Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

söyle sevgiline azıcık kıskanclıktan delirsinnnn

Kuduruyo deliriyo ve onunla evlenmeyeceğimi zannediyor

Kız semiramis var ya erkek "bu kızı elimden kaçırabilirim" diye düsünecek ya

Onsuz yapamam modlarında olursan tınmıyor seni ama

Elimi sallasam ellisi modunda olursan 3.5 atıyor resmen

Hem sana değer vermiyor

Hem de kuzu gibi onunla ol istiyor

Yok yaaaaaaaaaaaaaaaaa......

hımmm sen haklısın bence hem iki saatte olsa iki dakikada olsa insan sevdiğinin gözlerine bakmak ıcın o yolu çeker gelir yaa 2 saat yetmez diye hiç gelmeyecek yani hey Allahımmm..sizin aranız kac saattii 1 bucuk saat mi

aman o her erkek için geçerli değil ben benımkine söledımde nolduuu hemde işyerinde beni birsrü kişi sormuş çıktıgı varmı bu kızın acaba diye sonra bi abla geldi sordu bana ben sözlenicem hatta dedım bizimkine söyledım 'aferin bitanem' yazmışş dahada ne korkusu varr ne evlenme söz nişan çabası ay bak gene sinirlendımm

canım çok duygusal yazmışsın.. arada böyle patlamalar yaşamakta gerekiyor bence..
bütün erkekler böyle işte dediğimizi yapmamak için direniyolar resmen.. halbuki biz hep bizi,ilişkimizi düşündüğümüz için istiyoruz bunları, onlarsa kendilerini düşünüp yapmıyolar istediklerimizi.. hatta onların kendi istekleri bile mantıksız bencilce ve çoğu zaman bi anlamı yok ama biz napıyoruz aa beni seviyo diyip onun dediğini yapıyoruz..
üzülme sende hayırlısı böyleymiş..

kızlar ya telefon alıcam ya kısmetse kkda konu acmak ıstıyorum pişman olmak ıstemıyorum sonuçta az para değil..konuyu nereye açabilirim kiii :26:

doğum günü hediyem kızlar fikirlerinizi alabilir miyim 365 gün sözleri kalpli kutuda kutusuna kadar ben yaptım emeğim olsun istedim diğer kutuda bi adet küçük yastık var üstünde bir yastıkta kocamamız için yazıyo , asprin var arada bir başını ağırttığım için yazıyo , çikolata var ağız tadımızın bozulmaması için yazıyo , saat var zamanımı değerli kıldığın için yazıyo , fotoğraf albümümüz var anı ölümsüzleştirmek için yazıyo , selpak var mutluluk gözyaşlarımız için yazıyo , erkek bebek,kız bebek çorabı ve (sapkalı kız tokası var çok hoşuma gidiyodu :) dünyanın en güzel kızı nilimiz için ve dünyanın en yakışıklısı emremiz için yazıyo ( o zamana kadar saklasın bi zahmet ) sonra gül var ses kaydediyo seni çok seviyorum vs diye sesimi kaydettim :) bi de baharlık mont ve sarardan gömlek aldım sizce nasıl olmuş abartı mı yoksa :26:

Canım ne yalan söyleyim ben sevgiline kızıyorum... (evlilik konusunda)

oda eminim gelecek.. çok dönmek isticek kardeşimin numarasını falan biliyo bana ulaşmak isticek ama ama ama..
neyse hayırlısı dediğin gibi..

okdr ugrasmıssın niye abartı olsun onemli olan bunların degerini bilecek bir erkek olsun karsındaki

Canım ne yalan söyleyim ben sevgiline kızıyorum... (evlilik konusunda)
bende kızıyorummm ya hemen evlenelim demiyorum zaten ama evlilikten bahsetsın istiorum..ben gebzeye gidicem bayramdan sonra söz yüzüğü bakacaktı ordan bize alacaktık bakmazsa ozaman gör sen kavgayı

Hem sana değer vermiyor

Hem de kuzu gibi onunla ol istiyor

Yok yaaaaaaaaaaaaaaaaa......

aynen canım yok yaaaaa...
istediğini yapsın şimdi yapma dediğim ne varsa yaptı, yap dediğim şeyleride yapmadı hiçbir zaman.. arada ufak tefek oldu yaptıkları ama onlar zaten önemsiz mevzulardı..
şimdi istediğince özgür, yol verdim gitti..

bende cok begendımmm abartı falanda olmamışş özellikle monta bayıldımmm nerden aldın bu montuuu :26:

okdr ugrasmıssın niye abartı olsun onemli olan bunların degerini bilecek bir erkek olsun karsındaki

teşekkür ederim yani şimdilik değer bilen biri ama daha 1 yıllık bi ilişki sizinkiler kadar uzun değil belkide daha tam tanıyamamışdır bile bakalım zaman göstericek 3-5 yıl olsun değer biliyo mu bilmiyo muu teşekkür ederim yorumun için

normalde 6 saat canım ama o askere bıraktığı arkadaşıyla buranın arası 1.5 saat..
isteyen yarım saatliğinede olsa gelirdi.. kafasında 2 saat neyimize yetecek planları yapmazdı.. hiç görüşemesek bile onun gelmesi benim için dünyalara bedel olacaktı.. şimdi istediği yere gitsin..

zaten varya kafaları ayrılınca isliyor yada islerine oyle geliyor ayrılınca kuzu gibiler ne desen he ama bi hissettir sevdigini gene okuzlukleri tutuyor valla benide soranlar varmıs bekarmı diye babam en sonunda direticek yani adam kac senedir ses etmiyo

bende kızıyorummm ya hemen evlenelim demiyorum zaten ama evlilikten bahsetsın istiorum..ben gebzeye gidicem bayramdan sonra söz yüzüğü bakacaktı ordan bize alacaktık bakmazsa ozaman gör sen kavgayı

Canım seni üzmek istemiyorum ama sen çok haklısın

Yani bi erkek sevdiğinin başkasıyla olma ihtimalini düşünür çıldırır bir an önce evlenmek onu kapmak ister

Sana vaatlerde bulunuyordu ama hiç yerine getirmiyordu canım..

Ben de bunlara çok benzer şeyler yapmıştım cannım

Ne tadar emek verdiğini tahmin edebiliyorum

Hepsi harika

bende cok begendımmm abartı falanda olmamışş özellikle monta bayıldımmm nerden aldın bu montuuu :26:

kapıda ödemeli bi siteden buldum canım hiç aklımda yoktu bende çok begendim bizimkilerde yani fotograftakinden daha güzel diyebilirm ablam diyo evet evet abartı olmuş ver montu ben benmkine vereyim hemde uygundu fiyatı 90dan 30 a mıı ne düşmüştü şimdi tam hatırlamyrm yalan olmasın tabide bakar söylerim hatta istiyosan sitenin adını veriym bakarsn ben yeşili çok seviyo giyiyo diye bu renk aldım siyahları daha hoş canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…