- 1 Ağustos 2012
- 1.456
- 520
- 148
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.541
Canım seni üzmek istemiyorum ama sen çok haklısın
Yani bi erkek sevdiğinin başkasıyla olma ihtimalini düşünür çıldırır bir an önce evlenmek onu kapmak ister
Sana vaatlerde bulunuyordu ama hiç yerine getirmiyordu canım..
Ben de bunlara çok benzer şeyler yapmıştım cannım
Ne tadar emek verdiğini tahmin edebiliyorum
Hepsi harika
zaten varya kafaları ayrılınca isliyor yada islerine oyle geliyor ayrılınca kuzu gibiler ne desen he ama bi hissettir sevdigini gene okuzlukleri tutuyorvalla benide soranlar varmıs bekarmı diye babam en sonunda direticek yani adam kac senedir ses etmiyo
sitenın adını özel msjla atarmısın cnm baska şeylerde varmı diye bi göz atayımm benımki bu siteyi okuyo bazen görmesınkapıda ödemeli bi siteden buldum canım hiç aklımda yoktu bende çok begendim bizimkilerde yani fotograftakinden daha güzel diyebilirm ablam diyo evet evet abartı olmuş ver montu ben benmkine vereyimhemde uygundu fiyatı 90dan 30 a mıı ne düşmüştü şimdi tam hatırlamyrm yalan olmasın tabide bakar söylerim hatta istiyosan sitenin adını veriym bakarsn ben yeşili çok seviyo giyiyo diye bu renk aldım siyahları daha hoş canım :)
sen zaten hep yanımdasın çok sağol ya canım benim hep yardımcı oldun iyiki varsınız
hattını tamamen mı kapattırdın canım artık ulasamazda sana gerçi isteyen her türlü ulaşırnormalde 6 saat canım ama o askere bıraktığı arkadaşıyla buranın arası 1.5 saat..
isteyen yarım saatliğinede olsa gelirdi.. kafasında 2 saat neyimize yetecek planları yapmazdı.. hiç görüşemesek bile onun gelmesi benim için dünyalara bedel olacaktı.. şimdi istediği yere gitsin..
olur tabii kaç yaşına geldik normal böyle şeyler..
aynen şimdi kuzu modundadır bay ex.. daha önceki ayrılıklarımda bi kapıma yatmadığı kalıyodu..
hele bi kere ne diller döktü "sensiz olmuyo bu yüzden barışırsan sen ne dersen o bundan sonra" diye.. ama ne oldu?? o sözlerin tercümesini öğrendim:sen barış gerisinin ben içine edecem..
ay kıyamam yaaaa kaç yaslarındalar canımmm neden ayrılmışlarkiikızlar erkek kardeşim sevgilisiyle ayrılmıştı bizimki telefonunuda kapatmış kız saatlerce kapımızın önünde bekledi gitmedi üzüldüm ama bişey yapamadım malesef:26:
Hayran değilim ama tüm serilerini izledim
Sen de sağol canım
Seninle kerekterlerimiz benziyor canım
Eminim sen bu kutuları hazırlarken ne kadar mutlu olmuşsundur :)
sitenın adını özel msjla atarmısın cnm baska şeylerde varmı diye bi göz atayımm benımki bu siteyi okuyo bazen görmesın
ay kıyamam yaaaa kaç yaslarındalar canımmm neden ayrılmışlarkii
evet gerçektende mutlu oldum sonuçta emeğim geçen tek şey diğerleri parayla bense manevi şeylere değer veren birriyim :)
Severus Snape in aşkı nasıldı ama(((((((((((((((((((((((((
ah bu erkeklerrr 17 de de aynılarrr 57 de deeeedaha bebeler canım ya 17 yaşındalar
bizimki kızmış bişeye ama tam olarak anlatmıyo
ah bu erkeklerrr 17 de de aynılarrr 57 de deeee
Sen mutlu oldun ya
Gerisi önemli değil artık canım :)
Son filmin ikinci kısmından bahsediyorsun demi. Saçları çok iticiydi o adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?