Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sen zaten hep yanımdasın çok sağol ya canım benim hep yardımcı oldun iyiki varsınız

olur tabii kaç yaşına geldik normal böyle şeyler..
aynen şimdi kuzu modundadır bay ex.. daha önceki ayrılıklarımda bi kapıma yatmadığı kalıyodu..
hele bi kere ne diller döktü "sensiz olmuyo bu yüzden barışırsan sen ne dersen o bundan sonra" diye.. ama ne oldu?? o sözlerin tercümesini öğrendim:sen barış gerisinin ben içine edecem..

sitenın adını özel msjla atarmısın cnm baska şeylerde varmı diye bi göz atayımm benımki bu siteyi okuyo bazen görmesın

hattını tamamen mı kapattırdın canım artık ulasamazda sana gerçi isteyen her türlü ulaşır

farkında degiller ama sevgiyi tuketiyolar eee be adam kalasmısın sen ne diye aynı hataları yapıyon kafalarına vurasım var soyle guzelcene indirecem valla

kızlar erkek kardeşim sevgilisiyle ayrılmıştı bizimki telefonunuda kapatmış kız saatlerce kapımızın önünde bekledi gitmedi üzüldüm ama bişey yapamadım malesef:26:

Son filmin ikinci kısmından bahsediyorsun demi. Saçları çok iticiydi o adamın

Severus Snape nin Harry nin annesine olan aşkından bahsediyorum

Ben kitaplarını okudum filmlerini defalarca izledim

Offff Snape offfff

Kızlar bi adam aşık olduğu kadın için onun çocuğu için hayatını feda eder mi ya offfffff!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…