, yoldaydım konuştuk baya bi..
o gün bağırmam saçmaydı ama sende çok üstüme geldin falan dedi yinede ben haksızım vs dedi..
sende zırt pırt ayrılıyosun benden elimde tutamıyorum seni dedi.. bende beni kaçırana kadar uğraşıyosun çünkü dedim.. oda yok öyle değil sen ayrılmaya yer arıyosun dedi bende ya x ayrılmak istesem her seferinde dönmezdim dedim.. oda haklısın dedi.. sonra barışmak istedi neden barışim dedim bişe diyemedi.. ha bu arada buraya 1.5 saatlik mesafede bi şehire gelmiş arkadaşını askere bırakmaya ama ben 1 günlüğüne gel diye yalvardığımda gelmemişti yok kız kardeşlerimi bırakamam bana emanetler diye.. ben oraya gelecem bayramdan snra o zamana kdr düşün dedi gerek yok dedim.. niye dedi.. buraya gelmedin 1 günlüğüne ama hiç planda yokken arkadaşını askere götürüyosun dedim.. demekki diğer herşey bahaneymiş asıl olay gelmek istemekmiş sende istemedinki gelmedin dedim.. ben gelmek istedim ama 2 saat bize yetmezdi ondan gelmedim dedi..bende hani kardeşlerini bırakamıyodun seninde bi dediğin öbürüne uymadı dedim.. asıl neden oydu deyince bende zamanında çok istedim gelmedin şimdide ben istemiyorum dedim kapattım.. oda mesaj atmış sen benim gibisini çok ararsın vs diye bende aramam dedim.. seni tanıyamıyorum artık sen benim sevdiğim evlenmek istediğim hayat arkadaşlığından çıkalı çok olmuş ama ben sevgimden bunu görememişim artık görüyorum dedim.. oda artık sevmiyosun yani sen bilirsin demiş bende ne diyim aeo yazdım oda ben değişmedim tek değişen senin tavırların karşısında sabrımı kontrol edememem,ki bu yanındayken söz konusu bile olamazdı demiş bende daha bişe demedim hattımıda kapattırdım..
uzun oldu ama böle canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?