- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.521
söyle sevgiline azıcık kıskanclıktan delirsinnnn
aradı canım bugün, yoldaydım konuştuk baya bi..
o gün bağırmam saçmaydı ama sende çok üstüme geldin falan dedi yinede ben haksızım vs dedi..
sende zırt pırt ayrılıyosun benden elimde tutamıyorum seni dedi.. bende beni kaçırana kadar uğraşıyosun çünkü dedim.. oda yok öyle değil sen ayrılmaya yer arıyosun dedi bende ya x ayrılmak istesem her seferinde dönmezdim dedim.. oda haklısın dedi.. sonra barışmak istedi neden barışim dedim bişe diyemedi.. ha bu arada buraya 1.5 saatlik mesafede bi şehire gelmiş arkadaşını askere bırakmaya ama ben 1 günlüğüne gel diye yalvardığımda gelmemişti yok kız kardeşlerimi bırakamam bana emanetler diye.. ben oraya gelecem bayramdan snra o zamana kdr düşün dedi gerek yok dedim.. niye dedi.. buraya gelmedin 1 günlüğüne ama hiç planda yokken arkadaşını askere götürüyosun dedim.. demekki diğer herşey bahaneymiş asıl olay gelmek istemekmiş sende istemedinki gelmedin dedim.. ben gelmek istedim ama 2 saat bize yetmezdi ondan gelmedim dedi..bende hani kardeşlerini bırakamıyodun seninde bi dediğin öbürüne uymadı dedim.. asıl neden oydu deyince bende zamanında çok istedim gelmedin şimdide ben istemiyorum dedim kapattım.. oda mesaj atmış sen benim gibisini çok ararsın vs diye bende aramam dedim.. seni tanıyamıyorum artık sen benim sevdiğim evlenmek istediğim hayat arkadaşlığından çıkalı çok olmuş ama ben sevgimden bunu görememişim artık görüyorum dedim.. oda artık sevmiyosun yani sen bilirsin demiş bende ne diyim aeo yazdım oda ben değişmedim tek değişen senin tavırların karşısında sabrımı kontrol edememem,ki bu yanındayken söz konusu bile olamazdı demiş bende daha bişe demedim hattımıda kapattırdım..
uzun oldu ama böle canım..
hımmm sen haklısın bence hem iki saatte olsa iki dakikada olsa insan sevdiğinin gözlerine bakmak ıcın o yolu çeker gelir yaa 2 saat yetmez diye hiç gelmeyecek yani hey Allahımmm..sizin aranız kac saattii 1 bucuk saat miaradı canım bugün, yoldaydım konuştuk baya bi..
o gün bağırmam saçmaydı ama sende çok üstüme geldin falan dedi yinede ben haksızım vs dedi..
sende zırt pırt ayrılıyosun benden elimde tutamıyorum seni dedi.. bende beni kaçırana kadar uğraşıyosun çünkü dedim.. oda yok öyle değil sen ayrılmaya yer arıyosun dedi bende ya x ayrılmak istesem her seferinde dönmezdim dedim.. oda haklısın dedi.. sonra barışmak istedi neden barışim dedim bişe diyemedi.. ha bu arada buraya 1.5 saatlik mesafede bi şehire gelmiş arkadaşını askere bırakmaya ama ben 1 günlüğüne gel diye yalvardığımda gelmemişti yok kız kardeşlerimi bırakamam bana emanetler diye.. ben oraya gelecem bayramdan snra o zamana kdr düşün dedi gerek yok dedim.. niye dedi.. buraya gelmedin 1 günlüğüne ama hiç planda yokken arkadaşını askere götürüyosun dedim.. demekki diğer herşey bahaneymiş asıl olay gelmek istemekmiş sende istemedinki gelmedin dedim.. ben gelmek istedim ama 2 saat bize yetmezdi ondan gelmedim dedi..bende hani kardeşlerini bırakamıyodun seninde bi dediğin öbürüne uymadı dedim.. asıl neden oydu deyince bende zamanında çok istedim gelmedin şimdide ben istemiyorum dedim kapattım.. oda mesaj atmış sen benim gibisini çok ararsın vs diye bende aramam dedim.. seni tanıyamıyorum artık sen benim sevdiğim evlenmek istediğim hayat arkadaşlığından çıkalı çok olmuş ama ben sevgimden bunu görememişim artık görüyorum dedim.. oda artık sevmiyosun yani sen bilirsin demiş bende ne diyim aeo yazdım oda ben değişmedim tek değişen senin tavırların karşısında sabrımı kontrol edememem,ki bu yanındayken söz konusu bile olamazdı demiş bende daha bişe demedim hattımıda kapattırdım..
uzun oldu ama böle canım..
aman o her erkek için geçerli değil ben benımkine söledımde nolduuu hemde işyerinde beni birsrü kişi sormuş çıktıgı varmı bu kızın acaba diye sonra bi abla geldi sordu bana ben sözlenicem hatta dedım bizimkine söyledım 'aferin bitanem' yazmışş dahada ne korkusu varr ne evlenme söz nişan çabası ay bak gene sinirlendımmKuduruyo deliriyo ve onunla evlenmeyeceğimi zannediyor
Kız semiramis var ya erkek "bu kızı elimden kaçırabilirim" diye düsünecek ya
Onsuz yapamam modlarında olursan tınmıyor seni ama
Elimi sallasam ellisi modunda olursan 3.5 atıyor resmen
Hem sana değer vermiyor
Hem de kuzu gibi onunla ol istiyor
Yok yaaaaaaaaaaaaaaaaa......
aynen öyle yıllarca emek veriyosun boşa mı çıksın diye yaa
bilseydim bu günleri hiç aşık olamzdım şuan bunu gerçekten hissediyorum işte
ama ne var biliyo musun ben boşuna konuşuyorum burda değişen ne var peki benim elimde ne var koca bir hiç insan bazen gerçekten tamamen gitmeyi bilmeliymiş
sen onu yerlere göklere sığdırama o seni bir kalbine sığdıramasın bu reva mı ya benim aşkıma verdiğim değere emeğe
yazıklar olsun
bak patladım şu cümlelerimde işte
yoruldum artık tek başıma bişileri örtmekten yoruldum,kırılmaktan,hırpalanmaktan,umursanmamaktan yoruldum
içim başka şeylere açılıyor sanki eskisi gibi hissedemiyorum artık aklımda binlerce kötü düşünce
insan aynı anda hem nefret edip hem sevebilir mi? ben sevebiliyorum
ne salağım dimi
beni umursamayan,bi ufacık dediğimi yapmayan,ve hala bir sosyal paylaşım sitesinde arkadaşlarıyla gülüp eğlenen,beni umursamıyorsun dediğimde aylar sonra bana dönüp seni umarsamasam hiç aramam sormam diyen ve bunu aylar sonra söyleyebilen ve ekstradan ekleyip umursamasaydım seni sevmeseydim yatar uyurdum diyen "peki sevgili şuan nasıl uyuyorsun artık sevmiyorsun çünkü"
neyim onun için neydim diyorum ki adama içimden bak susuyorsam kork benden diyorum ama yok bence o hala içinden bence diyor ki "neden korkayım atractive nasıl olsa aylar sonra sana geldiğimde iki çift lafımla bana dönüyorsun affediyorsun ben istediğimde umursarım seni sen bensiz yapamazsın"diyor
ama yapıyorum yapıcam sen nsaıl bensiz yapıyorsan mutluysan bir takımını bile benden çok vakit ayırabiliyorsan artık biz bunun gibi bissürü şeyi aştık diyemiceksin bana çünkü benim önüme engelleri yığdın o engeli atlayamıcaksın
belki üzülücem ama seninle üzülmekten se hergün ölmektense içimde ki kırıntılarınla kalayım bari
offf çok sinirlerim zıpladı gene yaaa kötüyüm ben ya ciddi kötüyüm şuan iyi geceler kızlar burda kalmak bile istemiyorum duygu patlaması yaşıyorum şuan
aman o her erkek için geçerli değil ben benımkine söledımde nolduuu hemde işyerinde beni birsrü kişi sormuş çıktıgı varmı bu kızın acaba diye sonra bi abla geldi sordu bana ben sözlenicem hatta dedım bizimkine söyledım 'aferin bitanem' yazmışş dahada ne korkusu varr ne evlenme söz nişan çabası ay bak gene sinirlendımm
bunları yasamakda zor ya sen kararını vermissin hayırlısı olur umarım senin icinde..
bizde ayrılmıstık 5 ay sonra gelmisti yanıma ama bende sevgi falan yoktu hic unutmam elini uzatmıstı tutıyım diye tutmadım yuzundeki ifadeyi hatırlıyorum ama bizi bu hale getirenlerde onlar
doğum günü hediyem kızlar fikirlerinizi alabilir miyim 365 gün sözleri kalpli kutuda kutusuna kadar ben yaptım emeğim olsun istedim diğer kutuda bi adet küçük yastık var üstünde bir yastıkta kocamamız için yazıyo , asprin var arada bir başını ağırttığım için yazıyo , çikolata var ağız tadımızın bozulmaması için yazıyo , saat var zamanımı değerli kıldığın için yazıyo , fotoğraf albümümüz var anı ölümsüzleştirmek için yazıyo , selpak var mutluluk gözyaşlarımız için yazıyo , erkek bebek,kız bebek çorabı ve (sapkalı kız tokası var çok hoşuma gidiyodu :) dünyanın en güzel kızı nilimiz için ve dünyanın en yakışıklısı emremiz için yazıyo ( o zamana kadar saklasın bi zahmet ) sonra gül var ses kaydediyo seni çok seviyorum vs diye sesimi kaydettim :) bi de baharlık mont ve sarardan gömlek aldım sizce nasıl olmuş abartı mı yoksa :26:
kızlar ya telefon alıcam ya kısmetse kkda konu acmak ıstıyorum pişman olmak ıstemıyorum sonuçta az para değil..konuyu nereye açabilirim kiii :26:
bende kızıyorummm ya hemen evlenelim demiyorum zaten ama evlilikten bahsetsın istiorum..ben gebzeye gidicem bayramdan sonra söz yüzüğü bakacaktı ordan bize alacaktık bakmazsa ozaman gör sen kavgayıCanım ne yalan söyleyim ben sevgiline kızıyorum... (evlilik konusunda)
Hem sana değer vermiyor
Hem de kuzu gibi onunla ol istiyor
Yok yaaaaaaaaaaaaaaaaa......
bende cok begendımmm abartı falanda olmamışş özellikle monta bayıldımmm nerden aldın bu montuuu :26:doğum günü hediyem kızlar fikirlerinizi alabilir miyim 365 gün sözleri kalpli kutuda kutusuna kadar ben yaptım emeğim olsun istedim diğer kutuda bi adet küçük yastık var üstünde bir yastıkta kocamamız için yazıyo , asprin var arada bir başını ağırttığım için yazıyo , çikolata var ağız tadımızın bozulmaması için yazıyo , saat var zamanımı değerli kıldığın için yazıyo , fotoğraf albümümüz var anı ölümsüzleştirmek için yazıyo , selpak var mutluluk gözyaşlarımız için yazıyo , erkek bebek,kız bebek çorabı ve (sapkalı kız tokası var çok hoşuma gidiyodu :) dünyanın en güzel kızı nilimiz için ve dünyanın en yakışıklısı emremiz için yazıyo ( o zamana kadar saklasın bi zahmet ) sonra gül var ses kaydediyo seni çok seviyorum vs diye sesimi kaydettim :) bi de baharlık mont ve sarardan gömlek aldım sizce nasıl olmuş abartı mı yoksa :26:
okdr ugrasmıssın niye abartı olsun onemli olan bunların degerini bilecek bir erkek olsun karsındaki
cok tşkler canımmmm
hımmm sen haklısın bence hem iki saatte olsa iki dakikada olsa insan sevdiğinin gözlerine bakmak ıcın o yolu çeker gelir yaa 2 saat yetmez diye hiç gelmeyecek yani hey Allahımmm..sizin aranız kac saattii 1 bucuk saat mi
aynen canım yok yaaaaa...
istediğini yapsın şimdi yapma dediğim ne varsa yaptı, yap dediğim şeyleride yapmadı hiçbir zaman.. arada ufak tefek oldu yaptıkları ama onlar zaten önemsiz mevzulardı..
şimdi istediğince özgür, yol verdim gitti..
bende kızıyorummm ya hemen evlenelim demiyorum zaten ama evlilikten bahsetsın istiorum..ben gebzeye gidicem bayramdan sonra söz yüzüğü bakacaktı ordan bize alacaktık bakmazsa ozaman gör sen kavgayı
aynen canım yok yaaaaa...
istediğini yapsın şimdi yapma dediğim ne varsa yaptı, yap dediğim şeyleride yapmadı hiçbir zaman.. arada ufak tefek oldu yaptıkları ama onlar zaten önemsiz mevzulardı..
şimdi istediğince özgür, yol verdim gitti..
doğum günü hediyem kızlar fikirlerinizi alabilir miyim 365 gün sözleri kalpli kutuda kutusuna kadar ben yaptım emeğim olsun istedim diğer kutuda bi adet küçük yastık var üstünde bir yastıkta kocamamız için yazıyo , asprin var arada bir başını ağırttığım için yazıyo , çikolata var ağız tadımızın bozulmaması için yazıyo , saat var zamanımı değerli kıldığın için yazıyo , fotoğraf albümümüz var anı ölümsüzleştirmek için yazıyo , selpak var mutluluk gözyaşlarımız için yazıyo , erkek bebek,kız bebek çorabı ve (sapkalı kız tokası var çok hoşuma gidiyodu :) dünyanın en güzel kızı nilimiz için ve dünyanın en yakışıklısı emremiz için yazıyo ( o zamana kadar saklasın bi zahmet ) sonra gül var ses kaydediyo seni çok seviyorum vs diye sesimi kaydettim :) bi de baharlık mont ve sarardan gömlek aldım sizce nasıl olmuş abartı mı yoksa :26:
bende cok begendımmm abartı falanda olmamışş özellikle monta bayıldımmm nerden aldın bu montuuu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?