- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.481
canım cok sıkılıyo kızlar ya
kızlar bende yarıın doktora gitcem dua edin kotu bişi cıkmasın
kendimi kuruyorum hep ya mesane kanseriysem diye offff deli olcam he
canım cok sıkılıyo kızlar ya
amin canımneden ki sebep ne _?
gerçi benimde canım sıkılyor yaaa neden ki
öyle böyle derken ramazan da bitiyor kızlar yahu hem bedenen hemde ruhen sağlık kazandık şuan ALLAHIMIZA şükürler olsun
yarın kadir gecesi sanırım yanlış mı biliyorum ki
ALLAH hepimizin duarını kabul eder İNŞALLAH AMİN
kıyamam askerciğinide beklermişşşal benden de o kadar :104::104:
amin canımaman ya fatih canımı sıktı gene benım baska ne sorunum varki
ya bunun facesı var şifresi falan var bende girip bakabiliyorum istediğim zaman bugun eski öğrencisiyle konuşmuşlar kız tarifelerle ilgili bikac soru sormuşş benımkide cvp vermiş sadece okudum kelimesi kelimesine yazılanları sonra tekrar msjlar kısmına girdim konusma silinmiş bende msj attım dedım neden sildin konusmayı okudum bişey yoktu o da kıskanma diye yazmış..ona geçen aksam kızlarla konusmayacaksın demiştim o yüzden sorun cıkmasın diye silmiş buraya kadar sorun yok..sonra ben dedım hayatım neolursa olsun silme dürüst ol ben okudum yazdıklarını kıskanılacak bişey yoktu zaten kız küçük hocam falan diyo benımkine o da yazmış 'söyleyene bak neyse tmm bitanem ben sorun olur diye cekındım yazmış bende söyleyene bak derken ben ne yaptım dedim ben ondan benımle tanışmak isteyenleri saklıyomuşumnasptı gene kız:26:
aman sevgilim olmayınca kavgasız sessiz sedasız geçiyor günler iyi mi kötü mü bilemedim şuan:26:
ya bunun facesı var şifresi falan var bende girip bakabiliyorum istediğim zaman bugun eski öğrencisiyle konuşmuşlar kız tarifelerle ilgili bikac soru sormuşş benımkide cvp vermiş sadece okudum kelimesi kelimesine yazılanları sonra tekrar msjlar kısmına girdim konusma silinmiş bende msj attım dedım neden sildin konusmayı okudum bişey yoktu o da kıskanma diye yazmış..ona geçen aksam kızlarla konusmayacaksın demiştim o yüzden sorun cıkmasın diye silmiş buraya kadar sorun yok..sonra ben dedım hayatım neolursa olsun silme dürüst ol ben okudum yazdıklarını kıskanılacak bişey yoktu zaten kız küçük hocam falan diyo benımkine o da yazmış 'söyleyene bak neyse tmm bitanem ben sorun olur diye cekındım yazmış bende söyleyene bak derken ben ne yaptım dedim ben ondan benımle tanışmak isteyenleri saklıyomuşumfabrikada ve normal hayattakileri saklıyosun yazmış bende saklamıyorum sana söyledim hepsini biliyosun dedım 'kızmıcam susuyorum sadece' yazmış bidahada msj atmadı bende atmadım ama şaşırdım yani çünkü saklamadım beynimi zorluyorum hepsini söyledim ona kesin bri ona benımle ilgili bişe dedi valla inanıp inanmamak ona kalmış
haklısın cnm bütün şifreleri var bende zaten verilmesi gerekiyo..evet yaa bu tartışma olmasaymış söylemeyecekmişş gayet iyiydik çünkü ondan öncee amaaan neyse yaa basım ağrıdı sinirdennn :95:hmm kesin ya bişi duydu ya da bişi gördü ve yanlış anladı bazen karmaşıklaşıyorlar mesela biz kızlar kızdığımız şeyleri hemen pat diye söylüyoruz içimizde tutamıyoruz dimi onlar öyle değil tutuyolar baya sonrada burnundan getiriryorlar insanın ilginçlar ya
birde şimdi aklıma geldi en azından şifresini veriyor bu güven teşgil ediyor senin için bence beyninde girip girip bakıyorsun falan
ben mesela yıllarca hep şifrelerini yalvararak yakararak ya da kavgalarla elde etmişimdir benim exin sonra da bi süre sonra değiştirirdi düşün bak masus yapar gibi şimdi şimdi iyicce batıyor gözüme bunlar ya zorla veriyor şifreleri sonrada inadına sen kimsin der gibi değiştiriyor
haklısın cnm bütün şifreleri var bende zaten verilmesi gerekiyo..evet yaa bu tartışma olmasaymış söylemeyecekmişş gayet iyiydik çünkü ondan öncee amaaan neyse yaa basım ağrıdı sinirdennn :95:
ya tabi yalnızda olmazz gencecik kızsın ama sevgili demek sorun demek baksanaa 1 gün iyiysek diğer gün mutlaka kavgalıyızz tüm topikçehiç sevgilisiz başını kakıp oturmak daha mı iyi ki acaba aman ne bileyim ya hayat da yalnız olmaz ki
aleyküm slm cnm hosgeldın nasılsın neler yaptın bugunnselamın aleyküm kızlar
ya tabi yalnızda olmazz gencecik kızsın ama sevgili demek sorun demek baksanaa 1 gün iyiysek diğer gün mutlaka kavgalıyızz tüm topikçe
selamın aleyküm kızlar
Ben geldim.
Kızlar biz tamamen bitirdik artık ölüyorum dese iki cihan bi araya gelse hayatta dönmem ve olmaz.o kadar çirkinleşti ki onun yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum. Kısacası onu tanıdığım günede lanet ediyorum!
aleyküm slm cnm hosgeldın nasılsın neler yaptın bugunn
hoşgeldin bercestoşş nabersin:)
canım ya o ayrılık acılarını bende cok yaşadım anlıyorum seni cok zor gerçekten insan kabullenemiyo seviyosun değer veriyosun üstüne titriyosun tek beklediğin birazcık sevgi ilgiyken bunu yapmaktan acizler resmen inat ediyolar sanki yapmamak ıcın..en cok neyi merak ediyorum biliyo musun bundan 2-3 yıl sonra biz hala aynı mı kalıcaz bişeyler değişecek mi neler değişecek mutlu olabilecek miyiz bunlar muammasiz gene bir gün iyi bir gün kötü
biz neydik peki 1 gün iyi 1 ay kötü,1 hafta iyi 2 ay kötü
offf kafama taktığım ne çok şey var yaa ama onun futbolu bile benden daha değerliydi galatasarayına bile iltifatları güzel sözleri bilmem neleri sayar bana verilen değer 0
ayakkabısının bapına bile benden daha çok değer verdi belkide
yıllarca boşa kürek çekip hiç ummadığı anda küreklerini suya düşürüp karaya vuran sandal gibiyim
noldu kuzum ya anlat hele bii :26:Ben geldim.
Kızlar biz tamamen bitirdik artık ölüyorum dese iki cihan bi araya gelse hayatta dönmem ve olmaz.o kadar çirkinleşti ki onun yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum. Kısacası onu tanıdığım günede lanet ediyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?